Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
Допис від fraddy
Ваша модель і діїї Дронова різняться в тому, що він мав право тільки починати рух на зелений після виконання де-яких обв"язків. А якщо умови небезпечні для нього - рух починати не можна було.
--
Допис від SOm.
Скажите, а на каком расстоянии от Дронова был Лексус в момент начала движения?
Как Вы считаете, нужно ли было рассматривать авто на таком расстоянии в качестве угрозы движению?
SOm, у мене до тебе велике прохання? Вибач, я не розумію (не зобов"язаний) російської мови. Прошу, якщо не важко, звертайся до мене на українському інтерфейсі? Ще одне зауваження: використовувати займенник "ти" в інетспілкуванні - не вважається традиційним хамством, якщо не буде іншого бажання співрозмовника.

Не "видела", а "могла видеть". Увидела она его тогда-же когда и переключение на желтый, за около 100 метров от столкновения.

Стоп-стоп! Тут помедленнее, я записываю...

То есть, применительно к дронову "мог видеть"="видел", а тут почему-то иначе.

Ну если зая увидела дронова за 100 метров и не остановилась, то как мог остановиться дронов, увидев заю за 15-20 метров?

Вам необходимо ездить со скоростью МАКСИМУМ 50 км/ч (по ПДД), а лучше еще меньше,

, а лучше и вовсе не выезжать и не выходить из дому - город кишит зайцами и аликсирами, топящими под/за сотку но при этом "контролирующими ситуацию".

SOm, у мене до тебе велике прохання? Вибач, я не розумію (не зобов"язаний) російської мови.

Вы уже использовали ранее этот "железный" аргумент. Может хватит?

Я (как и другие) не обязан подстраивать свое общение под Ваш выпендреж с "не розумію". Если Вы действительно не понимаете, то это скорее Ваша проблема.

Вы общаетесь на суржике, который по некоторой загадочной причине считаете украинским языком. И меня, например, некоторые Ваши обороты оскорбляют, как понимающего украинский. Но это Ваше право и никто в это право не лезет с дурацкими замечаниями. Я от Вас (как и ни от кого и нигде) не требую обращаться ко мне на Вы, а просто пишу так, как мне удобней, никого не оскорбляя. Потрудитесь ответить взаимной вежливостью к окружающим и не рассказывайте им, как общаться...

Якщо Ви не зрозуміли попередній абзац, можете скористатися
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Втім, думаю Ви з ним і так знайомі.

Я правильно понимаю, что ответа "по сути" от Вас не будет и Вы в очередной раз "технично" съехали?

То есть, применительно к дронову "мог видеть"="видел", а тут почему-то иначе.

Почему иначе? "Мог видеть" - означает, влияние непреодолимых факторов для видимости не выявлено (даже с учетом проезжающей колонны, с неким интервалом между авто).
Говорится лишь о расстоянии через площадь от места остановки Туарега до точки, где Лексус вышел на прямую (возле начала островка или от разметки - кому как удобней). Весь участок проезда Лексуса просматривается с того места. С места, где оказался Дронов на зеленый сигнал, ВЕСЬ тот участок уже не виден, т.к. "уходит" за поворот и видимость проезда лексуса ограничивается 120 м (примерно)

тільки починати рух на зелений після виконання де-яких обв"язків.
формально, безотносительно к дронову, постулаты из ПДД:
1. зеленый РАЗРЕШАЕТ движение.
2. ПЕРЕД началом движения надо убедиться.....

никто не запрешает убеждаться в 2 в течение желтого и в момент загорания зеленого нажать акселератор.

2Все: вот так, как в отцитированном, всякие "нехарьковские" и занимаются логическими подтасовками постулатов ПДД, утверждая, что "по ПДД" после появления ЗЕЛЕНОГО необходимо несколько секунд вертеть башкой и только потом начинать движение.

очень тонкая работа у данного индивидуума - гораздо тоньше, чем у других "однотемников"

Скажите, а на каком расстоянии от Дронова был Лексус в момент начала движения?
Как Вы считаете, нужно ли было рассматривать авто на таком расстоянии в качестве угрозы движению?

Особенно учитывая то, что зая ОБЯЗАНА БЫЛА остановиться на КРАСНЫЙ сигнал светофора.

никто не запрешает убеждаться в 2 в течение желтого и в момент загорания зеленого нажать акселератор.

Никто не запрещает убеждаться в 2 даже в течение красного. Но непосредственно ПЕРЕД началом движения, ОБЯЗАН убедиться (и при отсутствии опасности нажать на акселератор).

либо журналюги перевирают, либо обвинение чушь несет. Скорее всего первое.

Обвинение, в свою очередь, утверждает, что водителя Touareg выехал на желтый, однако затем притормозил и снова начал движение только на зеленый свет.

