Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дебаты Порошенко-Зеленский

Могут ли повлиять дебаты на Ваш выбор во втором туре?

• Нет - я окончательно определился с выбором.

Голосів: 153 76.9%
  • Да - повлияет.

Голосів: 32 16.1%
  • Мой кандидат не проходит - даже смотреть не буду.

Голосів: 4 2.0%
  • ТСЕ - по традиции!

Голосів: 10 5.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    199
  • Опитування закрито .
ДАДАДАДА

притулу, скрипина, Янину!!!
Порох должен перехватывать инициативу, и начать выдвигать свои требования! А то эта глиста совсем охуела уже. И давать ему на ответ 24 минуты :):):) Черт, еще дедлайны ставит, ваще охуеть. Так на подоконнике президента даже мвф не строило
Кстати ПА вроде предложили работу в квартале , будет от туда свои пафосные речи толкать.
Зал просто порвет от очередного остаточне прощавай, бзвз.
Да кстати есть вариант с томостуром. Вдруг у ПА откроется чакра исцеления? Будет людей лечить.
Нагрузку с МЗО снимет.

Якби Зеленський просто не прийшов на дебати, то для нього було би значно краще ніж та комедія яку він сам і організував.
І я так бачу він того ше не зрозумів.
Так шо будуть нові вимоги з його сторони.
Він собі думає шо то прикольно і шо таким способом можливо шось урвати, виторгувати.
Він реально вірить шо така відверта і дрібязкова хитровиїбаність буде позитивно сприйматись.

Спочатку була навіть весело.Оце рівень демократії.Але все як завжди стало шконочним фарсом.Чекаю коли в наступному роліку заграє сердючка і кандидат почне танцювати. Хочу щоб аналіз вияв,що один наркоман,а інший бухіч.Бо як ще це пояснити?Один тулить як під спідами чи феном по вулиці,а інший шо батя набухався,прийшов пізно і дойобується.Хочеться абстрагуватися від цього всього,але воно наче в повітрі висить

Спочатку була навіть весело.......
Ну и где тебе было весело ? Когда я увидел результаты голосования то окончательно понял,что нация тупеет и деградирует. Или тебе стало весело,что ***** проголосовало "по приколу" ?

Ну и где тебе было весело ?
як би ти прочитав моє повідомлення в темі про Зеленського,то не задавав би таких питання.Цитую себе:

Недарма я почав шукати варіанти еміграції після останніх результатів соціологічних досліджень. Більш ніж 30 відсотків голосує за людину,яка не має власної політичної партії,не має будь-якого політичного досвіду,за спиною якого стоїть олігарх з планами реваншу. Вибрали зека,потім для змін в країні вибрали людину,яка вже мільйон років працює в системі,тепер обирають шоумена. Люди в цій країні взагалі не розуміють що таке держава,для чого вибори,це все для них шоу савіка шустера. Я єбав чекати ще 5,10,214535 років. Шкода турецький сашко зник,потрібна його консультація про переїзд

А весело мені стало,бо здалося новим рівнем демократизації суспільства.Але таки тільки здалось

Пока дебаты выглядят как кто кого пересцыт.

Сейчас мы наблюдаем эпизод - Пётр гонится за Зе "догоню, потопчу!".
Зе тикает зигзагами.
Зрители гадают догонит-недогонит, а если догонит - потопчет, или сам отряхиваться будет.

Сейчас мы наблюдаем эпизод - Пётр гонится за Зе "догоню, потопчу!".
Зе тикает зигзагами.
Зрители гадают догонит-недогонит, а если догонит - потопчет, или сам отряхиваться будет.

А в перерывах ще сцянне.
***ди, в шо превратили страну. Цирк *****ый.

Якби Зеленський просто не прийшов на дебати, то для нього було би значно краще ніж та комедія яку він сам і організував.
І я так бачу він того ше не зрозумів.
Так шо будуть нові вимоги з його сторони.
Він собі думає шо то прикольно і шо таким способом можливо шось урвати, виторгувати.
Він реально вірить шо така відверта і дрібязкова хитровиїбаність буде позитивно сприйматись.
Зеленский показывает себя как политика.
Политика - игра.
И что-то мне подсказывает ,что молодость возьмёт верх. А старческий маразм канет в лету.
Как говорит ПА "остаточне прощавай"

Интервью с Казариным
— Вчора Зеленський заявив, що він запрошує Юлію Тимошенко стати чи то модератором, чи то суддею на цих дебатах. Вона впорається з цією роллю?

— Мені здається, що стратегія штабу Володимира Зеленського полягає не в тому, щоб провести дебати, а в тому, щоб змусити свого опонента відмовитися від участі в них. Тому щоразу бачимо все нові додаткові умови. Спочатку заявили, що дебати мають відбутися на стадіоні, потім була умова про медичні аналізи, потім умови для виправдання, тепер умови про модератора Юлію Тимошенко.

Хоча ми чудово розуміємо, що Юлію Володимирівну важко назвати в цьому сенсі незаангажованою людиною. У неї є дуже чітка політична позиція, і зокрема ставлення до Петра Порошенка, яке вона неодноразово висловлювала. Тому я повторюся, сприймати останні заяви Володимира Зеленського треба крізь призму того, що його штаб шукає причини, щоб Петро Порошенко сам відмовився від процедури дебатів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Актор зі "Сватів" брав аналізи у Зеленського: що про нього відомо

Кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський вранці 5 квітня здав аналізи в медичному діагностичному центрі Eurolab у Києві. З'ясувалося, що кров у нього взяв колишній учасник українського кулінарного шоу "МастерШеф-8" і актор масовки серіалу "Свати" Владислав Кірякулов.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну и как вам админресурс?)))))

А в перерывах ще сцянне.
***ди, в шо превратили страну. Цирк *****ый.

Та ладно. Как можно превратить страну за полгода. Даже если зе публично насрет себе на голову, пресловутые 30 процентов скажут, что это круто и это такой политический ход. Если это ****о он ровным слоем размажет по этим процентам - восторгу вообще не будет предела. При чем тут страна? Нарід - это таки да.

Назад
Зверху Знизу