Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Зазеркалье

Давай займемось текстом
24 серпня ·

Не забудьте дерусифікувати кота! Забули про "мяу", бо українські коти кажуть "няв". :-)

c3b6edfd84cd47903c8a83.jpg

Ігор Штанько:
Якщо виділите мені грошей займусь перенавчанням котів. Відкрию котячу школу мислення.

Автор:
правильно казати "перенявчанням". :кот:

• 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

А я думаю, чого ти так швидко пішла спати вчора. :) Ну, тобто не зовсім спати, зрозуміло, що ніякого якісного сну перед подорожжю бути не може.. :rolleyes:
і зробила багато корисних для себе справ, так що і на ніч тепер залишаюся, бо увечері нема електрички.
Якісь дивні відчуття, наче і вдома, і водночас відвикла.
:кава: А що з Інетом? ти з мобільного?

Прізвище "Зюкін" так і залишиться чи перетрансформується в Зюкінченко?:D
Немає сенсу перейменовувати, *не на часі* :) Бо як сміятися з дурниць людини, у якої українське прізвище? це буде непатріотично ;)

Але одне слово я навмисно таки перекрутила:
отак нікого не чіпаєш
а дехто візьме і чіпне
:ги:
Мені оце сподобалось:

Eugenia Vodolazhskaya
ось так нікого не чіпаєш
аж глядь чіпований весь світ
:D
Давай у стрічку! Тільки прибрати коми, додати нік і хештег пиріжок :)
А Серж вже з нами? :дивитись: :)

все буде добре і не бійся
не дочекатися коли
здійсняться всі твої бажання
вони здійсняться бійся їх
;)
(поприбирала коми, щоб подивитись, як воно буде) :rolleyes: непогано, здається :)

Давай займемось текстом
24 серпня ·

Не забудьте дерусифікувати кота! Забули про "мяу", бо українські коти кажуть "няв". :-)
Коти поліглоти, але приховують. І телепати, мої по п'ять разів на день транслюють "je ne mange pas six jours". Мовчки. Дивлячись у вічі :кот::кот:
:D

Треба мати інтуїцію й емпатію 80 lvl, аби правильно вгадувати,

Мені здається, що якщо людина може написати пиріжок чи порошок, то вона вже налаштована і на читання подібного. Тому що, як не подивися, а така форма віршика - це певний спосіб мислення:D
Зараз згадала, у нас тут був віршований марафон, то потім до ранку віршами розмовляла:D

:кава: А що з Інетом? ти з мобільного?

Так, я ж купила новий тарифний пакет і новий номер, який ніхто не знає )))
Мені, як грамнацисту, важко писати без розділових знаків, бо виникає побоювання, що читачі не зможуть нормально сприймати зміст. Пунктуація дає змогу одразу чітко бачити словосполучення і речення, а без неї виходитиме «стратити не можна помилувати» :незнаю: Треба мати інтуїцію й емпатію 80 lvl, аби правильно вгадувати, що ж я там мав на увазі. Але гаразд, я опускатиму розділові знаки, тільки пообіцяй, що ти вказуватимеш мені, коли в мене без розділових знаків виходитиме щось туманне. Гаразд?

А до ФБ в мене особиста неприязнь. Мене там кілька разів банили, останньою краплею був випадок, коли якраз на День Незалежності забанили за слово «москалі». (Хоча навіть у СРСР це слово було літературним.) Ну і взагалі, там цензура давно зашкалила за рамки здорового глузду. В таких умовах зовсім не хочеться писати нічого позитивного. Може, пам‘ятаєш, у мене був конфліктик із Вибрам42 (R.I.P.) якраз через те, що я відверто висловив (у поетичній формі, бгг) своє ставлення до Фейсбука. Ти ще нагадала про свою опцію видаляти пости, і в мене надовго зникло бажання заходити в «Зазеркалье» :rolleyes: Бо ця тема дуже концептуальна, а я люблю контрасти, і в рамках тутешньої концепції мені буває тісно. Але зараз тут іде така гарна поетична хвиля (причому жива!), що я не втримався від розкоші пірнути й собі. Знаєш, для мене харківські поети – це такий само бренд, як і бразильські футболісти чи чи японські інженери :клас: Інша справа, що харківська поетична школа в мене асоціюється насамперед із Жаданом і Полежакою (Полежака – це взагалі мій еталон), котрі в концепцію Задзеркалля не вписуються зовсім. Але я спробую :пиво: Наразі мені бачиться оптимальним варіантом те, що вже маємо: ті користувачі, яким вистачає нервів на ФБ, перепощують сюди кращі пиріжки/порошки із фб-групи, а ти закидаєш у групу тутешні пиріжки/порошки, які вважаєш за доцільне.

