Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та як...лениво, ось якЯк у вас справи?
Лено, у тебе теж, хоч ти й знайшла серіал![]()
Йосип голий! Ще якісь Тредсі!Марія запостила в Тредсі пиріжок. Тому і я зареєструвалася, щоб подивитися. А там, виявляється, цікаво!
Ф'ям, тобі має сподобатися! Ти ж теж любиш коменти читати.
ЗареєструюсяМарія запостила в Тредсі пиріжок. Тому і я зареєструвалася, щоб подивитися. А там, виявляється, цікаво!
Ф'ям, тобі має сподобатися! Ти ж теж любиш коменти читати.
Та в інсті ж можна реєструватися і без фб. Це я не з натяком кажу, а просто як факта щоб зайти в інста, треба спочатку в ФБ,
Звісно, є. Інакше як би я дивилася усе, що приносять на ХФ з інсти і сама викладалаТа в інсті ж можна реєструватися і без фб. Це я не з натяком кажу, а просто як фактА тебе нема в інсті?
Я вже там. Де дивитися пиріжок?Марія запостила в Тредсі пиріжок. Тому і я зареєструвалася, щоб подивитися.
Зміюка - то вчителька. Однозначно. 😁Еге ж, обкладинка дивна.. 🙄😀
А потім діти бояться йти до школиЗміюка - то вчителька. Однозначно. 😁
Может це у азіатов такі зошити....невже в нас?А потім діти бояться йти до школи![]()
Ну... коли моя донечка, уся така відмінниця, ходила до школи - у неї були зошити з такими себе симпатичними скелетиками. На книжному вони були у пари торговців - вона їх мабуть всі купила. Вчительки закатували очі. Але препод по гітарі заценівМожет це у азіатов такі зошити....невже в нас?
І ти в неї через фб заходиш? Бо якийсь довгий шлях ти описалаЗвісно, є.
Я бачила лише Хлібчик і Мулю. Але можливо скоро приєднаються, коли ми і там зробимо сторінку Пиріжків.Божечки, та усі наші вже в цьому Тредс, ми одні(я конкретно) пасемо задніх!![]()
О, і я вчора бачила про музичне перевиховання сусідів. Цікаво, це такий популярний допис, що його усім показує, чи його просто показує усім новачкам?Я вже там.
Ні, не бачила! Дякую!Ирина, якщо ще не бачилиЩе одна альтернатива Холмса
![]()