Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Декамерон я читала. Ну то таке

Я якось давноидавно читав історичну книгу про Рим стародавній, так там теж всі зі всіма. І ******, і з собаками

Засовували жінку в якусь деревьяну фігню і приводили бика. То честь була, і таке тільки дуже заможні могли собі дозволити)
Це правда. Бо з очерету Лабіринту не зліпити.

Я якось давноидавно читав історичну книгу про Рим стародавній, так там теж всі зі всіма. І ******, і з собаками

Засовували жінку в якусь деревьяну фігню і приводили бика. То честь була, і таке тільки дуже заможні могли собі дозволити)
Та мені бабуся розповідала про сіновал. А кума в село попала в війну. Там взагалі треш. Ну що їм ще робити. Всі один з одним пере.... мда.

Я сьогодні задумала по 3кг гантелями взяти то руки ще гірші стали... як наче я город копала :D

А колись ми були такі молоді .

Ото так
То я тут з пенсами затусіл ?)))
Ну, мабуть тут і молоденькі є ))))
Ні, здебільшого з маленькими. Але в нас по вулиці і величенького вигулюють, з шиною на шиї )) не знаю що за порода.

Ну, мабуть тут і молоденькі є ))))

Ні, здебільшого з маленькими. Але в нас по вулиці і величенького вигулюють, з шиною на шиї )) не знаю що за порода.
В селі вигулювати собак то дивно.

То я згоден
Я смачний)
Мене завжди комарі більш за всіх гризуть))
І мене гризуть. Яка група крові?
В мене І +
В селі вигулювати собак то дивно.
Та то ж міські, не на ціпку ж їх тримати. Та й самі господарі прогулюються, теж мабуть нудно просто так сидіти.

Фу,
цукерку їла й апетит пропав.
Краще вже мріяти як крем злизнути, ніж таке читати

Назад
Зверху Знизу