І мені було спочатку важко без розділових знаків. А тепер не важко :іржач:
У твоєму вірші все зрозуміло, інакше б я не стала його брати до групи. Якщо погано - скажу, можеш не сумніватися. Я ж не всі друкую, хоча авторів шкода. А ось сьогодні один вірш мене приколов, а ніхто не лайкає. Масі такий має сподобатися :)
В ФБ людей банять пачками. Деякі виходять на один день, щоб бути забаниними на місяць, тому мають по два акки. Мій вірш теж видалили через "ненависть" до мацкалика :іржач: Зараз на бан не ображаються, а пишаються ))
У нас поетичні хвилі були весь час, просто через певні проміжки :)
Не пам'ятаю той момент, коли я тобі нагадала, що модкґу видаляти пости, але ти мабуть матюкався. Я всім про це нагадую, бо мала на меті створити культурну тему. Зараз на цещакриваю очі тимчасово, бо війна, в людей нерви і т.і., але цензура повернеться після перемоги :) Втім, і зараз маю прохання спілкуватися культурно.
Якщо не хочеш сам постити в фб, то я можу. Хоча краще б самі, звісно :) Скажи яким ніком підписувати твої твори? :)
А куди переклала?

:іржач: телефон вважає себе занадто розумним ))

Це все правильно, звісно. Але мене гнітитиме відчуття приналежності до елітарного клубу, якщо цей елітарний клуб зациклиться на самому собі :незнаю:

Ой, я прошу пана..,:D ми тут тямущі, а не зрозуміємо, то запитаємо. Міцно:D

Прошу пані до покою.

мої по п'ять разів на день транслюють "je ne mange pas six jours".
:іржач: :кот:

Ти вже вдома? ну, "вдома" тобто :) Як це називати? *в місці, яке є тимчасовою домівкою*? Довго.. :rolleyes:

(Посилання, кажуть, працюватиме тільки для учасників чату. Труха Львів, сподіваюся, ти там) :)

:кот:

:іржач: :кот:

Ти вже вдома? ну, "вдома" тобто :) Як це називати? *в місці, яке є тимчасовою домівкою*? Довго.. :rolleyes:

(Посилання, кажуть, працюватиме тільки для учасників чату. Труха Львів, сподіваюся, ти там) :)

:кот:

Приїхали, ага.
Дощило всю дорогу, в усіх містах де були.
Йдемо на автостанцію, у нас з сином парасоль нема, мокрі, а менша під дощовиком їде. Кажу йому, киваючи на неї - ну хоч хтось у нас не мокрий.
А тоді придивилась - пхаааах, вона дощовик тихенько відкинула і їде під дощем :D

Ніякі львівські канали не читаю, то не мій прайд :D в стрічці тільки Ха, і то мінімум.

Там був такий котик, мурняв :)

Здавалося б, дощі вганяють у депресію.. але ж ні, я їх все одно люблю :)

157b07b3b4e5cfa9914d43f.png

Йдемо на автостанцію, у нас з сином парасоль нема, мокрі, а менша під дощовиком їде. Кажу йому, киваючи на неї - ну хоч хтось у нас не мокрий.
А тоді придивилась - пхаааах, вона дощовик тихенько відкинула і їде під дощем
:-) наша людина.

Сьогодні міжнародний день туризму, до речі.

Про так званий Дім емігранта у Львові. Рівень цивілізації в 30-ті роки. :кава:

IMG-20220927-233017.jpg

Ось цей віршик, який назбирав лише 8 лайків. А мене він смішить :незнаю:

перш ніж поїсти мию руки
і зуби чищу чищу зу
а їжа просить ще хвилинку
і покурити під кінець

(С) Козак Мамай

Звісно матюкався! :D я ж кажу – в мене був вірш про ФБ, причому якраз вдалий, а таке без матюків написати неможливо :D

/QUOTE]

А знайти тепер зможеш? Мені цікаво подивитися. Скоріш всього ти ще щось сказав, укрім вірша, що я так відповіла :)

Назад
Зверху Знизу