Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Де паха? Час вже з'явитися.
Паха, сподіваюся з тобою все добре.

До речі, незручний нік. Як у родовому відмінку? Пахові? Пасі?
Чекаемо

Я його нік спочатку читала як "naxa", латиницею. Потім раптом, млин, це ж "паха" :рл:

Все забувала розповісти історію...
Кілька тижнів тому, коли я гуляла вночі, то вирішила підкріпитися енергією від липи. Ти ж знаєш таке, що одні дерева забирають енергію, а інші дають? От липа дає. Обійняла я її, і уявила, що я і є та липа, намагалася відчути це дерево, ніби моє тіло - це стовбур. Ну, це мені не дуже складно, бо в цигун відпрацьовувала практику, де уявляєш себе деревом.
І раптом мені здалося, що в мене всередині така чорна штука - ніби дуже витягнутий овал, тільки оті два вузькі краї - гострі. Просто "побачила" в собі отаку чорну діру. Я злякалася, і швиденько уявила, що то в липи таке, а в мене все добре і гарна енергія.
Пішла, і сама собі розмірковую: липа стара, може вже підгниває зсередини, а я оте і відчула.
Липу ту я зазвичай бачила з одного боку, бо з іншого - кущі бузини. А оце їх вирубали і я пішла подивитися.

Доречі класна ідея. В мене е тільки горіх здоровий але він теж такий всередині.

Доречі класна ідея. В мене е тільки горіх здоровий але він теж такий всередині.
Насправді щоб здобути енергію, не треба нічого уявляти, принаймні про таке не писали, то було моє нововведення. Просто мені було цікаво спробувати. В нас є така техніка Самадхі, де ти підключаєшся до рослин або тварин. Раніше самій без Вчителя, мені це не вдавалося, я просто уявляла, що воно так, але не відчувала. А тут, получається, що само собою вийшло. Хоча воно так найчастіше і буває - виходить, коли відпускаєш бажання.

Найкраще спочатку пообніматися з тим, яке забирає енергію, а потім з тим, яке дає :)

Спіймала на віник клопа-смердючку (відомого як "бздюха"), змила в унітаз і думала, что втопила. Як би не так! :D Він виліз. Ти диви який непотоплюваний :незрозумію: :титанік:
ну на другий раз випустила на волю його?:confused:

Останнє редагування:
Кілька тижнів тому, коли я гуляла вночі, то вирішила підкріпитися енергією від липи. Ти ж знаєш таке, що одні дерева забирають енергію, а інші дають? От липа дає. Обійняла я її, і уявила, що я і є та липа, намагалася відчути це дерево, ніби моє тіло - це стовбур. Ну, це мені не дуже складно, бо в цигун відпрацьовувала практику, де уявляєш себе деревом.
І раптом мені здалося, що в мене всередині така чорна штука - ніби дуже витягнутий овал, тільки оті два вузькі краї - гострі. Просто "побачила" в собі отаку чорну діру. Я злякалася, і швиденько уявила, що то в липи таке, а в мене все добре і гарна енергія.
Пішла, і сама собі розмірковую: липа стара, може вже підгниває зсередини, а я оте і відчула.
Липу ту я зазвичай бачила з одного боку, бо з іншого - кущі бузини. А оце їх вирубали і я пішла подивитися.

ого..
а я так люблю теж до старих дерев рукою притулити, а ще до великих каменів чи скель в безлюдних місцях, відчути їх багатомільйонну космічну історію.

Останнє редагування:

ого..
а я так люблю теж до старих дерев рукою притулити, а ще до великих каменів чи скель в безлюдних місцях, відчути їх багатомільонну космічну історію

Знову грім. Отже, сьогодні дощі тероризують нас. Дивно що вчора минуло, враховуючи оті всі блискавки.

Насправді щоб здобути енергію, не треба нічого уявляти, принаймні про таке не писали, то було моє нововведення. Просто мені було цікаво спробувати. В нас є така техніка Самадхі, де ти підключаєшся до рослин або тварин. Раніше самій без Вчителя, мені це не вдавалося, я просто уявляла, що воно так, але не відчувала. А тут, получається, що само собою вийшло. Хоча воно так найчастіше і буває - виходить, коли відпускаєш бажання.

Найкраще спочатку пообніматися з тим, яке забирає енергію, а потім з тим, яке дає :)
Завтра спробую . В нас знову скажена злива.

Виявляється, уявляти себе конкретним деревом може бути небезпечним :незрозумію:

Виявляється, уявляти себе конкретним деревом може бути небезпечним :незрозумію:
Думаю, що ні, просто я не очікувала такого. Тим більше, що просто так воно і не вийде, у Ганни, наприклад. Я колись з місяць відпрацьовувала техніку Самадхі на квітці у горщику. І в мене не вийшло ні разу. Тільки співробітники казали: ого, як в тебе виросла, а в нас ні (нам однакові квіти подарували на 8 березня). Ну, можливо, воно і не через це, а тому, що в мене сонячна сторона була :)
Не пам'ятаю, щоб нас на заняттях застерігали від хворих рослин. Треба просто розуміти, що то її і брати собі не треба. Але одна справа, коли ти очікуєш, а інша, коли просто притулився, а воно - хоба! :іржач:

Назад
Зверху Знизу