Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дещо гнусавим і монотонним :іржач:

А пам"ятаєш, як Надія одразу написала: "Там же закрутки!" :ги: :їжа:
А я його читаю своїм голосом ))
А от вірші в тому новому жанрі я чую голосом Висоцького. Чи це я тобі вже про це писала?

Знову забалакалася. О 23-й вже була сонна, і лежу в постіль.
До речі, Ельвіра пришла ось в мікро і вірш написала. Ти бач, як передалося.

Ще й як не завжди! :ги: Бувають такі - немовби зовсім і не вишукані, а пам"ятаються - хоч посеред ночі розбуди! :іржач:

вже півроку галя
не спускалась в льох
чи живий мацкалик
чи уже подох

Чула б ти, яким тоном я його читаю! :підстолом:
Ой, все! Тепер ходжу і дикламую його на різні голоси та інтонації :D

Як і я, бо віддачі ж немає
А вподобайки не те? :)
А я його читаю своїм голосом ))
А от вірші в тому новому жанрі я чую голосом Висоцького. Чи це я тобі вже про це писала?
Я спробувала. Не дуже виходить українську почути його голосом, а так взагалі ідея подобається :-)

Останнє редагування:
Та навіть коли і видно тих 1-2. Що там видно крім незнайомого ніку і ави? Не цікаво.
Необов"язково незнайомого, практично усі з групи, яких вже більше року знаємо :) Ну а взагалі згодна - в ФБ цікавіше і якось просторіше. Але в тг-групі добре те, шо там найкращі вірші. :любов: Це те, що ти хотіла в Інсті, але без обов"язкових листівок.

Необов"язково незнайомого, практично усі з групи, яких вже більше року знаємо :) Ну а взагалі згодна - в ФБ цікавіше і якось просторіше. Але в тг-групі добре те, шо там найкращі вірші. :любов: Це те, що ти хотіла в Інсті, але без обов"язкових листівок.
А як їх розпізнати? Людей.
Зараз найкращі і в Пиріжках :)
До речі, щойно закинув допис Похабич. Привітався на російській і фотку свою додав. Мабуть не витримав, що у нас так багато лайків. Бо в нього ж мало. А людина яка відома. Та я не пропустила, запропонувала зробити допис українською і додати вірш українською. Подивимося :)

Зрозуміло. Він приєднався до групи. А у нас, виявляється, автоматично видавалася пропозиція новачкам розповісти щось про себе. Я здогадувалася, коли бачила, що вони починаються писати: привіт, мені у вас подобається, але не знала де воно. А оце таки полізла порилася в налаштуваннях.

Гандж, ти практично ідеал :) Мужній, хоробрий, ніколи не ниєш :) Якби ти не був таким бабієм, був би просто ідеал :D Але все правильно: люди ж не бувають і не повинні бути ідеальними :)

Назад
Зверху Знизу