Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
Разговаривать на русском языке в Украине страшно не потому, что его могут запретить, а потому, что однажды тебя могут прийти защитить.
то може варто перейти на українську?

я двомовний, але мешкаю у росыйськомовному міісті...

так. я такий же.
але може варто потрохи стати просто українцем без страху, що почнуть захищати? але це офтоп. прошу вибачення.

маса пішохіду - на порядок менше маси ТЗ, отож і наслідки зіткнення, назвичай, для пішохіда - фатальні. Сам цим обумовлено існування параграфу 4 ПДР. Не змішуй , плз...
Чим Дронов кращий за пішохода у безпекових вимогах? Обидва учасники дорожнього руху. Про масу в ПДР нічого не написано. Навпаки Дронов - керує засобом підвищеної небезпеки - це додаткові вимоги до нього(медкомісія, знання ПДР, втомленість, ст.286КК і т.д.)

"описка", многократно повторенная? не смешите. Подписи "ответственных лиц" там есть. И печать есть. Какая "описка" ? У сего факта другое название есть, "фальсификация". Ну или "пренебрежение исходными данными" (это у экспертизы-то. Тут уже уголовная ответственность предусматривается).
ca4gjc.webp

Цей пункт експертизи(не обвинувачення) легко Перепелиця спростує - чого ти хвилюєшся?
Але ні! Дронов на перший жовтий, що перед червоним рухався(друга жовта смужка в таблиці) - проїзд правого світлофора. Не спростує тоді. Хоча я, особисто, цей факт (проїзд правого св-ра) не вважаю наслідком ДТП. Так влаштовує?

Чим Дронов кращий за пішохода у безпекових вимогах? Обидва учасники дорожнього руху. Про масу в ПДР нічого не написано. Навпаки Дронов - керує засобом підвищеної небезпеки - це додаткові вимоги до нього(медкомісія, знання ПДР, втомленість, ст.286КК і т.д.)

він не кращий і не гірший.
подивився праворуч - авто зупиняються. потім ліворуч - ніхто не проскакує. потім вперед з увагою на можливих проскакунів.
але знайшлася курка, яка за сотню метрів вже вирішила, що вона таки проскочить

Чим Дронов кращий за пішохода у безпекових вимогах
ты же сам процитировал ответ на свой вопрос, притом что я его дал ДО твоего вопроса....
отож і наслідки зіткнення, назвичай, для пішохіда - фатальні. Сам цим обумовлено існування параграфу 4 ПДР.

Когда я перехожу дорогу - моя скорость 3-4 км/ч, она позволяет, двигаясь вперед, вертеть башкой на 360, без опасения, что я в идущих в потоке со мной врежусь из-за верчения башкой.

Ну и сравни с собой-водителем - скорость, допустимое время на отвлечение от ситуации (читай - на посмотреть с поворотом башки влево-вправо) по курсу твоего движения.. и на БЕЗОПАСНОСТЬ такого верчения башкой при ДВИЖЕНИИ ВПЕРЕД.

зрозумів. свідчення свідків ніхто не хоче обговорювати. краще товкти воду в ступі.

Когда я перехожу дорогу - моя скорость 3-4 км/ч, она позволяет, двигаясь вперед, вертеть башкой на 360, без опасения, что я в идущих в потоке со мной врежусь из-за верчения башкой
Це ти про себе під час руху розказав. А дивитись треба і тобі, і Дронову перед початком руху при швидкості стояння 0км/год ... до преконання у відсутності.
Під час маневру для водія то інша стаття ПДР. 10.1 -перед початком руху.
Академіків показати :)?

зрозумів. свідчення свідків ніхто не хоче обговорювати. краще товкти воду в ступі.
ти ж бачиш, ще одно вилезло "дрончику треба 15"... зараз цим панам потрібно відволікти увагу суспільства від судового процесу та порушень при його підготовці та проведенні.

Ось і ....

Академіків показати :)?

которые "диссертация на соискание степени врательных наук"? спасибо, не надо.

Это не академики, это "толкователи". В реале всё решает судья, которому несут обвиняемые. И ему ***** на толкователей.

К сожалению - именно ЭТО реалии ЭТОГО государства.

