Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дороги - Песец!

attachment.php
И шо там было? :дивитись:

Прикольно, от Дергачей до Даниловки сделали фонари вдоль обочины. И включили. Не обычно!
Обратил внимание, что на развязке с окружной их тоже куча и на эстакаде и по самой окружной почти до пожарки. Но никогда не включают, только рекламные щиты горят

до балаклеи дорога от ростовской трассы уже успела развалиться в хлам

пока худой :D

46fc72ccba657c7d9939913c.webp

новый начальник харьковского облавтодора
раньше заведовал сумской областью

Коли я застряв там в С.о., мене витягували двоє з нормальними обличчями :незнаю:

До речі, поки не забув. Ті ділянки дороги Суми-Глухів-Шостка, що минулого року поремонтовані, мають ****ець які хрінові узбіччя. Невтрамбований пісок, мул, глина - з'їдеш, вже назад не виїдеш.
Що, власне і відбулося у моєму виконанні вчора.
Витягували двоє місцевих на підлифтованому Прадіку з лебідкою (респект їм, до речі).

то тебе была подготовка к точно таким же обочинам, но уже в родной харьковской области :D

Та тут їх хоч видно, ті хрінові узбіччя,
Атам... Ну, темно, я під'їхав, подивився - наче травою поросло, має міцний вигляд, я почав прибирати ТЗ за межі проїзної частини - і все.

До речі, витягли мене, я проїхав км 15-20 - побачив 2110 в такому ж становищі. Витяг їх, так там узбіччя ще гірше - пісок як в болоті, стоїш, а ноги вгрузають потроху.
*****и щляховики, загалом кажучи. Як завжди - задум гарний, а виконання нікуди не годитьтся.

Я так зимой 2011 или 2012 года у нас на окружной застрял возле метановой заправки на Ледном...
Съехал на обочину, и там по ступицы завяз :D
Тогда к евро дорогу сделали, а обочину - чернозем притрамбовали :D

а тем временем в Киеве Шулявский мост достроили. уже начали тестировать.
В 17 году я был поражен, когда увидел подпорки по всей площади этого моста, зрелище было ужасное. но ничего у них получилось сделать с нуля.

Нееее....
Кличко не попрыгал - низачот
тэкника тонето да

Два дибила это сила :D

Назад
Зверху Знизу