Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та як...лениво, ось якЯк у вас справи?
Лено, у тебе теж, хоч ти й знайшла серіал![]()
Йосип голий! Ще якісь Тредсі!Марія запостила в Тредсі пиріжок. Тому і я зареєструвалася, щоб подивитися. А там, виявляється, цікаво!
Ф'ям, тобі має сподобатися! Ти ж теж любиш коменти читати.
ЗареєструюсяМарія запостила в Тредсі пиріжок. Тому і я зареєструвалася, щоб подивитися. А там, виявляється, цікаво!
Ф'ям, тобі має сподобатися! Ти ж теж любиш коменти читати.
Звісно, є. Інакше як би я дивилася усе, що приносять на ХФ з інсти і сама викладалаТа в інсті ж можна реєструватися і без фб. Це я не з натяком кажу, а просто як фактА тебе нема в інсті?
Зміюка - то вчителька. Однозначно. 😁Еге ж, обкладинка дивна.. 🙄😀
А потім діти бояться йти до школиЗміюка - то вчителька. Однозначно. 😁
Может це у азіатов такі зошити....невже в нас?А потім діти бояться йти до школи![]()
Ну... коли моя донечка, уся така відмінниця, ходила до школи - у неї були зошити з такими себе симпатичними скелетиками. На книжному вони були у пари торговців - вона їх мабуть всі купила. Вчительки закатували очі. Але препод по гітарі заценівМожет це у азіатов такі зошити....невже в нас?
І ти в неї через фб заходиш? Бо якийсь довгий шлях ти описалаЗвісно, є.
Я бачила лише Хлібчик і Мулю. Але можливо скоро приєднаються, коли ми і там зробимо сторінку Пиріжків.Божечки, та усі наші вже в цьому Тредс, ми одні(я конкретно) пасемо задніх!![]()
Ні, не бачила! Дякую!Ирина, якщо ще не бачилиЩе одна альтернатива Холмса
![]()