- Повідом.
- 5373
при лучшем раскладеИ хуй с ними, главное свобода!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
при лучшем раскладеИ хуй с ними, главное свобода!
Так отож. Придется переводить дело,- верно мыслишь...мог бы отделаться, если бы не
Стараемсопри лучшем раскладе
помолимсоПо крайней мере чемтным человеком.
Файный рэпчушкаСказочник! сказочник = это ты, я ни тебе, ни себе, ни кому либо другому НЕ желаю оказаться на месте дрона, заи или убитых + покалеченных пешеходов, их родственников и знакомых, но от "тюрьмы и от сумы не зарекайся...." ......так что вспомнишь, меня + мои "сказочные" слова, заю с дроном + всех убитых и покалеченных в этом ДТП - только тогда, когда /не дай бог конечно и я это не кому НЕ желаю, но в этом мире/жизни происходит все, что угодно, притом каждый день/ - нечто подобное коснется лично тебя, твоей семьи, родичей или близких друзей.....
..... здесь много народа - пишет "не водил" и "не юристов" и "не правозащитников", не понимая что они пишут и о чем - ты же не ответила на наш вопрос о своем водительском стаже, выданных правах и драйверском опыте???? при этом ты вешаешь на народ ярлыки - и выдаешь предложения/версии космического масштаба+ такой же примерно глупости...
так что еще раз спрашиваю? ты водитель или пешеход? права есть? машину водишь каждый день? - или опять будешь молчать и не отвечать на "неудобные тебе" вопросы...?
Истину брат глаголешьпомолимсо
Скільки в тебе років та км водійского стажу, на якіх типах транспортних засобів, або може є багатий слідчий досвід, щоб можна було об'єктивно сприймати фаховість твоїх суджень та оцінок?
Бо через повідомлення чути лише «оце брехня», хтось там «повний дебіл» та інші образливі вислови з підгрунтям істини в останній інстанції.
Что это за плач Ярославны?
Принципиально циклограмма не изменилась.
Количественно — проверил по полному видео: 20 секунд зелёного по Сумской и 18 секунд зелёного по Бурсацкому совпадают…
Никакой крамолы по основным пунктам.
Если что нароете — заходите.
А пока — пока.
Целую, привет семье.
нету допуска...Ну для начала просто глянь список арендаторов яхты - что у нее в акке.....
Не ввічливо відповідати питанням на питання, бо, по-перше, я висловлюю свої думки без образ та вельми обгрунтовано, по-друге, Ваші власні баченння та тлумачення ПДР, згідно яких діяв Дронов, призвели до ДТП з важкими наслідками в тому випадку, в якому цього можна було уникнути самим елементарним виконанням процедури проїзду регульованих перехресть без будь-яких додаткових фізичних надможливостей з боку водія «Туарегу», навіть не зважаючи на грубі порушення та перевищення швидкості кермувальницей «Лексусу».висловлючи свої думки та питання ти забув попередньо зазначити свій фах. чи я щось пропустив?
як на мене, то він понадіявся не прораховуючи. як з лівим боком, прикритим бусіком. не прорарухавав наслідки, якшо зза бусіка вискочить авто, а швидко поїхавтут така справа, що Дронов прорахухвав довжину, але Зайцева, на відміну від інших авто, вирішила не зупинятись, а проскочити.
він це прочитаєжеопа, друг = скажи/передай)) густе = чтобы он желчью в мой бок НЕ исходил = я его уже месяц не вижу и не хочу .... я бы и сам сказал, просто у тебя это лучше получается)))
знову брехня. то чому я брехню маю називати іншим словом?Ваші власні баченння та тлумачення ПДР, згідно яких діяв Дронов, призвели до ДТП з важкими наслідками
ну так зачекаємо засідання по суті замість того, щоб вже по тисячному колу обговорювати одне й те ж.надо б знать як там було діло перед перехрестям, які швидкості.
деякі речі видно на відеону так зачекаємо засідання по суті замість того, щоб вже по тисячному колу обговорювати одне й те ж.
за дивним збігом обставин і слідство, і визначена кількість юзерів в голосуванні вважають інакше. А з погляду на те, що в будь-якій справі фахівців завжди менше від загальної кількості, то це обговорення наочно підтверджує, що переважна більшість оцінює цю подію на емоційному та поверхневому погляді, а не на виваженому, обгрунтованому та досвідченому рівні.знову брехня. то чому я брехню маю називати іншим словом?
Не совсем корректный вопрос т.к. вращение происходит относительно центра массы.вращение лексуса изменило направление его движения?
а обязан был? лексус вне границ перекрестка.
"пропустите разгоняющийся боинг" ? такого нет в пдд