А дивитись треба і тобі, і Дронову перед початком руху при швидкості стояння 0км/год ... до преконання у відсутності.
так він і переконався. за сотню метрів нікого не було
на перехресті нікого не було, кого він мав пропустити.
а З повина була тормозити, а не проскакувати

Це ти про себе під час руху розказав. А дивитись треба і тобі, і Дронову перед початком руху при швидкості стояння 0км/год ... до преконання у відсутності.
Під час маневру для водія то інша стаття ПДР. 10.1 -перед початком руху.
как же Вас легко ловить. Итак. включаем формальную логику.

Дронов начал движение на второй секунде красно-желтого сигнала, тем самым нарушив 8.7.3є ПДР (что не указано в висновках экспертизы).
Перед началом этого движения он УБЕДИЛСЯ, что на перекрестке НЕТ ТС, движущихся/завершающих движение через перекресток.
На тот момент в пределах перекрестка, начиная от стоп-линий пересекаемого направления - никаких ТС там НЕ БЫЛО. Подъезжающие к стоп-линии пересекаемой ПЧ (там тоже уже сигнал, ЗАПРЕЩАЮЩИЙ движение, горел на светофоре) - имели техническую возможность остановиться на ней. И должны были остановиться, не создавая помех движению Дронова через пересечение. Что и сделали все, кроме выдающейся Елены З.

какие претензии по 10.1 к Дронову? чисто формально?

Это чисто формальная, сухая логика.

Основное нарушение Дронова, имеющее следствием ДТП - начало движения на запрещающий движение "красно-желтый" сигнал светофора. Но требования 10.1 им были выполнены, перед началом движения.

ВСЁ.

Спробуй?
Дронов начал движение на второй секунде красно-желтого сигнала, тем самым нарушив 8.7.3є ПДР (что не указано в висновках экспертизы).
Добре порушив - сталося зіткнення... ст. 286 КК Ще щось?

Перед началом этого движения он УБЕДИЛСЯ, что на перекрестке НЕТ ТС, движущихся/завершающих движение через перекресток.
На тот момент в пределах перекрестка, начиная от стоп-линий пересекаемого направления - никаких ТС там НЕ БЫЛО.
Дозволу на рух не було? Не було. А-а-а виконав тут 10.1? Добре, але якщо рух заборонений, то не прикривайся вже 10.1?
какие претензии по 10.1 ?

Важлива безпекова вимога. Доречі в 10.1 там і під час маневру(коли порушуєш) теж треба преконуватись.

Основное нарушение - начало движения на запрещающий движение "красно-желтый" сигнал светофора. Требования 10.1 выполнены были.

ВСЁ,
Ні. Є така послідовність: розстебнув, достав, посцяв = зелений - ще стою, переконався - починаю рух. Подробиці в 10.1.

На тот момент в пределах перекрестка, начиная от стоп-линий пересекаемого направления - никаких ТС там НЕ БЫЛО. Подъезжающие к стоп-линии пересекаемой ПЧ (там тоже уже сигнал, ЗАПРЕЩАЮЩИЙ движение, горел на светофоре) - имели техническую возможность остановиться на ней. И должны были остановиться, не создавая помех движению Дронова через пересечение.

какие претензии по 10.1 к Дронову? чисто формально?

Основное нарушение Дронова - начало движения на запрещающий движение "красно-желтый" сигнал светофора. Но требования 10.1 им были выполнены, перед началом движения.
ВСЁ.

саме так. + 100

Доречі в 10.1 там і під час маневру(коли порушуєш) теж треба преконуватись.
в том, что ***** ***чить будет на свой красный, игнорируя светофор и стоплинию ?

уж извините, за мат.

"**** стой, пока все проскакуны на красный не проскочат. И предполагаемые проскакуны". *****изм. Сами так ездите?

в том, что ***** ***чить будет на свой красный, игнорируя светофор и стоплинию ?

уж извините, за мат.

"**** стой, пока все проскакуны на красный не проскочат. И предполагаемые проскакуны". *****изм. Сами так ездите?
Ну да, я ж тобі годину тому писав чи ти забув? :
... як на духу тобі говорю: дивлюсь обов"язково, а потім ще й перевіряю чи не пропустив я якусь зайку/***йку.
А чого ти дивуєшся моєму 10.1? Мені не важко(звичка), я відповідаю за безпеку своїх пасажирів і не хочу ремонтувати своє авто, навіть, за гроші винних Дронова/Зайцевої/всіх,хто кладе на ПДР.

Назад
Зверху Знизу