Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Як тобі книжка?
Та ну її. Вона мене з реального життя на півтора дні вкрала.Як тобі книжка?Хоч про що? Така симпатична, може й собі почитати...
Як ти вчасно з такою пропозицією!Давайте по каві, чи шо.
Почитала анотацію.Та ну її. Вона мене з реального життя на півтора дні вкрала.
Сподобалась.![]()
Почитала анотацію.
"Книга стала світовим бестселером, отримала премію ITW Thriller Award, а Стівен Кінг назвав її великим трилером". Нічосе!Треба терміново читати
Як мені подобається назва "видавництво Старого Лева" (щось таке тепле).
Ні, на західній Україні.Які заняття, невже на вашій базі?
Навіщо зараз кава? Треба ж спатиЯк ти вчасно з такою пропозицією!А яка у тебе зараз? У мене є трохи меленої (блін, треба завтра поповнити запаси) і розчинна Нескафе голд.
Якщо з молоком - добре спиться, перевірено.Навіщо зараз кава? Треба ж спати![]()
Я не напрягаючись можу й не таке придуматиВ мене ці візуалізації не виходять. Це треба напрягатись, шось придумувати.
Справа в тому це сам ти придумав, чи це якийсь "інсайд", як воно передбачено по ідеї.Я не напрягаючись можу й не таке придумати.
Бачу двох :кот::кот:Знайдете котів?
Жодних "але", я в ХаE.N чому бачить - декілька варіантів, від впн до ...![]()
Ви навіть не кровні брати, а цілі кавові сестри.У нас з тобою однакова кава![]()
Думаю всі ці психологічні трюки для людей якій пам'ятають картинки , візуалів . Ти запамятовуеш краще картинки, чи інше?Справа в тому це сам ти придумав, чи це якийсь "інсайд", як воно передбачено по ідеї.
Це Харківська споруда? Такі ж дірочки як і в нас по місту . Обожнюю такі будинки. Відразу уявляю , хто там міг жити. Як вони снідали зранку біля тих вікон, потім на каретах їхали по справах. ....Знайдете котів?