Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Уявляєш, тепер не тільки ШІ планує відтіснити людину в якості мислячої істоти, але й кава :-)

Вже вдяглася в светр і навіть любить квіти :незрозумію:

51e1a2747f0a88c941e87ebed78f6aca.jpg

- Ось казали мені: не треба так багато дивитися телевізор пити кави! :-) (майже с)

Уявляєш, тепер не тільки ШІ планує відтіснити людину в якості мислячої істоти, але й кава :-)

Я вранці наливаю каву. І неодмінно у візерунку пінки якісь очі намалюються. Прямо як із безоднею. Якщо довго вдивлятися у каву, кава почне дивитися на тебе :кава2:

Ставковий пижик це круто. В Остапа Вишні тіки свині пірнали а в нас вже й пижики. Тіки ви нікому не кажіть, це мабуть нова розробка наших біолабораторій.

Мисляча кава? Хм, а мислячий узвар або чай є в природі?

Я вранці наливаю каву. І неодмінно у візерунку пінки якісь очі намалюються. Прямо як із безоднею. Якщо довго вдивлятися у каву, кава почне дивитися на тебе :кава2:
Раніше у молоко жаб кидали а вони звідтам дивилися. Може й з кавою так? Влили жабу з молоком до кави, і ось вам, будьте ласкаві, лупата кава.

Раніше у молоко жаб кидали а вони звідтам дивилися. Може й з кавою так? Влили жабу з молоком до кави, і ось вам, будьте ласкаві, лупата кава.
Діду, ниякого молока. Чиста, чорна, крепка кава. Ніяка жаба не виживе:D

Діду, ниякого молока. Чиста, чорна, крепка кава. Ніяка жаба не виживе:D
"Це не жаба, не жаба.. " (мантра) :-)
2020Food___Drinks_Smile_on_coffee_foam_in_a_white_cup_140140_.jpg

(дуже схоже на жабу, яка обіймає лапками щось чорне. Сподіваюся, що не гадюку)

Назад
Зверху Знизу