Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А "звичаєвий" та "звичайний" у тих словниках одне й те саме, чи різне?
Різне.

Звичаєвий. Який стосується звичаю: звичаєве свято. У словосп. звичаєве право (сукупність звичаїв, які стали нормами права внаслідок санкціонування їх державою).

Звичайний. 1. Який нічим не виділяється серед інших: звичайний лист, звичайний робітник, звичайна дівчина, звичайна селянська хата, звичайна зовнішність. 2. Те саме, що звичний 2: звичайна плата, звичайна справа, звичайна річ, звичайне явище, звичайні умови, у звичайному порядку. 3. Який звичайно відбувається або часто буває, повторюється тощо: звичайний в осінню пору туман, звичайний гомін, звичайне життя.

Серіал годиться. Не захопливий, але цікава атмосфера 19 ст.
О, ось чую ім'я Конан Дойл...

Останнє редагування:
:любов: Я таке люблю. Зараз теж подивлюся.

Блін, я його дивилася :) Років 5 тому. Дуже подобається атмосфера 19 сторіччя.
Я зрозуміла чому він пройшов повз мене. Бо він і досі не завершений. Але ж 16 :eek: сезонів! Мабуть я усі і не передивлюся, тож можна не чекати ))

Сьогодні зустріла знайомого. Висварив свою сім'ю, що ось сил у нього вже немає, хоч би вони в село поїхали. Розмова сама собою не вийшла і я попрощалася. Навіщо люди витрачають свої і чужі душевні сили на таке? Ці сили, це теж ресурс, причому зараз маловідновлюваний, тому що багато горя і радість по краплях, а потрібно його ще багато. Постаралася забути цю неприємну подію і пішла собі годувати качок біля річки, і безпритульних котиків на "котовище". Коти були раді. Вони не лаялися самі і не лаяли нікого, були чемні та терплячі. Дивилися в очі та ділилися щастям тихенько мурча...

Супер. :клас: Гарно вийшло.
Спробувала скористатись конструктором за вашим посиланням, але мабуть шо шось не те роблю :збентежений:
Там елементи можна пересувати, але не було часу - не зрозуміла: як воно набрати якусь назву, наприклад?
Покажіть, будь ласка, як то робити, добре було б на прикладі. :пиво:

Під полем для малювання є дві абетки, англійська і українська.
Відкриваємо українську і вибираємо кожну букву нашого слова окремо. Натиснули на букву - вона з'явилась на полі. Покрутили її, встановили як подобається, вибираєте наступну, припасовуєте до першої. І так буква за буквою, поки не збереться вся назва
Тут я вибрала АБВ, не збирала картинку, просто тицьнула і трохи покрутила.

Переглянути вкладення 13217292
А його там ще рухати треба, щоб було одне по центру? Бо, я вчора теж спробувала, а воно по кутках, і розбиратися не захотілося.

Мабуть я усі і не передивлюся
Я так не додивилася колись серіал "Кістки". Спочатку був дуже цікавий, але з якогось сезону все гірше, гірше.. Складно тримати планку якості, зрозуміло.. :ги: "Хорошу дружину" не додивилася з тієї ж причини..
Бо він і досі не завершений
Мені здається, деякі серіали краще б не завершували, бо все враження зіпсували :D

Сьогодні зустріла знайомого. Висварив свою сім'ю, що ось сил у нього вже немає, хоч би вони в село поїхали. Розмова сама собою не вийшла і я попрощалася. Навіщо люди витрачають свої і чужі душевні сили на таке? Ці сили, це теж ресурс, причому зараз маловідновлюваний, тому що багато горя і радість по краплях, а потрібно його ще багато. Постаралася забути цю неприємну подію і пішла собі годувати качок біля річки, і безпритульних котиків на "котовище". Коти були раді. Вони не лаялися самі і не лаяли нікого, були чемні та терплячі. Дивилися в очі та ділилися щастям тихенько мурча...

:love:3:

Петро щур колядує

ті люди що були важливі
колись у іншому житті
живі здорові й абсолютно
не ті
© Муля

Там з чотирьох елементів якийсь один активний є, на нього якщо натиснути і потягнути - інші самі потягнуться. Це на смартфоні так. На ноуті не пробувала.
І я зі смарта, дякую!
Я так не додивилася колись серіал "Кістки". Спочатку був дуже цікавий, але з якогось сезону все гірше, гірше.. Складно тримати планку якості, зрозуміло.. :ги: "Хорошу дружину" не додивилася з тієї ж причини..

Мені здається, деякі серіали краще б не завершували, бо все враження зіпсували :D
Кістки мені не сподобався з самого початку, тож не дивилася. Ну, і деякі справді можна не завершувати, якщо окрема історія сезону завершена, але якщо обірвати просто посередині, то таке я взагалі не згодна дивитися.

Але ось цей про Мердока запоєм не подивишся 🤣 Все-таки він доволі спокійний, кілька серій сьогодні, і вже набридло. Натомість тепер мені захотілося читати 😁

У котів немає сім'ї, от вони і щасливі.

Назад
Зверху Знизу