Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не відривайся від колектива!Я - 8.
А хотілося б бути яким? Чи тим, що є?Не відривайся від колектива!![]()
А я такий чоловічок, який і не думає лізти на це *****ське дерево, нащо воно мені здалося?Мабуть, 4. Тільки хотілося б, щоб він сидів на зручному офісному стільці.. Перед компом.
![]()
А хотілося б бути яким? Чи тим, що є?
Так, бо схоже, 4 у захопленні і мріє туди залізти.Тільки хотілося б, щоб він сидів на зручному офісному стільці.. Перед компом.![]()
Дуже красиво. Кішку теж сама розмальовувала? А з чого вона зроблена?У мене вже дві кульки. Думаю, що до НР буде багато. Хтозна чи буде сам НР, а кульки будуть
![]()
І ця людина каже, щоб я не відривалася від колективуНа стільці перед компом.
![]()
ДякуюДуже красиво. Кішку теж сама розмальовувала? А з чого вона зроблена?
Колектив і на дереві, і під деревомІ ця людина каже, щоб я не відривалася від колективуТак колектив же весь на дереві! Або збирається туди. А ти перед компом
![]()
Тільки шо прочитала в якийсь групі по просвітленню, що людину в скруті, біді не треба намагатися звідти визволити не тому, що вона відпрацьовує погану карму, а тому, що вона, може, цим напрацьовує собі хорошу карму!
Мабуть не спеціально, а просто вона там опинилася. Щодо напрацювання хорошоїСпеціально завдавати собі біду,
Вчора дивилася, як робити корейське кімчі на каналі Дениса Кім. Згадала Дениса Дзен. Подумала: ще невідомо, чий дзен крутішеДениска по моєму знову випав у важку езотерику як він каже.
Навалює не для новачків
Нічий. Весь однаковий.Вчора дивилася, як робити корейське кімчі на каналі Дениса Кім. Згадала Дениса Дзен. Подумала: ще невідомо, чий дзен крутішеМоже, у повсякденних справах його навіть більше.
![]()
Чесно кажучи, оце "Москва" дуже дратує.Дениска
7 - вчепитися у дерево намертво, якщо вже прийшлося на нього лізтиЯ - 8. Ну і мені подобається 20![]()