Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Re: Зазеркалье

Сериал вышел - "Вампиры средней полосы", стала смотреть, авторы фильма явно вдохновляяись и "Киндрэт" тоже :-)

Саундтрек к фильму:

Мы как будто бы были знакомы,
Но забыли, куда нам писать.

Бозе-бозе, какая мася :кот: :)

доброе котейное утро! :квіточка:
как увидела эту картинку сразу котов Е. N. вспомнила :)

d37fe98cfacc261a5e82978.jpg

всем приятного завтрака

9b6dc621691046d953555cb.jpg

Сериал вышел - "Вампиры средней полосы", стала смотреть, авторы фильма явно вдохновляяись и "Киндрэт" тоже
у меня предвзятое отношение к мистическим и фантастическим рос. сериалам. Обхожу их стороной. Последний фильм, который пробовала смотреть (ты мне рекомендовала когда-то) - "Он - дракон", и не смогла. Не знаю почему мне все кажется таким неестественным :незнаю:
Но вообще я с предубеждением отношусь и к некоторым жанрам, это я уже не про рос. Понимаю, что фильм может быть интересным, и даже сама иногда такие смотрела, но как вижу теги: исторический, криминал, политика, так хочется пролистнуть.

А чому ніхто не пише? Хіба уже сезон шашликів?

А чому ніхто не пише? Хіба уже сезон шашликів?
бо нічого сказати. І новин ніяких нема. Треба, щоб кожен пропонував якусь тему для розмови, тоді буде діло.
Це гарно в Обалдетя виходить, а як його нема, то затишшя.

А я сьогодні сонна. Так дивно як воно так відбувається - 2 останні дні бодрячок був. Вчора навіть прийшла з роботи й зайняла пранням замість відпочинку, хоч це мені не властиво. Була думка залишити всі справи на сьогодні, а тоді думаю: е, ні, треба користуватися миттю. І таки недаремно :іржач:

У серіалі в кішки народилися кошенята - зразу з очима й ходять :іржач:

Треба, щоб кожен пропонував якусь тему для розмови

Ну тема яка, про М і Ж. Якщо М розійшлися з Ж, то які висновки у М, коли Ж зустрівся з М через подругу Ж, його почуття все ще актуальні для Ж, чи М потрібно разом з Ж обсудити цю проблему тому що в деяких М і Ж це виходить по різному, а інші побралися.

Ну тема яка, про М і Ж. Якщо М розійшлися з Ж, то які висновки у М, коли Ж зустрівся з М через подругу Ж, його почуття все ще актуальні для Ж, чи М потрібно разом з Ж обсудити цю проблему тому що в деяких М і Ж це виходить по різному, а інші побралися.
чесно кажучи, я заплуталася. М та Ж розійшлися, але вона його ще кохає? І чи треба йому це з нею обсудити?

чесно кажучи, я заплуталася. М та Ж розійшлися, але вона його ще кохає? І чи треба йому це з нею обсудити?

Вона теж заплуталася. Вона кохає несамовито М, але іншого М теж кохає колишнього, а він кохає її подругу, яка була з ним три роки тому з іншим М у його колишньої Ж.

Вона теж заплуталася. Вона кохає несамовито М, але іншого М теж кохає колишнього, а він кохає її подругу, яка була з ним три роки тому з іншим М у його колишньої Ж.
як називається серіал? Почитаю анотацію :D

34025969.jpg

Ну. СтаршОго жена не пустила
які гарні в вас відносини із сестрою. Ми з братом хіба що під час сумісної роботи можемо перекинутися кількома фразами. Бо інтереси зовсім різні, так що й побалакати дуже нема про що, якщо не по справі. І у вільний час мені б дома посидіти, а йому гайнути на волейбол або гайки з друзями крутити :)

Назад
Зверху Знизу