Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Згадала, якось звернула увагу на те, як хтось майстерно імітує шурхіт піску на березі моря, ворушачи намистинки перед мікрофоном. Це теж воно або неодмінно треба ще й шепотіти?в АСМР
То ти забула, вже ж обговорювали це питання.Довелося терміново читати, що ж таке це АСМР, раніше якось не було потреби дізнаватися
Цікаво, я одна така баранідзе, яка не знала, що воно таке?
Тобто це неодмінно звуки, які роблять люди? Тобто, шепіт дощу не рахується?От млин, а мені так подобається дощ.
![]()
Все АСМР, що мурашитьЗ довгошерстої кішки зробили короткошерстуТрохи ASMR-а перед сном.Хоча господарям можна було з самого початку було узяти короткошерсту і не знущатися над твариною!
![]()
![]()
Згадала, якось звернула увагу на те, як хтось майстерно імітує шурхіт піску на березі моря, ворушачи намистинки перед мікрофоном. Це теж воно або неодмінно треба ще й шепотіти?![]()
Ой, добро!Доброго ранку! Добро близько
![]()
Я тоді не довідувалася, шо таке АСМР, просто подивилася відео.То ти забула, вже ж обговорювали це питання.
Не звернула увагиСір же про це нам писав.
Ок. Тоді відповім так:Коли хтось на щось не звернув уваги, не допомогає писати: "Та я ж тобі казав!![]()
Я коли читав "Записки українського самашедшого" Ліни Костенко, записував у мобілку незнайомі українські слова, щоб пізніше поґуґлити точне значення. Для загального розуміння тексту не критично, вважай, розумів на свій лад. А потім мобілка глюкнула і слова зникли.Це я собі на замітку: *Якщо щось важливе, треба перепитувати у співбесідника, чи точно він зрозумів це щось*.
Якщо тільки з мобілки - то нічогоА потім мобілка глюкнула і слова зникли.
Для загального розуміння тексту не критично, вважай, розумів на свій лад
ні, не одна.Довелося терміново читати, що ж таке це АСМР, раніше якось не було потреби дізнаватися
Цікаво, я одна така баранідзе, яка не знала, що воно таке?
...
Нормальний варіант.Отже знову через хостинг.
Приємно, що у нас всіх, хто має коте, є власний неперевершений АСМР-щикні, не одна.