Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Девушки - Велосипедистки

• Автор теми Автор теми Артем1985
  • Дата створення Дата створення
непруха, пару днів назад ввечері зібрався на тренування в парк близько десятої, тільки но виїхав на велі, як потрапила в механізм задньої перекидки жорстка капронова мотузка довжиною близько 30 см, на швидкості кілометрів 20/год миттєво намотало на механізм перекидки і її буквально в бублик завернуло, не встиг отямитись навіть.. жаль, відпрацювала безвідказно близько 2-3 -х десятків тисяч кілометрів..

И что, её не вернуть к жизни?

По поводу коленных суставов таки да, Билли прав. Я тоже пару дискомфорт.я в одних штанах и шортах, что бы яйчишки не отморозить. А потом понял что без подштанников конени начали становиться просто деревянными. И только год или два я уже езжу только с подштанниками. Два раза получал жирное переохлаждение. Первый раз, года два назад, мы ехали на Полтавский велодень, выехали ночью, шёл дождь, и я проспал выезд основной группы, и с глазами срущего кота поехал по Киевской трассе, смотрю, в поле никого, решил чуть сбавить ход и поехать в комфортном темпе. А чуть позже выяснилось что я и группу обогнал :) подождал своего отстающего друга, что бы его прокатить на колесе, что бы догнать лидеров. Нутмв то всех догнали, и я потом пошёл вперёд сам. Ото была моя ошибка. Колени не убил, убил сухожилия на обеих ногах. Которые от пяточки идут вверх. Ехал на одной ноге с чутово. Купил бинтов эластических и кое как смог ходить. Когда вернулся в Ха, на работу еле вставал, **** была полная. Второй раз я простудился колено в этом году в мае. Смешно. После работы заехал вечером к другу. И что то как то температура упала, и ветер поднялся, за 6км обратного пути домой, я просто офигел. Уже пятый месяц ещё чувствуются последствия. Лечился два раза, или два курса. Мазь живокост(окопник) первый раз просто мазюкался. Две недели, такое...... Хрень. Второй раз тоже две недели, но только я мазюкался, и то место перематывал эластичным бинтом. Но не сильно. Эффект был. Сейчас уже дискомфорт при полном сжатии ноги пропал. Остался столь о момент с полным выпрямлением. Но это мелочи. Потому как начиналось с того что оно при сжатии разжатии издавало звук щелчка. Страшно было. Ещё (ранее)переохлаждённые суставы дали о себе знать, когда начал кататься на борде зимой, тоже был дискомфорт. Что я вам хотел сказать этой простынкой, что все выделывпются до переломного момента со здоровьем. В который раз скажу что проще предупредить чем потом бороться с последствиями. Советую почитать о правильной посадке на веле, оно вам поможет продлить срок службы суставов. О том что воду нужно пить каждые 15-20 минут, потому как суставы работают на ***кости, и во время обезвоживания организма(выход пота) ***кость тянется с суставов, и они начинают работать на сухо. И быстрее стираться. Ну как то так :D

Ахілесові сухожилля колись ппц "потягнув" чи хз як це назвати. Коли тільки починав бігати, побігав на носочках. Боліло так, що нога в ступні взагалі не працювала, при намаганні зробити "нормальний" крок рефлекторно підкошувало ногу з-за болі. Більше місяця ходив як робот ковзаючи ногами по землі маленькими кроками, точніше майже не ходив.

Що до вела, то бувало коліна боліли, але лише коли навалював з низьким каденсом. Я не каденсофіл, всіляку бредятину про це писати не буду, але загалом треба крутити швидче з меншим навантаженням. Оберт на секунду полюбасу.
Ну й не переохолоджувати. Хоча особисто в мене цього ніколи не було, а їзджу я й взимку, в тому числі при -30, коли буває. Піддівати щось звичайно треба, але щоб тупо не мерзнути як мінімум. Спеціальні наколінники допомагають добре адже на колінах штанина тягнеться та прилягає до ноги = гірше захищає від вітру та холоду.

И что, её не вернуть к жизни?

перекидку провернуло по часовій стрілці майже на 360 градусів, зламана пластикова основа, покрутило її всю , треба брати нову або донора для відновлення старої- я чесно кажучи, не бачу в цьому сенсу, але хотілося б відновити- по прижилась вона мені, скільки разом катали перекатали.. перекидка шимано турней до речі, кому цікаво.

