Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
сварка то погано - теплота спілкування геть зникає. а довга сварка, чи часті сварки - то взагалі річ небезпечна

але по тому, як ввів правила, той тренд пішов на краще.
Розкажи, будь ласка, які правила. Може, мені теж треба такі у себе завести :)

Не помічала антижіночої пропаганди.
То була не антижіноче, а, так би мовити, дещо зверхнє ставлення. У нього принцип такий, що чоловік - головний, то ж він все облаштовує у стосунках і спільному житті як треба, а жінка погоджується. Якщо це влаштовує обох, чому б і ні. :)

То була не антижіноче, а, так би мовити, дещо зверхнє ставлення. У нього принцип такий, що чоловік - головний, то ж він все облаштовує у стосунках і спільному житті як треба, а жінка погоджується. Якщо це влаштовує обох, чому б і ні. :)
А! Та то нормально. Зазвичай у родині хтось більше керує. Або просто хтось один керує. Он в Обояшки чоловік головний, і вона зовсім не проти, казала, що їй подобаються відносини "дочка - батько", хоча я коли чую про те, що він їй щось не дозволяє чи ще щось таке, то мене аж корчить :іржач:
Але якщо їх це влаштовує...

А! Та то нормально. Зазвичай у родині хтось більше керує. Або просто хтось один керує. Он в Обояшки чоловік головний, і вона зовсім не проти, казала, що їй подобаються відносини "дочка - батько", хоча я коли чую про те, що він їй щось не дозволяє чи ще щось таке, то мене аж корчить :іржач:
Але якщо їх це влаштовує...
А як це по нашому буде "Обояшка"? Шпалерка?

Ну знов завели пісню. Ніколай на Миколу прекрасно перекладається.
Бо воно є в обох мовах і дуже схоже за звучанням. Ти ж не пропонуєш прізвище Кузнецов перекладати як Коваленко? :)
А обаятельная так взагалі точно важко перекласти. Спокуслива, принадлива... Трохи не той відтінок :)

Це те, що я і казав)
Якби мені отой душніла просто прочитав як воно є - я б забіг світ за очі від нього
Навіть незважаючи на зміст того простирадла))
Ну, бач, а когось влаштовує. Але ті правила схожі на жарт.

15.10.2011
Определил ряд критичных к реализации требований.
Дякую, :підстолом:

Знайшла відповідний форум, там ще читати і читати, є ще з чого поржати :іржач:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це те, що я і казав)
Якби мені отой душніла просто прочитав як воно є - я б забіг світ за очі від нього
А його жінці подобається, як не дивно :) (якщо це дійсно так , а не взагалі існує тіьки в чиїйсь уяві). Хоча, звичайно, воно сильно схоже на пранк і прикол над усіма читачами :-)

Назад
Зверху Знизу