Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я шокувала психологиню сьогодні. Вона запитала , як я буду відбуватись від грабіжника. Я сказала, що запитаю, навіщо він це робить , можливо він передумае
. Похеріла я всю зустріч
А як треба?А я шокувала психологиню сьогодні. Вона запитала , як я буду відбуватись від грабіжника. Я сказала, що запитаю, навіщо він це робить , можливо він передумае. Похеріла я всю зустріч

Ну треба битись і матюкатись. Як ще.А як треба?![]()
Ну треба битись і матюкатись. Як ще.
То вам психологиня так сказала ?
Ну нормальні люди так від грабіжників захищаються . І це нормально, захищати свої кордони. Навіть можна виматюкатись . А битись тільки з грабіжниками .То вам психологиня так сказала ?
Чи то ваша власна думка як слушно ?
Лізти битися з грабіжниками - це великий шанс отримати травму, можливо тяжку. Я не кажу, що треба спокійно все віддати, але ж треба тверезо оцінювати ситуацію.Ну нормальні люди так від грабіжників захищаються . І це нормально, захищати свої кордони. Навіть можна виматюкатись . А битись тільки з грабіжниками .
То була , звісно, перебільшена ситуація . Але запитувати в грабіжника, чому він так робить теж не вартоЛізти битися з грабіжниками - це великий шанс отримати травму, можливо тяжку. Я не кажу, що треба спокійно все віддати, але ж треба тверезо оцінювати ситуацію.
Том у віслюка шось стирчить
Кричати та бігти.Ну нормальні люди так від грабіжників захищаються .
...і їжачок сумнийТом у віслюка шось стирчить

Скоріш за все, ти просто не встигнеш з ним порозмовлятиТо була , звісно, перебільшена ситуація . Але запитувати в грабіжника, чому він так робить теж не варто

Том у віслюка шось стирчить
Зговорилися, критиканші...і їжачок сумний![]()
Пальцем по екрану і то добре.
Думаешь?Скоріш за все, ти просто не встигнеш з ним порозмовляти![]()

Мені ота хмарка, що у тебе іжак, здається поросятком

Там гілка ще дивна є.
Що вона нагадує?
Це хтось з очима. Чеширський кіт висить вниз головою? Кажан? Змій повзе?
Ти не забув, що ти Скорп по Місяцю? А Місяць це не менш важлива характеристика людини, ніж Сонце, а то і більш. Коротше, "сам такий".Це напевно ваш скорпіонячий

То Ганж у камуфляжіТам гілка ще дивна є.Що вона нагадує?
Це хтось з очима. Чеширський кіт висить вниз головою? Кажан? Змій повзе?
![]()
))