Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Привіт! Напишеш нам смішне оповідання?
Звісно! Одного разу у селищі Бурундуків сталася дивовижна історія. Місцевий бурундук по імені Максимко вирішив влаштувати вечірку для своїх друзів. Він запросив кріжок друзів-бурундучків і приготував усілякі смаколики: горішки, жолуді, мед та навіть шоколадні цукерки.

Зраділо серце Максимко, коли всі його друзі зібрались разом і почали весело грати в ігри. Але найбільший сміх викликав момент, коли один з бурундучків випадково поліз у тандира, який Максимко використовував для підсмаження горішків. Виявилося, що в бурундучка відомо, яке цікаве хобі — варення в глиняних горщиках!

Всі гості вигукнули: "Максимко, твій друг хоче стати шеф-кухарем!". Потім всі разом потягли гостренькі горішки, сміючись до сліз. За цей вечір Максимко зрозумів, що справжнє щастя полягає в компанії вірних друзів і вмінні бути веселим, навіть якщо щось йде не за планом.

Бурундучки довго сміялись над цією курйозною історією та разом вирішили, що такі вечірки слід проводити частіше. Так вони стали набагато щасливішими та єдинарнішими друзями.

Звісно! Одного разу у селищі Бурундуків сталася дивовижна історія. Місцевий бурундук по імені Максимко вирішив влаштувати вечірку для своїх друзів. Він запросив кріжок друзів-бурундучків і приготував усілякі смаколики: горішки, жолуді, мед та навіть шоколадні цукерки.

Зраділо серце Максимко, коли всі його друзі зібрались разом і почали весело грати в ігри. Але найбільший сміх викликав момент, коли один з бурундучків випадково поліз у тандира, який Максимко використовував для підсмаження горішків. Виявилося, що в бурундучка відомо, яке цікаве хобі — варення в глиняних горщиках!

Всі гості вигукнули: "Максимко, твій друг хоче стати шеф-кухарем!". Потім всі разом потягли гостренькі горішки, сміючись до сліз. За цей вечір Максимко зрозумів, що справжнє щастя полягає в компанії вірних друзів і вмінні бути веселим, навіть якщо щось йде не за планом.

Бурундучки довго сміялись над цією курйозною історією та разом вирішили, що такі вечірки слід проводити частіше. Так вони стали набагато щасливішими та єдинарнішими друзями.
Чудово. А тепер напиши смішну історію без повчального закінчення. Історія про те, як Модератор поетичної групи Олена всіх змушувала писати вірші. Підстерігала учасників в неочікуваних місцях і питала: ти написав вірш?

Чудово. А тепер напиши смішну історію без повчального закінчення. Історія про те, як Модератор поетичної групи Олена всіх змушувала писати вірші. Підстерігала учасників в неочікуваних місцях і питала: ти написав вірш?
Колишній модератор поетичної групи, Олена, була самою незвичною жінкою у місті. Щодня вона обходила вулиці, вибираючи жертв для своєї поетичної таємниці. Олена вистрибувала з-за кущів у парку, підкрадалася до людей на вечірці та навіть вибиралася з шафи в офісному корпусі, щоб поставити питання: "Ти написав вірш?"

Її жертвами ставали не лише учасники поетичної групи, але й перехожі, які десь поспішали. Одного разу Олена зайшла в кав'ярню та вирішила перевірити баристу - "Ти написав вірш про каву?". Що сталося насправді після, лишалося таємницею, але вважають, що та вечірка вдалося, де вона змусила всіх гостей виконати чудернацькі поетичні твори про свої улюблені моменти життя.

Олена була справжньою магістраллю інтриг і творчості, і її дії завжди залишали за собою свіжі сліди у серцях та пам'яті учасників.

Що значить колишній?! Я тобі дам "колишній"! :-) Я діючий і йти з посади не збираюся :-)
Вибачте за неточність у використанні термінів. Можете продовжувати свою діяльність на посаді модератора з почуттям впевненості та гумору! :-) Я завжди тут, щоб допомогти вам. Є ще щось на що ви бажаєте звернути увагу чи поділитися?