зазвичай раніше в мене під кінець сезону починав боліти лівий колінний сустав, що дивно, адже топлю сильніше правим. перегружав крестообразні зв'язки по холодам, в мороз- я так вважаю, поміркував, за сезон ноги накачав, сустави перегрузив, а в морози сильними ногами слабі холодні зв'язки і травмував великим зусиллям.

до речі хлопці, мій досвід в лікуванні травми крестообразних зв'язок і часу , який потрібен на реабілітацію - після потужного розтягу не міг навіть ходити нормально, ногу волочив, майже 2 роки не грузив ноги велом, та і взагалі беріг від навантажень, думав що все, кінець моїм велопокатухам і взагалі активному руху, і лише після 2-х років потихеньку почав нагружати ноги і за пів року відновився.

О том что воду нужно пить каждые 15-20 минут, потому как суставы работают на ***кости, и во время обезвоживания организма(выход пота) ***кость тянется с суставов, и они начинают работать на сухо. И быстрее стираться. Ну как то так
оо, ніколи не замислювався, згоден на 100 відсотків

перекидку провернуло по часовій стрілці майже на 360 градусів, зламана пластикова основа, покрутило її всю , треба брати нову або донора для відновлення старої- я чесно кажучи, не бачу в цьому сенсу, але хотілося б відновити- по прижилась вона мені, скільки разом катали перекатали.. перекидка шимано турней до речі, кому цікаво.

100грн їй ціна. Купи нову.

Я майже кожної зими купую на зимній вел задні перекидки - або в спици залізе, або прикисне так, що болгаркою зрізаю.

не, я свои запчачасти распродаю по дешевке,иначе будет мало места.
но времени,увы ,стало мало,катаюсь раз в неделю и то... был на осеннем велодне.до этого в начале августа катался,но это из-за жары.

Мало времени - это отговорки, муж на роботу на велике ездит и вопрос со временем решен, правда ему 35 минут и на месте

Та же хрень. Я себя очень не комфортно чувствую в транспорте. И транспортом ехать час, второй маршрут с большим пешеходным участком 40минут, а ехать 18-20. Вот и что тут выбирать? А на работу на 6.40

Мало времени - это отговорки, муж на роботу на велике ездит и вопрос со временем решен, правда ему 35 минут и на месте
мне на работу на шоссейнике 45-мин, на эндурике- час -час десять.. с удовольствием на веле катаю- и физуха и независимость и главное самое для меня -" открытое пространство" - ненавижу закрытые коробки.

на роботу на шосейнику 45 хв, на ендуріку- годину -годину десять.. з задоволенням на велі катаю-і фізуха і незалежність і саме головне для мене-" відкритий простір"- ненавиджу замкнуті коробочки..

100грн їй ціна. Купи нову.

Я майже кожної зими купую на зимній вел задні перекидки - або в спици залізе, або прикисне так, що болгаркою зрізаю.
так , купив на минулих вихідних нову. ні, щоб ти зрозумів, мені не влом купити перекидку, я більше хочу зберегти вел в первинній комплектації з оригінальними комплектуючими..

народ, хто де тариться екіпом? вчора заїхав в секенд на гертруді прикупити велоштани- 700-750 гривасів за обноски жиробасина просила:D я ох уїв..

Якщо тру і дешево, то лише в "звичайному" секонді. Ті, хто в темі, продають за "нормальною" ціною. Хоча 700 це забагато в будь-якому випадку. Хоча дивлячись що за штани - якщо тупо лосини, навіть якщо й теплі, то дохера це дуже й дуже, якщо ж якісь нормальні трекінгові штанці, то напевно й норм.

На олх багато продають того ж секонду.

Китайці наловчились робити нормальний спортивний одяг рівня штани/футболка. Можна брати. А от всілякі мембрани їхні краще не брати бо абсолютно непередбачувано.

Ну й останній варіант це нормальні забугорні магазини. Тисячі їх.

ну що народ, після двотижневої перерви я знову за кермом.. погода супер, температура за бортом нормальна, вихі треба велоактивно провести..

народ, увага, в вечірній час особливо уважно їздимо по шоссе- вчора ввечері ледве не наскочив на збите тіло цобакена вагою кілограм 15, об'їжджав тіло покійного зліва, а позаду мене наганяла фура, добре водій прийняв ліворуч заздалегідь..

Сегодня ехал велокамрад - ехал вперёд , а педали крутил назад . Что это было ?

Назад
Зверху Знизу