Через 6 мисяцив писля ДТП вони изучають видео ? Вони з глузду з*ихали , чи що !?

Жовтий - забороняючий рух сигнал, буває і 4 секунди. Чому Дронов на другій секунді жовтого вже рухався? Це він вже наперед переконався, що буде безпечно через 2-3 секунди? То він не вгадав.

2Все: вот так, как в отцитированном, всякие "нехарьковские" и занимаются логическими подтасовками постулатов ПДД, утверждая, что "по ПДД" после появления ЗЕЛЕНОГО необходимо несколько секунд вертеть башкой и только потом начинать движение.
Така твоя подяка за просвітництво у безпеці ДР :)?
очень тонкая работа у данного индивидуума - гораздо тоньше, чем у других "однотемников"
Тобі процитувати в чому підозрюється Дронов? Пункт 10.1 - він не виконав по кваліфікації однодумців прокуратури.

Допис від _SOm
Вы общаетесь на суржике, который по некоторой загадочной причине считаете украинским языком
--
Допис від Sad_Core
це явний зашквар. але тут за це навіть не пожурять, не те що заблокують
І не кажи... :плачу:
Пожурить(рос) - лаяти, сварити(укр).

не рассматривал видео а сейчас посмотрел: посмотрите на 3 сек (стоп кадр) когда загорается красный для Лексуса- где находится туарег!!!
а лексуса на перекрестке еще нет!! так кто на какой свет въехал то на место встречи????

І не кажи... :плачу:
Пожурить(рос) - лаяти, сварити(укр).

ЖУРИТИ, журю, журиш, недок., перех.

1. Викликати в кого-небудь важкі почуття, невеселий настрій; печалити, засмучувати. Одно й журило їх, що діток господь не дає (Марко Вовчок, I, 1955, 65); * Образно. Журить осінь-сухітниця сонечко, бо нема в ній весняних надій (Леся Українка, I, 1951, 226).

2. Викликати занепокоєння; хвилювати. Журить мене все-таки сей переклад Берна, дерев'яний він такий (Леся Українка, V, 1956, 168).

3. рідко. Указувати кому-небудь на його помилки, недоліки, неправильні вчинки, висловлювати своє незадоволення з приводу чогось. Мати хитала головою й журила сина. — Хіба ж можна отак робити? Що ж із вас буде, як повиростаєте, коли ось дітьми вже воюєте? (Андрій Головко, II, 1957, 87); По дорозі журила [Настя] Докію. — І як це ти умудрилась під коровою спати? (Іван Цюпа, Вічний вогонь, 1960, 125).

не рассматривал видео а сейчас посмотрел: посмотрите на 3 сек (стоп кадр) когда загорается красный для Лексуса- где находится туарег!!!
В Карагандє! Зупиніть суд!!? Буде сенсація!
Туарег мав в цей момент стояти до перетину ПЧ і переконуватись у відсутності небезпеки із наміром, тільки, починати дозволений зеленим, в цю саме мить (а в шию ніхто не гонить), рух.
а лексуса на перекрестке еще нет!! так кто на какой свет въехал то на место встречи????

Мєсто встрєчі ізмєніть нєльзя!!! Але на жовтий , тільки, в крайньому випадку, можна пересікати стоп-лінію. Ти бачиш стоп-лінію Лексуса? Ні? І я - ні:незнаю:. А вона - є :).

ЖУРИТИ, журю, журиш, недок., перех.

1. Викликати в кого-небудь важкі почуття, невеселий настрій; печалити, засмучувати. Одно й журило їх, що діток господь не дає (Марко Вовчок, I, 1955, 65); * Образно. Журить осінь-сухітниця сонечко, бо нема в ній весняних надій (Леся Українка, I, 1951, 226).

2. Викликати занепокоєння; хвилювати. Журить мене все-таки сей переклад Берна, дерев'яний він такий (Леся Українка, V, 1956, 168).

3. рідко. Указувати кому-небудь на його помилки, недоліки, неправильні вчинки, висловлювати своє незадоволення з приводу чогось. Мати хитала головою й журила сина. — Хіба ж можна отак робити? Що ж із вас буде, як повиростаєте, коли ось дітьми вже воюєте? (Андрій Головко, II, 1957, 87); По дорозі журила [Настя] Докію. — І як це ти умудрилась під коровою спати? (Іван Цюпа, Вічний вогонь, 1960, 125).
Єдине і політичне, в чому я із тобою на 100% згоден, так це у намаганні використовувати в Україні - українську. Хоча російське слово печаль - буде по українські - журба. Але дієслова із них: печалиться(рос) і журитися(в сенсі сумувати)? Тоді яке тлумачення цього слова ти вклав у своєму реченні? Приклади, що ти привів виправдовують русизми, які ми використовуємо в побуті і в літературі. Навіть, Шевченко, писав на суржику.

Назад
Зверху Знизу