Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, це інші, я думала про Домініку Чекун.
Ось повне відео.

Останнє редагування:
:іржач:
345441856_557360233199212_1545663510551816874_n.jpg
А я шокувала психологиню сьогодні. Вона запитала , як я буду відбуватись від грабіжника. Я сказала, що запитаю, навіщо він це робить , можливо він передумае :D. Похеріла я всю зустріч

А я шокувала психологиню сьогодні. Вона запитала , як я буду відбуватись від грабіжника. Я сказала, що запитаю, навіщо він це робить , можливо він передумае :D. Похеріла я всю зустріч
А як треба? :D

:eek: То вам психологиня так сказала ?
Чи то ваша власна думка як слушно ?
Ну нормальні люди так від грабіжників захищаються . І це нормально, захищати свої кордони. Навіть можна виматюкатись . А битись тільки з грабіжниками .

Ну нормальні люди так від грабіжників захищаються . І це нормально, захищати свої кордони. Навіть можна виматюкатись . А битись тільки з грабіжниками .
Лізти битися з грабіжниками - це великий шанс отримати травму, можливо тяжку. Я не кажу, що треба спокійно все віддати, але ж треба тверезо оцінювати ситуацію.

Лізти битися з грабіжниками - це великий шанс отримати травму, можливо тяжку. Я не кажу, що треба спокійно все віддати, але ж треба тверезо оцінювати ситуацію.
То була , звісно, перебільшена ситуація . Але запитувати в грабіжника, чому він так робить теж не варто

Це напевно ваш скорпіонячий
Ти не забув, що ти Скорп по Місяцю? А Місяць це не менш важлива характеристика людини, ніж Сонце, а то і більш. Коротше, "сам такий".

Раптом образитися на щось таке, що не є образою як таковою, а усього-навсього здалося так людині - це наше всьо. :-)

****тиль Місяць - Сатурн в натальній карті чоловіка Якщо в натальній карті чоловіка є гармонійна взаємодія між Місяцем (сигніфікатором шлюбу) і Сатурном, то у відносинах з протилежною статтю є серйозність, конструктив і прагнення до стабільності. Обранка нативу має бути працьовитою, цілеспрямованою, діловою та тактовною.

Назад
Зверху Знизу