Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Dota2 / HoN / LoL

• Автор теми Автор теми ju1ce
  • Дата створення Дата створення
задроти :)

youtube(ТОЧКА)com/watch?v=2sVJQnA5gUs&feature=channel_video_title вот, трейлер этой игры, в 1080п , посмотрите, он воистину прекрасен! Движок соурс и задумка доты, сделают классную штуку!

дота это мега круто) несмотря на то что имею вполне игровой комп режусь по вечерам в старую добрую дотку, как лет 6 назад)

куплю акк хон :р

видел dota 2 beta доступна к скачиванию... кто-то пробовал уже?

видел dota 2 beta доступна к скачиванию... кто-то пробовал уже?
а смысл качать, если ключа нету? збт идет сейчас, и ключи раздали определённому кругу лиц

LOL dominion вот вот выйдет, а вы про общаетесь про третье перерождение доты .... новая графа и ничего больше , шмотки скилы всё такое же как 8 лет назад ... ***** короче для дрочеров
свали с топана, лолер
trollface.gif

она ж платная будет, хон вон тоже платный, а ****о редкое

доречі про пташок - 3к російських карбованців,або майже тисяча наших
не думаю,що тутешні школоло чи бомжі платитимуть,якщо навіть на хон 10 баксів зажали
тож досить вже обговорювати те,чого ніколи не побачите

Дота конечно классная, но платить за это...

доречі про пташок - 3к російських карбованців,або майже тисяча наших
не думаю,що тутешні школоло чи бомжі платитимуть,якщо навіть на хон 10 баксів зажали
тож досить вже обговорювати те,чого ніколи не побачите

во первых хон f2p, во вторых он ****о, с какой стороны не посмотри

3 косаря рур?
Не,им это будет нерентабельно.

во первых хон f2p, во вторых он ****о, с какой стороны не посмотри

ф2п він тільки для нубів чи дибілів або тих,хто одразу 200$ виложити може.
всі не нуби мають старі платні легасі акаунти зі всіма героями й модами.нові сьогоднішні гравці одразу за $ купують багатьох героїв,щоб було чим грати.рашн ретардс звичайно не рахуємо,вони й 10$ у свій час зажали й грають лише 15 халявними героями у нубському АР.
жоден же нормальний гравець не може грати з нуля на умовах ф2п.у мене зняли легасі статус у кінці літа як у пижженого ака(купував не у офіційного посередника) - купив новий бу легасі,вкинув бабла у зміну ніку,обнулення.тож на собі відчув,що таке ф2п - це ****.
доречі це набагато дешевше,ніж купувати хочаб частину героїв й жетони для нормальної гри.

3 косаря рур?
Не,им это будет нерентабельно.

для снгешних жлобів?так,звичайно.а хто у нас взагалі ігри купує?
для світу - нормально

Не,по жизни не рентабельно,WoW дешевле.

В сети есть цена - 30 баксов,для гиры такого уровня и типа распространения - вполне адекватная.

вов з дотою порівнювати...все ясно з тобою

ф2п він тільки для нубів чи дибілів або тих,хто одразу 200$ виложити може.
всі не нуби мають старі платні легасі акаунти зі всіма героями й модами.нові сьогоднішні гравці одразу за $ купують багатьох героїв,щоб було чим грати.рашн ретардс звичайно не рахуємо,вони й 10$ у свій час зажали й грають лише 15 халявними героями у нубському АР.
жоден же нормальний гравець не може грати з нуля на умовах ф2п.у мене зняли легасі статус у кінці літа як у пижженого ака(купував не у офіційного посередника) - купив новий бу легасі,вкинув бабла у зміну ніку,обнулення.тож на собі відчув,що таке ф2п - це ****.
доречі це набагато дешевше,ніж купувати хочаб частину героїв й жетони для нормальної гри.

для снгешних жлобів?так,звичайно.а хто у нас взагалі ігри купує?
для світу - нормально

а не нубский это какой? или все см должны играть по умолчанию?

що таке см я хз повністю.певно це знають лише супер про накшталт тебе
а що до АР - так,це нубський мод,грають його лише повні нуби.й тут пох дота це,хон,лол чи ще щось - дрочити гру лище одиницями улюблених героїв є нубство

а ну все понятно тогда, раз даже основные моды неизвестны, см используют на кв вообще то повсеместно

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу