Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

не нашла сходу, зато попалось одно из моих любимых сказочных фото
не знаю почему, но вот сказочное и все :незнаю:
Саржин Яр
Точно, сказочное :угу: Сохранила себе! :клас::любов:

оооооооо, а вот это может для конкурса пригодиться, правда, там Малявка не в одежке, а в байдарке :D
сушить помогает
Муррр! А моя в такой позе вообще не лежит - это ж надо быть расслабленной, а она всегда настороже :) и всегда готова стукнуть лапой :)

Малявка пушистая :любов: Причём от головы к хвосту всё пушистее.

Cпасибо:) Как там твой кот-фантом?
Да!
А ещё Ира не показывается 2 дня. Хотя шурик с ХТЗ тут.

оооооооо, а вот это может для конкурса пригодиться, правда, там Малявка не в одежке, а в байдарке :D
сушить помогает

не поверишь! я тоже :D
найду ка я еще какое-нибудь любимое фото

Я не могу со смартфона запостить ничего нормально. А красивых картинок хочется. :)
Забембал подвал, буду строить бункер из матрасов в коридоре.

Cпасибо:) Как там твой кот-фантом?

Дважды сегодня заходила кормить и не видела.
Завтра мне предстоит фу фу убрать его лоток.
Что делать, люди думали уедут на 2 дня, а теперь когда вернутся - не известно.

Еды у него мало, он искусственник. Придется переводить его на натуралку- другого у меня ничего нет.

Забембал подвал, буду строить бункер из матрасов в коридоре.
:клас:
Еды у него мало, он искусственник. Придется переводить его на натуралку- другого у меня ничего нет.
Видела, сегодня Тори жаловалась, что сложно коту его любимый сухой корм купить.

Сьогодні прокинулась від вибухів - от же ж бл*ді, я лиш перед ранком змогла заснути, і тут на тобі, кляті орки.
Ну, раз прокинулась, треба думати за хліб - і не для мене, а для Максика. Чому позакривались зоомагазини - я хзн, але це однозначно тупе й антикотове рішення. Дзвоню своєму риночному котодилеру - нє, корму нема, всьо на ринку, а на ринок він не вийшов.
Та світ не без добрих людей, знайшовся один відчинений магазин, тож всі гроші, які я мала, витратила на корм і пісок для Його Величності Максика, неперевершеного й прекраснішого за Сонце.
Ще питання - якого хєра не працюють аптеки. Нє, я розумію, що війна, але для тьотки на ринку, яка торгує яйцями, що - не війна? То без яєць можна жити (у всіх сенсах, у тім числі й у фізиологічному), а без ліків, єслі шо, буде гаплик. А якщо мені гаплик, то й котові гаплик, а це вже...коротше, так не можна.
Війна триває, на жаль. Клята орда не вгамується ніяк, хоч намолотили їх тисячами, що з трупами діяти, хзн - а вони ж уже смердять.
Так що тепер я з трохи запасом корму, але без трохи запасу грошей, та то нічо, все одно бензу на заправках нема, каністру я так і не дістала, крамнички закриті.
А біля під"їзду вигулькнули бруньки на бузку.
Не зраділа, бл*ть. Уперше в житті.
Щоб вам, тварюки, і в сирій землі спокою не було, бл*ді лапотні.
:кот:

Забембал подвал, буду строить бункер из матрасов в коридоре
:клас:

Пан Коцький. Коти і котячі

Олексій Бугров · 6 ч. ·
Маруся, улюблена киця мого брата. Коли звучить сирена повітряної тревоги, вона біжить і ховається в переноску в коридорі, де вони обладнали собі сховище. Сирена звучить майже цілодобово. Дружина брата каже, що Маруся їхня рятівниця, бо біжить в укриття ще за кілька секунд до того, як зазвучить сирена. Це не інтуїція - просто вона чує звук пострілів ще до того, як вмикається сирена. Місто Маріуполь.

0c47228e43ce7752f6bc83d.webp

Як зворушливо :любов:
24af0e24c21d0acd0d8a66c9.webp

фотограф М.Палинчак, Київ, фото назвав "Українцi".

Ага :) :кава: утро всем :пиво:

Майже весна. :квіточка:

))))))))) Саша, привет. Намножечко опять обманула с рисунком))) Видишь как получилось.
У нас сейчас очень плохой инет. И вообще никакую фотку закинуть не получается
Но я уже почти нарисовала ))))) Надеюсь вы с Ватсиком в безопасности.

Утра нам!

Назад
Зверху Знизу