Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Обіймайся з мамою, подругою, братом, другом..., з тим у кого багато енергії.
І вже, в останнє, з деревом :-)
Всіх обняла. Добраніч.
Мама там така, що сама енергію витягне з кого завгодно :ги: Подруга за кордоном, брат не дається обійматися - а взагалі, хтось із дорослих братів аж так надто охоче з сестрами обіймається? :-) Треба у Лени запитати. Друг.. а непогано було б! :-) Правда, Іра не вірить в дружбу між М. та Ж.

Іра, чого ти в це не віриш? :іржач: Наприклад, яка прекрасна дружба могла б бути між тобою і Ганджубасом! :D

Мама там така, що сама енергію витягне з кого завгодно :ги: Подруга за кордоном, брат не дається обійматися - а взагалі, хтось із дорослих братів аж так надто охоче з сестрами обіймається?
Боже збав обійматися з людьми для того, щоб тягнути з них енергію! Та й не треба мені чужу. Крім того, там такого натягнути можна... потім не вигребеш.

ще мені особисто ваші массажі подобаються :) Ось від чого точно користь є :любов:
Стопудово є :угу: Там такі масла неперевершені! В мене ще зі школи були проблеми з колінами, буває, що якось чи ступнеш не так, чи хз що, і потім аж боляче ходити. То останні років шість чи сім я про це навіть не згадувала. А це ось виходить (знов це слово, і ось тут "вдається" не підходить), що вже другий рік пропускаю заняття, то оце вже трохи і відчула, саме учора. То я вчора ногою бузину ламала :rolleyes:

Останнє редагування:
Там такі масла неперевершені!
Склад відомий чи це ноу-хау і не підлягає оприлюдненню? :) Ну, можеш назвати, якщо що, якусь одну складову чи дві. Може, трояндова олія чи ялівець.. Там саме склад цілющий? чи за рахунок енергії Вчителя?

Згадала прикольний випадок. Колись бачила десь пропозицію від якоїсь цілительки. Скільки-то $ - і вона присилає авторську мазь. В таку-то годину кожен день на протязі місяця роздягатися і мазати усе тіло. Здоров'я буде - зашибися. Я ще подумала: та якщо мазатися на протязі аж місяця будь-якою маззю, наприклад бальзамом Рятівник - теж здоров'я буде нівроку! :іржач:

Боже збав обійматися з людьми для того, щоб тягнути з них енергію!
Маєтся на увазі обніматися не з такою меркантильною метою, звичайно :) А від того, що людина подобається, мила - і, звичайно, коли це взаємне бажання. Пам'ятаєш ту дівчину, ви з нею по якихось справах з групи речей б/в зустрічалися?
Обійнялися при зустрічі і на прощання. На одній хвилі були і ніхто ні з кого не тягнув - обмінялися :)

Склад відомий чи це ноу-хау і не підлягає оприлюдненню? :) Ну, можеш назвати, якщо що, якусь одну складову чи дві. Може, трояндова олія чи ялівець.. Там саме склад цілющий? чи за рахунок енергії Вчителя?
Не підлягає. Там багато різних масел, виготовлених за спеціальних умов.
Вона тобі помстилася :( :-) Думає, ач яка! як липу - то обіймати, а як мене - так ламати! :-)
То я дуже завзято ламала. Насправді то стирчали лише самі сухі гілки, в них коза ланцюгом заплутується, тому і ламала.

Маєтся на увазі обніматися не з такою меркантильною метою, звичайно :) А від того, що людина подобається, мила - і, звичайно, коли це взаємне бажання. Пам'ятаєш ту дівчину, ви з нею по якихось справах з групи речей б/в зустрічалися?
Обійнялися при зустрічі і на прощання. На одній хвилі були і ніхто ні з кого не тягнув - обмінялися :)
Ну, то просто приємні емоції, рівень енергії в організмі від цього не збільшується. А от якщо її брати від рослин, від землі чи неба (людей не будемо брати), то так.
І навіть навпаки - якщо дуже сильні радісні емоції, то енергію втрачаєш.

Ну, то просто приємні емоції, рівень енергії в організмі від цього не збільшується.
А мені чогось здавалося, що збільшується. Радість хіба не підвищення енергії? А сум - навпаки, зменшення?
І навіть навпаки - якщо дуже сильні радісні емоції, то енергію втрачаєш.
Це для мене дуже незвична думка :)

А мені чогось здавалося, що збільшується. Радість хіба не підвищення енергії? А сум - навпаки, зменшення?

Це для мене дуже незвична думка :)
Це все - витрата енергії. І горе, і радість. Людина має перебувати в спокої.
А оргазм яка колосальна витрата енергії :D

Це все - витрата енергії. І горе, і радість. Людина має перебувати в спокої.
Труп дуже, дуже спокійний :ги: Зразок просто! :-)
А оргазм яка колосальна витрата енергії :D
:іржач: Отож. Все, ніяких оргазмів! :мораль:

Труп дуже, дуже спокійний :ги: Зразок просто!
Але спокійний стан - не означає заторможеність і повну відсутність відчуттів. Наприклад, у медитації, коли десь там літаєш, чи просто коли відчуваєш енергію навколишнього світу - це дуже приємне відчуття, але воно спокійно приємне. Тобто є різниця: чи ти сидиш і з задоволенням спостерігаєш захід сонця, чи отримала радісну новину і такий сплеск енергії, що аж стрибаєш до стелі. Ото в останньому випадку і втрачаєш багато. Навіть якщо не стрибати :-)

І знову дощ. Вчетверте за сьогодні 😐

чи отримала радісну новину і такий сплеск енергії, що аж стрибаєш до стелі. Ото в останньому випадку і втрачаєш багато. Навіть якщо не стрибати
А я все одно буду стрибати, бо це приємно - радіти. :-) І фіг з нею, з енергією :ги:

А я все одно буду стрибати, бо це приємно - радіти. :-) І фіг з нею, з енергією :ги:
Та зрозуміло. То я загалом - про теорію. Радіти - то хоч приємні відчуття, а скільки ми енергії витрачаємо на неприємні...

Назад
Зверху Знизу