Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Домашня дівчинка ?
Булками потрусити в клубі то не твоє ?)
От я, наприклад, "домашня дівчинка" :угу: Але у клюбі потрусити обожнюю :любов: І зараз пішла б.. ну, якби не війна, - в сенсі віку. Мені здається, це не від віку особливо залежить, а від особливостей характеру. :барабани:

От я, наприклад, "домашня дівчинка" :угу: Але у клюбі потрусити обожнюю :любов: І зараз пішла б.. ну, якби не війна, - в сенсі віку. Мені здається, це не від віку особливо залежить, а від особливостей характеру. :барабани:
А я не дуже любила раніше. Зараз мабуть пішла б. Бо моя криза 40 років мене зводить з розуму .

Я перша це подумала та побоялась писати :рл:
Ото я дисципліну створила в темі! Аж сама в шоці. Ніколи такої не було :іржач:
В дівчат навчився :хмммм:
Я заварив чаю та пішов за смаколиками волонтерськими)
Смачного!

Шоколад тим паче різний бувае. Я Lindt любила раніше
Мені Корона смачна. А зараз невістка принесла з десяток шоколадок якихось імпортних, їх пригостили, та їм не смачно такі. Мені теж не дуже смачно, але ж "шоколад - то шоколад"... одна залишилася ))))

Сьогодні не було тривог і хоч мозок відпочив . Але ....

Нєєє... Я вже не в тому віці )))))
А я в тому :D
Тут згадується випадок: колись був у чоловіка приятель, він одружився на дівчині років 20-ти. І ось вони вдвох до нас прийшли. Я питаю у неї:
- Чи ходите ви танцювати?
- Ні, що ти! Ми солідна, поважна пара у шлюбі, як можна!
:підстолом:

Мені Корона смачна. А зараз невістка принесла з десяток шоколадок якихось імпортних, їх пригостили, та їм не смачно такі. Мені теж не дуже смачно, але ж "шоколад - то шоколад"... одна залишилася ))))
Я якось з германії замовляла шоколад то він фуууу

Назад
Зверху Знизу