Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
колись мені дуже подобалося сидіти так з подругою, в мене ностальгія за тим часом, бо то було дуже гарно
Що відбувається? В однієї комар помер за невияснених обставин, інша клопа топитьСпіймала на віник клопа-смердючку (відомого як "бздюха"), змила в унітаз і думала, что втопила. Як би не так!Він виліз. Ти диви який непотоплюваний
![]()
![]()
Справа не у віці, мені цього не вистачало з тих самих пір, протягом всього часу, тобто кілька років потому я була також молода. Мені просто це подобалося. Та й подруга ж людина цікава, з кимось дурним це б не були гарні посиденьки.![]()
А ще ти тоді була дуже-дуже молода, і це ще один привід для ностальжіХоча ти і зараз молода, ну я так вважаю
І себе вважаю молодою, і тебе відповідно
![]()
А я купалась вчора майже вночі. Було прикольно але потім знов почався крейзі грім....і молнії .![]()
А ще ти тоді була дуже-дуже молода, і це ще один привід для ностальжіХоча ти і зараз молода, ну я так вважаю
І себе вважаю молодою, і тебе відповідно
![]()
Блискавки?А я купалась вчора майже вночі. Було прикольно але потім знов почався крейзі грім....і молнії .
Мені довелося прокинутисякрейзі грім....і молнії .
Пахі? Паху?Як у родовому відмінку? Пахові? Пасі?
Все забувала розповісти історію...Ну взагалі.І чого я таке не бачу?
Та як не скажи, все по-дурному звучить. Час вже Пасі (Пахі) з'явитися. Пасі - закінчення хоч на якісь українські слова схоже, а -хі щось і не пригадаю. Стріха - на стрісі.Пахі? Паху?
Значить буде Павло.Та як не скажи, все по-дурному звучить. Час вже Пасі (Пахі) з'явитися. Пасі - закінчення хоч на якісь українські слова схоже, а -хі щось і не пригадаю. Стріха - на стрісі.
ЧекаемоДе паха? Час вже з'явитися.
Паха, сподіваюся з тобою все добре.
До речі, незручний нік. Як у родовому відмінку? Пахові? Пасі?
Доречі класна ідея. В мене е тільки горіх здоровий але він теж такий всередині.Все забувала розповісти історію...
Кілька тижнів тому, коли я гуляла вночі, то вирішила підкріпитися енергією від липи. Ти ж знаєш таке, що одні дерева забирають енергію, а інші дають? От липа дає. Обійняла я її, і уявила, що я і є та липа, намагалася відчути це дерево, ніби моє тіло - це стовбур. Ну, це мені не дуже складно, бо в цигун відпрацьовувала практику, де уявляєш себе деревом.
І раптом мені здалося, що в мене всередині така чорна штука - ніби дуже витягнутий овал, тільки оті два вузькі краї - гострі. Просто "побачила" в собі отаку чорну діру. Я злякалася, і швиденько уявила, що то в липи таке, а в мене все добре і гарна енергія.
Пішла, і сама собі розмірковую: липа стара, може вже підгниває зсередини, а я оте і відчула.
Липу ту я зазвичай бачила з одного боку, бо з іншого - кущі бузини. А оце їх вирубали і я пішла подивитися.
Насправді щоб здобути енергію, не треба нічого уявляти, принаймні про таке не писали, то було моє нововведення. Просто мені було цікаво спробувати. В нас є така техніка Самадхі, де ти підключаєшся до рослин або тварин. Раніше самій без Вчителя, мені це не вдавалося, я просто уявляла, що воно так, але не відчувала. А тут, получається, що само собою вийшло. Хоча воно так найчастіше і буває - виходить, коли відпускаєш бажання.Доречі класна ідея. В мене е тільки горіх здоровий але він теж такий всередині.
ну на другий раз випустила на волю його?Спіймала на віник клопа-смердючку (відомого як "бздюха"), змила в унітаз і думала, что втопила. Як би не так!Він виліз. Ти диви який непотоплюваний
![]()
![]()
Привіт.прювііт
а можете фоткати квіти на фоні наприклад сірникової коробки, щоб маштаб зрозумілішим був ?![]()