Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
1219 лайків - це дійсно приємно вражає.Ось ми в Тредс.
Не знаю, знайшла в фб. А що?Це ШІ малював?
Я забула пароль від інсти. Від другого акаунту також. На телефон у мене це не захотіло встановлюватися. Щось пороблено. Але я ще не здаюсяОсь ми в Тредс. Заходьте, хто може
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ти хочеш, щоб одразу й автори знайшлися? Хоча кілька перспективних є.Але поки що цікавих авторів не бачу, особливо цей...![]()
![]()
Так ти ж зареєструвалася. Ми ж з тобою вже подружилися )Я забула пароль від інсти. Від другого акаунту також. На телефон у мене це не захотіло встановлюватися. Щось пороблено. Але я ще не здаюся![]()
Тоді чому я не можу зайти - мене в інсту закідуєТак ти ж зареєструвалася. Ми ж з тобою вже подружилися )
Ні, я тільки хочу, щоб безталанні автори самі себе не нахвалювали )Ти хочеш, щоб одразу й автори знайшлися?
Тредс - це продовження і доповнення Інсти. Інста - фоточки-відео, а Тредс - тексти.Тоді чому я не можу зайти - мене в інсту закідує
Як на мене, то три дні назад гірше було. Ну то мабуть зараз далі від мене. Бо тоді я майже всі вибухи чула, а зараз менше і тихо. Ото дрон тільки, падлюка, що тоді, що зараз жужжав поряд.Шо там у вас твориться? Вже аж у нас обговорюють Харків
Ми в інсті мабуть і подружилися. Чи то лише я з тобою? Мене начебто теж раз так викидало. Не пам'ятаю чому, бо кілька акків, там якісь між ними ще терки.Тоді чому я не можу зайти - мене в інсту закідує