Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як молодик в Овні 8 квітня вплине на наше життя.

Під час Супермісяця енергія Місяця зростає і відповідно її вплив на людей теж стає відчутнішим. Може змінюватися поведінка, настрій, сприйняття навколишнього світу.

Оскільки в квітні 2024 року молодик настане в вогненному знаку Овна, слід бути готовими до того, що ви почуватиметеся більш роздратованими і можете спалахувати, як запальничка, якщо не контролювати свої емоції. У цей період слід бути обачним, щоб не допустити конфліктних ситуацій.

У той же час молодик в Овні може допомогти здобути впевненість у собі, своїх силах і вчинках, надасть рішучості діяти, не боячись ризикувати. Будьте відкриті до нової інформації та нових можливостей, будуйте вільні плани та зберігайте гнучкість.
На думку астрологів, все, що прийде в життя 8 квітня, матиме своє продовження до періоду осінніх затемнень із 18 вересня по 2 жовтня 2024 року.

Перше цього року сонячне затемнення, яке буде повним, відбудеться у понеділок, 8 квітня, о 21:17 за Києвом (18:17 GMT).
В Україні, як і в усій Європі, явище побачити не вдасться. Повну фазу затемнення можуть спостерігати лише жителі вузької смуги у Північній та Центральній Америці.

Однак усі бажаючі зможуть за ним спостерігати в режимі реального часу завдяки трансляції на каналі YouTube NASA.

затемнення.webp

etc.jpg

Віршики-пиріжки etc.
ВІРШИКИ-ПИРІЖКИ ᴇᴛᴄ.
Віршики-пиріжки ᵉᵗᶜ.
Віршики-пиріжки 𝚎𝚝𝚌.
Віршики-пиріжки 𝐞𝐭𝐜.
Віршики-пиріжки 𝖊𝖙𝖈.
Віршики-пиріжки 𝔢𝔱𝔠.
Віршики-пиріжки 𝓮𝓽𝓬.

Останнє редагування:
etc.jpg

Віршики-пиріжки etc.
ВІРШИКИ-ПИРІЖКИ ᴇᴛᴄ.
Віршики-пиріжки ᵉᵗᶜ.
Віршики-пиріжки 𝚎𝚝𝚌.
Віршики-пиріжки 𝐞𝐭𝐜.
Віршики-пиріжки 𝖊𝖙𝖈.
Віршики-пиріжки 𝔢𝔱𝔠.
Віршики-пиріжки 𝓮𝓽𝓬.
:молись: :молись: :молись:

• Це смішно!
Реакції: E.N
etc.webp

Віршики-пиріжки etc.
ВІРШИКИ-ПИРІЖКИ ᴇᴛᴄ.
Віршики-пиріжки ᵉᵗᶜ.
Віршики-пиріжки 𝚎𝚝𝚌.
Віршики-пиріжки 𝐞𝐭𝐜.
Віршики-пиріжки 𝖊𝖙𝖈.
Віршики-пиріжки 𝔢𝔱𝔠.
Віршики-пиріжки 𝓮𝓽𝓬.
Почекай! Так це ти просто нафотошопив :-)
Я думала ти сказав, що спробуєш чи стає. Бо може статися, що коли збережеш, то шрифт стане однаковим.

Ні, я змінив назву групи прямо на сторінці Facebook по F12, так що шрифт так і виглядатиме.
F12.webp

Ні, я змінив назву групи прямо на сторінці Facebook по F12, так що шрифт так і виглядатиме.
F12.webp
О! Ну тоді таки:
:молись: :молись: :молись:
:-)
То ж я згадала, що тебе нема в фб, і вирішила, що фотошоп. Та й група ж моя, як ти міг там змінити, думаю...
Дякую! :)

До речі, та пані, що посилання на групу питала, виявляється, шукала таку, щоб писати вірші. Вже доєдналися до обох. Так що, можливо, я знайшла ще одного автора.
А ще в мене сильне відчуття, що вона вже була у нас в групі. Знайоме ім'я і фото. Але не знайшла її серед учасників. Тоді подумала, що може бачила її в друзях Наді Капінос. Ви таку авторку навряд чи пам'ятаєте, давно вона в нас була. Але її друзі сховані. Тоді я припустила, що могла і сплутати з самою Надією, бо в них і типаж схожий, і прізвища цікаві в обох.
Але думаю, що скоро розкрию цю таємницю :)

ФБ підкинув спогад. Давайте ще раз на нього подивимося. Мені самій ця робота дуже подобається. Як я з тим бутером намучалася, щоб його надкусити! :-)

1712517570202.jpg

1712517834936.webp

До речі, сьогодні, здається, вперше побачила від ай ем реакцію - сміх. Вона завжди ставить просто лайк. А це її насмішив вірш Лени про карусель - платне зло :)

• Я в шоці!
Реакції: E.N
До речі, сьогодні, здається, вперше побачила від ай ем реакцію - сміх. Вона завжди ставить просто лайк. А це її насмішив вірш Лени про карусель - платне зло :)
Сама нещодавно його перечитувала - сміялася :-) Удачний. До останнього рядка не розумієш, у чому справа :)

антона жаба задушила
та в око влучили дрова
курним мішком прибила галя
таке життя хоч вовком вий

:D

От цікаво... Коли я створила групу,я запросила до неї одногрупницю, з якої разом вчилися в інституті, і яка пише вірші. Вона відмовилася, але почин схвалила. Ну, зрозуміло - війна, не всім до поезії, тим більше, що пиріжки не всім заходять.
Але кілька днів тому назад я побачила її свіжі лайки і коменти у рос пиріжковій групі. Мене це здивувало, але я припустила, що може вона забула про мою пропозицію, все ж таки 2 роки пройшло. Запросила знову. Вона прочитала і нічого не відповіла.
І в мене питання: чому вона не хоче? Вона ж сама пише вірші українською. А ходить в рос. Тобто вважає, що у нас занизький рівень?

От цікаво... Коли я створила групу,я запросила до неї одногрупницю, з якої разом вчилися в інституті, і яка пише вірші. Вона відмовилася, але почин схвалила. Ну, зрозуміло - війна, не всім до поезії, тим більше, що пиріжки не всім заходять.
Але кілька днів тому назад я побачила її свіжі лайки і коменти у рос пиріжковій групі. Мене це здивувало, але я припустила, що може вона забула про мою пропозицію, все ж таки 2 роки пройшло. Запросила знову. Вона прочитала і нічого не відповіла.
І в мене питання: чому вона не хоче? Вона ж сама пише вірші українською. А ходить в рос. Тобто вважає, що у нас занизький рівень?
Я зовсім не схвалюю її поведінку, але щодо рівня... Ну ти ж сама не можеш не розуміти, що він таки низькуват.

Назад
Зверху Знизу