Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я якось спитала в одного свого хорошого знайомого. Не знаю, каже, але я поміряю :іржач: Не вертались до цієї розмови довго, потім повернулися, каже поміряв, але вже забув! :іржач: Але сфоткав. Не послав дікпік зненацька - ввічливий хлопець. :) Але я згоди на фото не дала, тільки цифри хотіла, та й вже перехотіла, далі спілкувалися норм. :)
Висновок: усе треба робити вчасно, або вже не робити ніколи :)
В головному чі мф. Була тема наче . Там ще обговорювали як заміряти . Ну все ж ще залежить і від жіночих органів ну і вправності обох:рл:

Треба міняти тему .

В мене така весела група сьогодні була. Дала завдання написати рецепт десерту. Вони 6 клас, всі хлопці. Один написав рецепт вареної картоплі. Інший почав розповідати рецепт тортильи яку він мазав під столом шоколадом. Бо поплутав предлоги на і під. Мені прийшлось йти в іншу кімнату щоб посміятися. Ох

В мене така весела група сьогодні була. Дала завдання написати рецепт десерту. Вони 6 клас, всі хлопці. Один написав рецепт вареної картоплі. Інший почав розповідати рецепт тортильи яку він мазав під столом шоколадом. Бо поплутав предлоги на і під. Мені прийшлось йти в іншу кімнату щоб посміятися. Ох
Я знаю рецепт чаю в пакетиках. Дуже смачно.

Десь колись читав як чоловік помер, бо його грудьми задушили у ві сні))
Була у мене співробітниця видатних форм. І запал на неї один інженер субтильної статури. Ось прямо мукав коли її бачив. Якось наважився і каже:
- Мені б, Світлано, хоч хвилиночку на твоїх грудях полежати!
Оглянула вона його зверху вниз і відповідає:
- Я ж тебе на одну цицьку покладу, другий прихлопну - мокренько буде.
І працювати пішла :D

Була у мене співробітниця видатних форм. І запал на неї один інженер субтильного статури. Ось прямо мукав коли її бачив. Якось наважився і каже:
А шо він такий дрищ? Треба було його відгодувати голубцями. Над особистим щастям треба працювати.

Була у мене співробітниця видатних форм. І запал на неї один інженер субтильної статури. Ось прямо мукав коли її бачив. Якось наважився і каже:
Таке не можна говорити в Америці

Назад
Зверху Знизу