Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Гарна тема. А тепер дозвольте вам вечірню казочку розповісти. Отже:
Іде дорогою стара коняка Гнідко, тягне воза. По дорозі горобці скачуть, гороб'ячими справами займаються, крихти там, абощо, шукають. Раптом Гнідко зупиняється і навалює на дорогу кінських яблук, одне з яких падає просто на горобця.
Горобці: Ой яке щастя на Цвіріня звалилося!
Гнідко: Хух, нарешті хоч трохи полегшало!
Двірник: Знову ця коняка лайна на дорогу накидала!
"Отака х..ня, малята"
Вибачте, не втримався :D

я хотел спросить двухстолплным яммбом ?

якши это по сухиди.. хорошо....я б хотив по ношому Ук приеду досой будемо спилкува

где пери...здам илис дам ???

я 9(для осбо одаренных) к них связь х...ПП ддомаа кажеш вирш

Школа астропсихології Юджина.
17.05.2023 Юпітер Велике Щастя перейшов у Знак Тільця. До того ж Юпітер поєднується з благодійним Північним Місячним Вузлом у Тільці – кінцевою точкою Еволюції де відкриваються всі найкращі здобутки!
Що це значить?
• Юпітер Планета добробуту, духовності та експансії.
Добре для піднесення, інвестицій, відновлення территорії України, бо вона - Тілець.
• Гарно для особистостей з Сонцем у Тільці та всіх земних Знаків: Козеріга, Діви, бо Юпітер буде аспектувати Сонця у цих Знаках.
• Юпітер буде у Тільці по 25.05.2024 р.

Гарна тема. А тепер дозвольте вам вечірню казочку розповісти. Отже:
Іде дорогою стара коняка Гнідко, тягне воза. По дорозі горобці скачуть, гороб'ячими справами займаються, крихти там, абощо, шукають. Раптом Гнідко зупиняється і навалює на дорогу кінських яблук, одне з яких падає просто на горобця.
Горобці: Ой яке щастя на Цвіріня звалилося!
Гнідко: Хух, нарешті хоч трохи полегшало!
Двірник: Знову ця коняка лайна на дорогу накидала!
Тоья вчора так качок годувала хлібом. Одній в голову трапила, іншій в бік :D

То може тітка полювала?:D
Лено, ти мені дуже потрібна в Мікро. Я маю на меті зараз активно проводити віршовані конкурси, тож запрошую тебе приходити і брати участь :)
Ось зараз оголошу саме.

• Це лайк!
Реакції: E.N
То може тітка полювала?:D

"Напишемо пиріжки, порошки чи звичайні чотиривірші про себе - може про вподобання чи якість характеру. Але вони мають бути гумористичні або просто веселі."

Назад
Зверху Знизу