Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Схуяли тогда у них штурмовые баты ? ЗРД, танковый или *** знает как он называется ?
Шо нгу тогда делает в бахмуте на 0 ?
Смотря у какой части, у меня несколько знакомых в НГУ в разных частях, у одних есть своя арта и танки, а другие вечно помощи от армии ждут.

Хто там питав про "радіоелектронні іграшки"?
Інфа з ТЦК- пара вакансій на РЕБ( з навчанням)

Пока тревоги нет, есть вопрос!
Можно в смартфоне одновременно держать телеграмм-канал в приложении телеги и в закладках браузера?
Они не подерутся?

Гвардия наступу это какой-то мутный ментовский пидроздил, о котором нам предстоит узнать попозже. Отличие в том, что это не ЗСУ.
І що з того ,що не зсу ,там патрони інші ,чи кулемети .

Ты хочешь сказать, что от того, что я ошибся с твоей локацией ты перестал быть *******ом?
Ти багато в чому ошібся, точніше изначально дупля не нарізав. В тому числі ким я переставав бути а ким ні.

Ти багато в чому ошібся, точніше изначально дупля не нарізав. В тому числі ким я переставав бути а ким ні.
Не фантазируй, суть твою я вижу прекрасно и судя по сообщениям на форуме не только я :D

Сьогодні ще одного з мого відділення поклали до шпиталю з запаленням легень. Таким чином, нас з 10 чоловік залишилося 4. Двоє вибули з різних причин, 4 лікують у шпиталі запалення, ангіни і бронхіти.
З нас чотирьох, що залишилися, троє, включаючи мене, також хворі. Заняття сьогодні відвідував лише 1.
Отже, 90% - така статистика по трьохсотих відділення за 2 тижні в учєбці. Так переможемо))

Назад
Зверху Знизу