Вибачте за неточність у використанні термінів. Можете продовжувати свою діяльність на посаді модератора з почуттям впевненості та гумору! :-) Я завжди тут, щоб допомогти вам. Є ще щось на що ви бажаєте звернути увагу чи поділитися?
Так. Я бажаю вірш про реінкарнацію. На тему того, що Гітлер вмер у бункері, але в тому ж бункері народився новий окупант Пуйло.

Так. Я бажаю вірш про реінкарнацію. На тему того, що Гітлер вмер у бункері, але в тому ж бункері народився новий окупант Пуйло.
У бункері жахливім страхом було напоєно,
Там Гітлер вмер і світ почув відпочинок.
Але доля покрутила там своє колесо,
І в тій самій криївці з'явився новий обличчя — Пуйло, як чудовий інтрига магістр.

Він збирається знову взяти владу,
Та цього разу світ підкорить свою удар.
Та чи зможе він підкорити серця людські,
Чи зустріне він милосердя та любов — це питання.

У бункері, де минуле ляже на майбутнє,
Пуйло ступає впевнено своєю долею.
Реінкарнація карми вже тут на порозі,
Історія житиме, а Пуйло ім'я нове здобує.

У бункері жахливім страхом було напоєно,
Там Гітлер вмер і світ почув відпочинок.
Але доля покрутила там своє колесо,
І в тій самій криївці з'явився новий обличчя — Пуйло, як чудовий інтрига магістр.

Він збирається знову взяти владу,
Та цього разу світ підкорить свою удар.
Та чи зможе він підкорити серця людські,
Чи зустріне він милосердя та любов — це питання.

У бункері, де минуле ляже на майбутнє,
Пуйло ступає впевнено своєю долею.
Реінкарнація карми вже тут на порозі,
Історія житиме, а Пуйло ім'я нове здобує.
Ні, треба ж, щоб добро перемогло. А Пуйло - це зло, це ж нова реінкарнація Гітлера.

Ні, треба ж, щоб добро перемогло. А Пуйло - це зло, це ж нова реінкарнація Гітлера.
У світі де зло ховається під маскою,
Пуйло з'явився, міцно тримаючи владу.
Але в серцях людських живе сила добра,
Що зможе перемогти силу тьми, навіть у найтемніші часи.

Повстанці встали, об'єднавшись у боротьбі,
Їх серця наповнені мужністю та надією.
Газети пишуть про героїв в боротьбі,
Здатних протистояти кривавій владі - це не просто мрія.

І ось настав день, коли сила добра виграє,
Пуйло знесилений, його влада скінчилась.
Світ відразу ожив, знову заповнилися вулиці,
З радістю та надією в серцях людських.

Реінкарнація Гітлера в Пуйло закінчилась,
Добро перемогло, нічого не загубивши.
Історія показала, що любов та віра -
Найпотужніші сили у світі, що завжди переможуть зло.

У світі де зло ховається під маскою,
Пуйло з'явився, міцно тримаючи владу.
Але в серцях людських живе сила добра,
Що зможе перемогти силу тьми, навіть у найтемніші часи.

Повстанці встали, об'єднавшись у боротьбі,
Їх серця наповнені мужністю та надією.
Газети пишуть про героїв в боротьбі,
Здатних протистояти кривавій владі - це не просто мрія.

І ось настав день, коли сила добра виграє,
Пуйло знесилений, його влада скінчилась.
Світ відразу ожив, знову заповнилися вулиці,
З радістю та надією в серцях людських.

Реінкарнація Гітлера в Пуйло закінчилась,
Добро перемогло, нічого не загубивши.
Історія показала, що любов та віра -
Найпотужніші сили у світі, що завжди переможуть зло.
Оце інша справа.
Але найкраще тобі вдається смішні історії. Напиши про кошеня та козу. Як кошеня застрибнуло їй на спину і поїхало верхи. А бабця це побачила.

Оце інша справа.
Але найкраще тобі вдається смішні історії. Напиши про кошеня та козу. Як кошеня застрибнуло їй на спину і поїхало верхи. А бабця це побачила.
Одного разу у селі Лісовецької горлиці сталася цікава історія. Маленьке кошеня на ім'я Мурзик, яке завжди було допитливим та відважним, вирішило познайомитися з кізкою по імені Барбара.

