Статус: Офлайн
Повідом.: 67228
Повідом.: 67228
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мармурова кіця
Зважили?п'ятикілограмова.![]()

Халва.Мармурова кіця

РозузнайМоже дівчинка півметрова, п'ятикілограмова.![]()
Ось і ім'я ))Халва.![]()
Зате пиво хорошеНу ясно, ти ж з Німеччини. Там все паперове, а пічка на дровах.![]()
А ти зустрічав у мережі, щоб жінки розповідали, як вони чоловіків грудьми придавлюють?Ніколи не зустрічав чоловіка - в мене великий, ви всі інші лузери)
Якщо присісти на пиво, то Дія уже не хвилює.Зате пиво хороше
Підсумовують сантиметри та пишаються колективно![]()
Лена, ну от чого ти така дотепна? 
Життя так склалосяЛена, ну от чого ти така дотепна?
![]()

Я якось спитала в одного свого хорошого знайомого. Не знаю, каже, але я поміряюНу, коли я запитала в знайомого, см... він не сказав.
Не вертались до цієї розмови довго, потім повернулися, каже поміряв, але вже забув!
Але сфоткав. Не послав дікпік зненацька - ввічливий хлопець.
Але я згоди на фото не дала, тільки цифри хотіла, та й вже перехотіла, далі спілкувалися норм. 

Хоч би позичив у неї на неї.

Не жіття, а життя.Жіття так склалося![]()
В головному чі мф. Була тема наче . Там ще обговорювали як заміряти . Ну все ж ще залежить і від жіночих органів ну і вправності обохЯ якось спитала в одного свого хорошого знайомого. Не знаю, каже, але я поміряюНе вертались до цієї розмови довго, потім повернулися, каже поміряв, але вже забув!
Але сфоткав. Не послав дікпік зненацька - ввічливий хлопець.
Але я згоди на фото не дала, тільки цифри хотіла, та й вже перехотіла, далі спілкувалися норм.
Висновок: усе треба робити вчасно, або вже не робити ніколи![]()