Тут могла бути Ваша реклама!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
О, я колись пішла на побачення, у юності, років у 18-19, у сад Шевченка. Їхала у автобусі, хлопець почав приділяти мені увагу, запросив на побачення.
Приніс з собою коробочку з домашнім піроженком ,,картоха,,. Запропонував поісти на лавочці напроти фонтану. Казав, що сам зробив.
Очі в мене були на лобі.
І що було далі?

• 🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
В принципі, не так ті матусі і неправі. Якщо взяти мене, то дай боже, щоб один з 29 увагу привернув. Ото й уяви, що хлопець має пригостити 20 дівчат, і не просто тістечком з чаєм (бо це теж несерйозне враження справляє), то це і справді витрати. Та якби хоч наприкінці був результат позитивний. А якщо з жодною нічого не вийде?
Так що сенс у цьому є.
Цій гіпотетичний залицяльник що, на п'ять побачень ходить кожен день? Ти бач який :D
На першому побачені цілком достатньо тістечка з чаєм:) Це не для враження, це щоб по спеці або по дощу не таскатися, щоб трохи перекусити чи попити і бути у затишку і де можна поговорити та розглядіти один одного. Тобто це про зручність. Одне тістечко і чашка чаю - це як раз вистачить часу щоб зрозуміти чи треба продовжувати. Якщо ні - можна сказати "Прощавай"
А от якщо хлоп закатує кожен раз банкет, то це вже щось не так з хлопом, а може і з його мамою:D
ИМХО

Я відмовилася, бо мені це було дико - щось хтось налепів, та ще й їсти у парку на лавці, а запити водою з фонтану, чи як?
Потім з ним поздоровкалися дівчата, виявилося, що вони пару років як вчилися разом тут поруч у школі і чи не забув він що сьогодні у їх бившої класноі руководительки день народження. Чи підимо ми разом її поздоровляти, всі йдуть.
Я відкланялася і пішла , купила собі морозиво і пройшла по Сумський до низу, сіла у сьомий трамвай та поїхала додому.
Потерявши дар речи.

Цій гіпотетичний залицяльник що, на п'ять побачень ходить кожен день?
Хз. Якщо мова про сайти знайомств, то напочатку вибір великий.
На першому побачені цілком достатньо тістечка з чаєм
Все залежить від людини. Комусь - досить, комусь мало, іншим - можна взагалі без цього обійтись.
Моя співробітниця відмовляла, якщо її не пригощали як слід. Теперішній її чоловік повів одразу в ресторан. Чим завоював її довіру :-)
Але вона одразу була налаштована на забезпеченого.

Хз. Якщо мова про сайти знайомств, то напочатку вибір великий.

Все залежить від людини. Комусь - досить, комусь мало, іншим - можна взагалі без цього обійтись.
Моя співробітниця відмовляла, якщо її не пригощали як слід. Теперішній її чоловік повів одразу в ресторан. Чим завоював її довіру :-)
Мене їжею не заманиш :ідея: :D

А на сайтах, ну не всіх же звати. Частина відсіюється на етапі листування "Чи ти схильний до пороку блакитного єкрана та зеленого змія?"

Обояшка, мабуть :)
дай боже, щоб один з 29 увагу привернув
Думаю, один з "набагато більше" :) Наприклад, один з 59. :-) Дивне все-таки число - 29. Чого не кругле якесь? :ги:

Це не для враження, це щоб по спеці або по дощу не таскатися, щоб трохи перекусити чи попити і бути у затишку і де можна поговорити та розглядіти один одного.
У тій добірці дивних випадків на побаченнях, що я зранку читала, був такий: гуляли-гуляли, тоді хлопець сказав, щоб вона почекала на лавочці, а він піде купить щось їстивне. Вона чекала півгодини, приходить. Вибач, каже, тут моя тітка живе неподалік, запросила мене пообідати. А я в гуртожитку живу, вічно напівголодний, так що таку нагоду втрачати було ніяк не можна.."
:рл: :-)

У тій добірці дивних випадків на побаченнях, що я зранку читала, був такий: гуляли-гуляли, тоді хлопець сказав, щоб вона почекала на лавочці, а він піде купить щось їстивне. Вона чекала півгодини, приходить. Вибач, каже, тут моя тітка живе неподалік, запросила мене пообідати. А я в гуртожитку живу, вічно напівголодний, так що таку нагоду втрачати було ніяк не можна.."
:рл: :-)
Загалом багато дивних випадків, які не здаються дивними іншим людям, а навпаки - пазли сходяться. Випадок свекра та свекрухи моєї однокурсниці. Він назначав дівчатам побачення, а сам не підходив, слідкував чи дочекаються. Ну ось ця чекала півтори години на лавці, от на ній і одружився. Так разом і прожили все життя. Противний був дядько, а вона доволі приємна.

Ну ось ця чекала півтори години на лавці, от на ній і одружився.
Я навіть не знаю як таке назвати... Це з серії, як з совкової армії дівчатам листи писали про то що ноги відірвало на ученнях:рл: Типа перевірка. Козли якись

якщо пам'ятаєте проблему три розкладки або дві, що вони повинні перемикатися натисканням кнопки та хоч віндовз
це досі актуальна тема, яким чином ви із цим вправляєтесь,
тим більше якщо плакатись з цього приводу
то можна ж не писати потік свідомості тим більше він тут нікого не цікавить :зуби:
А, наче пригадую, що в тебе була проблема з перемиканням. Тільки не пам'ятаю яка саме.

я впевнений що є люди які стикаються з цією граблею
У мене була трохи інша проблема, яку вирішила одна розкладка на українську та російську мови. А перемикання однією клавішею, наче, передбачено системою:
image003.png

це не тільки в мене, загалом
привіт :стрибун:

я намагаюсь капризульки якось від сенсу сказаного відсторонити
тоді сенс був у тому що пишеш пів слова рос або укр пів слова eng
це мало значення що швидкість набору etc
наразі для мене це на другому плані, але я впевнений що є люди які стикаються з цією граблею
puntoswitcher не треба сюди тягнути він проблему не рулить
Мало що зрозуміла )) В мене проблем нема, є три розкладки. В основному користуюся укр.

або ru/en або ua/en
ru/ua/en неможливо, мозок кипить
Тоді заміни українську і російську розкладки на одну:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну все - зиму побачили, тепер можна і потепління. Власне, виключно для себе я б ще і не проти зими, але для країни та інших людей це погано.

Назад
Зверху Знизу