Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я - 8. Ну і мені подобається 20 :-)

У мене вже дві кульки. Думаю, що до НР буде багато. Хтозна чи буде сам НР, а кульки будуть :угу:

IMG_20241211_225801.webp

Не відривайся від колектива! :мораль: :)
А я такий чоловічок, який і не думає лізти на це *****ське дерево, нащо воно мені здалося? :) Мабуть, 4. Тільки хотілося б, щоб він сидів на зручному офісному стільці.. Перед компом. :-)

Не відривайся від колектива! :мораль: :)
А я такий чоловічок, який і не думає лізти на це *****ське дерево, нащо воно мені здалося? :) Мабуть, 4. Тільки хотілося б, щоб він сидів на зручному офісному стільці.. Перед компом. :-)
А хотілося б бути яким? Чи тим, що є?

5 не беру, бо ця поза дуже незручна - на нього можуть посипатися з дерева інші учасники :-)

І ця людина каже, щоб я не відривалася від колективу :-) Так колектив же весь на дереві! Або збирається туди. А ти перед компом :-)
Колектив і на дереві, і під деревом :-) А я за компом під деревом і кажу: "Куди ви попхалися?! Опаметайтеся, пани!" :ги:

Тільки шо прочитала в якийсь групі по просвітленню, що людину в скруті, біді не треба намагатися звідти визволити не тому, що вона відпрацьовує погану карму, а тому, що вона, може, цим напрацьовує собі хорошу карму! :-) о_О

Пропоную не звертати поки що увагу на першу частину фрази (треба чи не треба допомогати в біді), а саме на другу. Ніколи таку нісенітницю на бачила. Спеціально завдавати собі біду, щоб напрацювати хорошу карму! :іржач: :рл:

Спеціально завдавати собі біду,
Мабуть не спеціально, а просто вона там опинилася. Щодо напрацювання хорошої :незнаю: Може відпрацьовуючи погану, тим самим напрацьовуємо хорошу? Тобто зростаєш над собою.

Дениска по моєму знову випав у важку езотерику як він каже.
Навалює не для новачків

Дениска по моєму знову випав у важку езотерику як він каже.
Навалює не для новачків
Вчора дивилася, як робити корейське кімчі на каналі Дениса Кім. Згадала Дениса Дзен. Подумала: ще невідомо, чий дзен крутіше :-) Може, у повсякденних справах його навіть більше. :-)

Вчора дивилася, як робити корейське кімчі на каналі Дениса Кім. Згадала Дениса Дзен. Подумала: ще невідомо, чий дзен крутіше :-) Може, у повсякденних справах його навіть більше. :-)
Нічий. Весь однаковий.
Там просто сидить аудиторія і намагається повторити.

Назад
Зверху Знизу