Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
З deepdreamgenerator. Завдання було таке: A full-length man with a banana for a head. Surrealism. (Чоловік в повний зріст з бананом на голові. Сюрреалізм.)
ШІ зробив цікавіше :-)

6ptmyv_b8824f0559fc955b0fa843954a7f4965a540b834.jpg
Жах)

Ти знаєш, спостерігаючи доглянутих і вгодованих мужиків, що блукають натовпами на розслабоні, у мене мимоволі виникає запитання: чим я гірший? А чи не надіслати мені все *****? Я трохи втомився - нехай тепер вони воюють.
Розумію. Твої пости теж читала.
Але який вихід?

Розумію. Твої пости теж читала.
Але який вихід?
Давай краще обговоримо такий момент: тільки у видимій частині Всесвіту 100 трильйонів галактик. У кожній галактиці – мільярди зірок. А навколо кожної – планети. Тільки спробуй уявити скільки заселених світів! А в нас війна, розумієш? У масштабах Всесвіту - це мишача метушня під Сонцем. Але водночас і важливо. Це амбівалентно. Як тобі така тема для розмови?)

Давай краще обговоримо такий момент: тільки у видимій частині Всесвіту 100 трильйонів галактик. У кожній галактиці – мільярди зірок. А навколо кожної – планети. Тільки спробуй уявити скільки заселених світів! А в нас війна, розумієш? У масштабах Всесвіту - це мишача метушня під Сонцем. Але водночас і важливо. Це амбівалентно. Як тобі така тема для розмови?)
Згодна. Десь таке було: якщо у вас проблема, уявіть яка це дрібниця в масштабах Всесвіту.
У моїй школі теж схоже казали. Іноді я цим методом користуюся :)

Мене це бентежить :D
А мене бентежить, коли я згадую, як наш Вчитель казав, що через 300 років майже не буде рослин.
Тобто люди таки зроблять свою чорну справу. І тоді я дивлюся інакше на цей світ, і розумію, що треба радіти, що довелося пожити зараз. Бо може наступне життя буде саме у кам'яних джунглях - у прямому сенсі цього слова. І люди будуть думати: як же таке могло статися? Як людство таке допустило?
А отак і сталося - ми зараз це саме і робимо.

Останнє редагування:
А мене бентежить, коли я згадую, як наш Вчитель казав, що через 300 років майже не буде рослин.
Тобто люди таки зроблять свою чорну справу. І тоді я дивлюся інакше на цей світ, і розумію, що треба радуватися, що довелося пожити зараз. Бо може наступне життя буде саме у кам'яних джунглях - у прямому сенсі цього слова. І люди будуть думати: як же таке могло статися? Як людство таке допустило?
А отак і сталося - ми зараз це саме і робимо.
І взагалі наше Сонце вибухне надновою. І Землі не стане. І сторонній спостерігач (інопланетного походження) навіть не знатиме, що була така планета, така піщинка, підвішена в бездонній темряві Космосу. І не знатиме, що незліченна кількість цивілізацій з'являлися та зникали на ній. І не знатиме того, що живі істоти, що населяли цю піщинку, люди жили на цій планеті. Воювали між собою - імперії розквітали та йшли у небуття. Люди вірили, страждали, були щасливі та нещасливі. Ненавиділи. Кохали та були кохані. Жили...

:-) (не знала, що тут так просто завантажити відео, думала, як же бути з відео, які не вставляються з тг-каналів - виявилося, он як можна - спочатку завантажити на свій комп)

З третього кота валяюся.

Я десь прочитав, що наша планета – найкраща з найгірших. А скільки світів вже знищили самі себе, не витримавши тяжкості технократичного прогресу? А скільки райських світів, де немає воєн, лихварів, злочинності та хвороб?

І взагалі наше Сонце вибухне надновою. І Землі не стане. І сторонній спостерігач (інопланетного походження) навіть не знатиме, що була така планета, така піщинка, підвішена в бездонній темряві Космосу. І не знатиме, що незліченна кількість цивілізацій з'являлися та зникали на ній. І не знатиме того, що живі істоти, що населяли цю піщинку, люди жили на цій планеті. Воювали між собою - імперії розквітали та йшли у небуття. Люди вірили, страждали, були щасливі та нещасливі. Ненавиділи. Кохали та були кохані. Жили...
Тобі треба було стати письменником. Хоча... ще може станеш. Добре вмієш передавати емоції.

:-) (не знала, що тут так просто завантажити відео, думала, як же бути з відео, які не вставляються з тг-каналів - виявилося, он як можна - спочатку завантажити на свій комп)

З третього кота валяюся.
Я не бачу. Але може це проблеми мого телефону. Хотіла вставити відео позавчора, воно завантажує, а потім пише, що не може.
А вчора знімала як черв'яки у землю заскакують :іржач: І спів солов'їв і жаб :)

Я десь прочитав, що наша планета – найкраща з найгірших. А скільки світів вже знищили самі себе, не витримавши тяжкості технократичного прогресу? А скільки райських світів, де немає воєн, лихварів, злочинності та хвороб?
Але душа може народжуватися і в інших світах, так що ще побачимо як там. Просто то вже будемо не зовсім ми.
Хоча... а раптом є такі істоти, які пам'ятають усі попередні життя. Або можуть про них дізнатися, наприклад як сходити до бібліотеки і отримати детальну інфу.
О! Це ідея для твору. Чи це вже хтось до мене придумав?

А Фьяму котики турбують)
Не турбують, навпаки. Відволікають від тієї суцільної сраки, якою є життя на Землі. Якщо треба поматюкати устрій Землі - ооо, ви звернулися за адресою. :-)
десь прочитав, що наша планета – найкраща з найгірших.
Особисто я вважаю, що найгірша з найгірших. Є така думка в деяких езотерічних колах, і я схиляюся до неї)

Гарна тема. А тепер дозвольте вам вечірню казочку розповісти. Отже:
Іде дорогою стара коняка Гнідко, тягне воза. По дорозі горобці скачуть, гороб'ячими справами займаються, крихти там, абощо, шукають. Раптом Гнідко зупиняється і навалює на дорогу кінських яблук, одне з яких падає просто на горобця.
Горобці: Ой яке щастя на Цвіріня звалилося!
Гнідко: Хух, нарешті хоч трохи полегшало!
Двірник: Знову ця коняка лайна на дорогу накидала!

Назад
Зверху Знизу