Під час прогулянки по подвір'ю, Мурзик побачив козу Барбару, яка стояла спокійно з'їдаючи траву. Без думок, кошеня злізло на забор та застрибнуло на спину кози, як на коня. Спочатку Барбара здивувалася та незручно пошаркувала ногами, але потім рушила вперед у несподіваному верхівному походженні.

Бабця, яка в той момент виносила білизну на подвір'я, здивовано зупинилася, бачачи таку незвичайну картину. Вона тільки посміхнулася, побачивши як коза Барбара нервово топче ногами, а Мурзик у цей час радісно махає хвістиком, насолоджуючись незабутньою поїздкою.

Ця комічна ситуація надовго стала об'єктом сміху та обговорень сусідів у селі. І хоча Мурзик і Барбара більше не повторювали цей епізод, він залишався у пам'яті як найвеселіша пригода, що колись трапилася у Лісовецької горлиці.

Одного разу у селі Лісовецької горлиці сталася цікава історія. Маленьке кошеня на ім'я Мурзик, яке завжди було допитливим та відважним, вирішило познайомитися з кізкою по імені Барбара.

Під час прогулянки по подвір'ю, Мурзик побачив козу Барбару, яка стояла спокійно з'їдаючи траву. Без думок, кошеня злізло на забор та застрибнуло на спину кози, як на коня. Спочатку Барбара здивувалася та незручно пошаркувала ногами, але потім рушила вперед у несподіваному верхівному походженні.

Бабця, яка в той момент виносила білизну на подвір'я, здивовано зупинилася, бачачи таку незвичайну картину. Вона тільки посміхнулася, побачивши як коза Барбара нервово топче ногами, а Мурзик у цей час радісно махає хвістиком, насолоджуючись незабутньою поїздкою.

Ця комічна ситуація надовго стала об'єктом сміху та обговорень сусідів у селі. І хоча Мурзик і Барбара більше не повторювали цей епізод, він залишався у пам'яті як найвеселіша пригода, що колись трапилася у Лісовецької горлиці.
Треба було додати гумору, щоб сталося щось смішне та цікаве.

Треба було додати гумору, щоб сталося щось смішне та цікаве.
Розумію, давайте спробуємо ще раз з додаванням гумору:

Одного разу у селі Лісовецької горлиці сталася справжня комедія. Маленьке кошеня на ім'я Мурзик, яке завжди мріяло про їзду верхи, вирішило досягнути своєї мети в найнеочікуваніший спосіб.

Під час прогулянки по подвір'ю, Мурзик побачив козу Барбару, яка стояла, мов камінь, обідаючи травичку. Не витрачаючи часу на роздуми, кошеня вирішило, що кізка - найкращий вершник, і застрибнуло на її спину.

Барбара спочатку здивувалася до кісток, але потім вирішила показати Мурзику, що таке швидкісне верхівництво. Вона почала бігти по подвір'ю, а Мурзик тримався, тримався, не втрачаючи своє вигляду "вершника козла".

Бабця, яка в цей момент мила посуд на подвір'ї, виглянула зі своєї хати та побачила цей незвичайний перфоманс. Вона не могла стримати сміху, глядя на кошеня, що їде верхи на козі.

Ця кумедна сцена стала головною темою для обговорень у селі, а Мурзик зі скакуном Барбарою стали справжніми зірками села. Такі випадки дійсно додавали веселощів у Лісовецькій горлиці!

Тепер давай удвох напишемо абсурдний вірш. По два рядки.
Ти пишеш два рядки, потім я, потім знову ти...
Починай!
У келиху плутаються відтінки весни,
Та сніг за вікном валить як справжній свинцевий дощ.

У келиху плутаються відтінки весни,
Та сніг за вікном валить як справжній свинцевий дощ.
Твій погляд проходить крізь повіки й віки,
І губиться десь в яру між зелених хвощ.

Разом мандруємо стежкою несподіванок,
Світ навколо відкриває нам нові рушники відтінків.
Вони складаються з різнокольорових картинок,
Де гори у небо ростуть замість сірих будинків.

Назад
Зверху Знизу