Статус: Офлайн
Повідом.: 16622
Повідом.: 16622
Свахи
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Треба з'ясуватиНе впевнена![]()
Це типу взяти любих двох неукраїнізованих ХФшника - і вони зразу сумісні?Ви обидва дуже радикальні в питаннях мови. - тут у вас не буде суперечностей![]()
Не бійся. Ми знайдемо тобі ... хоча чи воно треба .Це теж заміжня сто процентів.
Відзначити останній день зими.Доброго раночку . Знов похмуро і нудно . Тре пити каву і щось робити
Зрозуміло.Так, я заміжня.
Ой, слава богу, що він прийшов. Ненавиджу зиму. Обожнюю літо.Відзначити останній день зими.
Ну літо теж якось буває з перекосом в другу сторону. Кінець весни і початок осені покраще навіть.Ой, слава богу, що він прийшов. Ненавиджу зиму. Обожнюю літо.
Ну да, комфортніше за погодою. Твоя правдаНу літо теж якось буває з перекосом в другу сторону. Кінець весни і початок осені покраще навіть.
П'юТре пити каву і щось робити
Я выпила але не можу вилізти з ліжка. Хотіла б пілти десь в місті пити каву, але .. ну хоч Курськ бомбить знов Белгород і на тому вже гарні новини.
Айвенго, я так розумію, питати не будемоДавайте підбирати для Айвенго пару,![]()
Я вилізла, але нікуди теж не піду - там слизько. О бачу - двірники все піском закидують!Я выпила але не можу вилізти з ліжка. Хотіла б пілти десь в місті пити каву, але .. ну хоч Курськ бомбить знов Белгород і на тому вже гарні новини.
Це уже інстинкт кличе.Я выпила але не можу вилізти з ліжка. Хотіла б пілти десь в місті пити каву
Який?Це уже інстинкт кличе.
Первісний кавовий інстинкт.
Це да. Маю йогоПервісний кавовий інстинкт.
Він кличе мене до другої кави. Не чинитиму опірПервісний кавовий інстинкт.