Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це чарівне котяче дитинство. Потім , коли вимахає в здоровенного котяру - це буде вже в минулому. Зараз мою дорослу кицю можуть привабити тільки грошові купюри . Вона обожнює їх запах та текстуру. Але ж хто їй дасть ними бавитися.. Як ******** грошова фарба чомусь..😊
Наша Ксюша любила бавитися грошима. Напевно подобався запах. Саме нових купюр.

Найспокійніший час у квартирі - це коли кіт їсть. Одна хвилина. Здається він ковтає навіть не розкусюючи. І тепер такі звуки у животі! Як же його привчити нормально їсти?
Сьогодні годівниця спрацювала, поїв. Але це не завадило йому волати.

Найспокійніший час у квартирі - це коли кіт їсть. Одна хвилина. Здається він ковтає навіть не розкусюючи. І тепер такі звуки у животі! Як же його привчити нормально їсти?
Сьогодні годівниця спрацювала, поїв. Але це не завадило йому волати.
Кішки переважно не жують їжу. Хіба що коли завеликий шмат.

Кішки переважно не жують їжу. Хіба що коли завеликий шмат.
Так, розрізати великий шмат м'яса :кіт:
Генрюся сухий корм іноді їв жахливим способом - іклами верхній щелепи міг зачепитися за край миски, а ніжною щелепою загрібав як ковшем:рл: Дивитися було лячно!

Доброго ранку! Нам добра:кава:

561011703_1335133691387017_836411577135198463_n.webp

З дерев опало листя і коту тепер цікаво дивитися у вікно. Щоправда у кухні я не дозволяю, хоча йому хочеться саме туди. А в кімнаті трохи балкон заважає.

З дерев опало листя і коту тепер цікаво дивитися у вікно. Щоправда у кухні я не дозволяю, хоча йому хочеться саме туди. А в кімнаті трохи балкон заважає.
А чому на кухні не можна? Мені навпаки подобається - я на кухні, кіт на вікні, картина маслом, як то кажуть :D

Мені здається, що то він з жадібності їх ковтає.
Наша Настя вирісла змалечку вдома (забрали ії десь у 1,5 місяці) - до їжі відноситься спокійно, жадібно ковтає лише дуже смачненькі м'яски-ковбаски, сухим кормом навіть хрумтить.
А була Ксюша, яку забрали з вулиці (ій було десь рік плюс мінус) - та спершу жерла все що здавалося іжею, навіть доводилося ховати корм, щоб не об'їдалася, а згодом поступово зрозуміла що годувати будуть постійно і почала навіть перебирати: це я їсти не буду, це несмачне. Приблизно за рік заспокоївся ії шлунок. )))

Думаю ваш котик теж згодом стане спокійнішим до іжї.

А чому на кухні не можна? Мені навпаки подобається - я на кухні, кіт на вікні, картина маслом, як то кажуть :D
Там квіти. І до кухні не хочу привчати, він лазитиме по столах і волатиме, коли я їм. Я її зачиняю, коли йду з дому і на ніч теж.

Там квіти. І до кухні не хочу привчати, він лазитиме по столах і волатиме, коли я їм. Я її зачиняю, коли йду з дому і на ніч теж.
У мене так і сидить - то під фікусом, то з орхідеєю. Поцікавився кактусом - більше не цікавиться:) На підвіконня - можна, на стіл - не можна. Робить вигляд, що зрозумів:) А Гаррі давно начхати на ті квіти і на той стіл - ці дурні людиські самі до їжі віднесуть :D

Почала дивитися серіал ,,Неро,,. Перша серія - мрачнувато, але є й гумор. Хоч і чорний. Друга серія - якась різня, ще й релігіозні середньовічні нереалістичні фанатики з уклоном у класову ненавість.
Зрозуміла, що до восьмої серії недотягну. 😳
Включила зразу вісьму, перемотувала, мрак і жах. 😕 Ну хоч хтось вижив....
Не моє фентезі.
😁

Почала дивитися серіал ,,Неро,,. Перша серія - мрачнувато, але є й гумор. Хоч і чорний. Друга серія - якась різня, ще й релігіозні середньовічні нереалістичні фанатики з уклоном у класову ненавість.
Зрозуміла, що до восьмої серії недотягну. 😳
Включила зразу вісьму, перемотувала, мрак і жах. 😕 Ну хоч хтось вижив....
Не моє фентезі.
😁
Два дні нічого не дивлюся! Стримую себе :D

Робить вигляд, що зрозумів:)
Мій навіть вигляд не робить, кажу ж - дурненьке кошеня дісталося. Скільки вже обливала, коли ліз на підвіконня в кухні, і він все одно це робить. Хоча якщо крикну, то тікає.
А ще коли їм, він чує запах, лізе до мене, а я руку ховаю то за спину, то ще кудись, і він не може допетрати пошукати :-)

Прийшла - годівниця посеред кімнати. Чи їв і воно совалася, бо пластикова, доволі легка, чи то він намагався видобути з неї ще їжі :-)

Назад
Зверху Знизу