Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дебаты Порошенко-Зеленский

Могут ли повлиять дебаты на Ваш выбор во втором туре?

• Нет - я окончательно определился с выбором.

Голосів: 153 76.9%
  • Да - повлияет.

Голосів: 32 16.1%
  • Мой кандидат не проходит - даже смотреть не буду.

Голосів: 4 2.0%
  • ТСЕ - по традиции!

Голосів: 10 5.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    199
  • Опитування закрито .
ДАДАДАДА

притулу, скрипина, Янину!!!
Порох должен перехватывать инициативу, и начать выдвигать свои требования! А то эта глиста совсем охуела уже. И давать ему на ответ 24 минуты :):):) Черт, еще дедлайны ставит, ваще охуеть. Так на подоконнике президента даже мвф не строило
Кстати ПА вроде предложили работу в квартале , будет от туда свои пафосные речи толкать.
Зал просто порвет от очередного остаточне прощавай, бзвз.
Да кстати есть вариант с томостуром. Вдруг у ПА откроется чакра исцеления? Будет людей лечить.
Нагрузку с МЗО снимет.

Якби Зеленський просто не прийшов на дебати, то для нього було би значно краще ніж та комедія яку він сам і організував.
І я так бачу він того ше не зрозумів.
Так шо будуть нові вимоги з його сторони.
Він собі думає шо то прикольно і шо таким способом можливо шось урвати, виторгувати.
Він реально вірить шо така відверта і дрібязкова хитровиїбаність буде позитивно сприйматись.

Спочатку була навіть весело.Оце рівень демократії.Але все як завжди стало шконочним фарсом.Чекаю коли в наступному роліку заграє сердючка і кандидат почне танцювати. Хочу щоб ****із вияв,що один наркоман,а інший бухіч.Бо як ще це пояснити?Один тулить як під спідами чи феном по вулиці,а інший шо батя набухався,прийшов пізно і дойобується.Хочеться абстрагуватися від цього всього,але воно наче в повітрі висить

Спочатку була навіть весело.......
Ну и где тебе было весело ? Когда я увидел результаты голосования то окончательно понял,что нация тупеет и деградирует. Или тебе стало весело,что ***** проголосовало "по приколу" ?

Ну и где тебе было весело ?
як би ти прочитав моє повідомлення в темі про Зеленського,то не задавав би таких питання.Цитую себе:

Недарма я почав шукати варіанти еміграції після останніх результатів соціологічних досліджень. Більш ніж 30 відсотків голосує за людину,яка не має власної політичної партії,не має будь-якого політичного досвіду,за спиною якого стоїть олігарх з планами реваншу. Вибрали зека,потім для змін в країні вибрали людину,яка вже мільйон років працює в системі,тепер обирають шоумена. Люди в цій країні взагалі не розуміють що таке держава,для чого вибори,це все для них шоу савіка шустера. Я єбав чекати ще 5,10,214535 років. Шкода турецький сашко зник,потрібна його консультація про переїзд

А весело мені стало,бо здалося новим рівнем демократизації суспільства.Але таки тільки здалось

Пока дебаты выглядят как кто кого пересцыт.

Сейчас мы наблюдаем эпизод - Пётр гонится за Зе "догоню, потопчу!".
Зе тикает зигзагами.
Зрители гадают догонит-недогонит, а если догонит - потопчет, или сам отряхиваться будет.

Сейчас мы наблюдаем эпизод - Пётр гонится за Зе "догоню, потопчу!".
Зе тикает зигзагами.
Зрители гадают догонит-недогонит, а если догонит - потопчет, или сам отряхиваться будет.

А в перерывах ще сцянне.
***ди, в шо превратили страну. Цирк *****ый.

Якби Зеленський просто не прийшов на дебати, то для нього було би значно краще ніж та комедія яку він сам і організував.
І я так бачу він того ше не зрозумів.
Так шо будуть нові вимоги з його сторони.
Він собі думає шо то прикольно і шо таким способом можливо шось урвати, виторгувати.
Він реально вірить шо така відверта і дрібязкова хитровиїбаність буде позитивно сприйматись.
Зеленский показывает себя как политика.
Политика - игра.
И что-то мне подсказывает ,что молодость возьмёт верх. А старческий маразм канет в лету.
Как говорит ПА "остаточне прощавай"

Интервью с Казариным
— Вчора Зеленський заявив, що він запрошує Юлію Тимошенко стати чи то модератором, чи то суддею на цих дебатах. Вона впорається з цією роллю?

— Мені здається, що стратегія штабу Володимира Зеленського полягає не в тому, щоб провести дебати, а в тому, щоб змусити свого опонента відмовитися від участі в них. Тому щоразу бачимо все нові додаткові умови. Спочатку заявили, що дебати мають відбутися на стадіоні, потім була умова про медичні ****ізи, потім умови для виправдання, тепер умови про модератора Юлію Тимошенко.

Хоча ми чудово розуміємо, що Юлію Володимирівну важко назвати в цьому сенсі незаангажованою людиною. У неї є дуже чітка політична позиція, і зокрема ставлення до Петра Порошенка, яке вона неодноразово висловлювала. Тому я повторюся, сприймати останні заяви Володимира Зеленського треба крізь призму того, що його штаб шукає причини, щоб Петро Порошенко сам відмовився від процедури дебатів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Актор зі "Сватів" брав ****ізи у Зеленського: що про нього відомо

Кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський вранці 5 квітня здав ****ізи в медичному діагностичному центрі Eurolab у Києві. З'ясувалося, що кров у нього взяв колишній учасник українського кулінарного шоу "МастерШеф-8" і актор масовки серіалу "Свати" Владислав Кірякулов.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну и как вам админресурс?)))))

А в перерывах ще сцянне.
***ди, в шо превратили страну. Цирк *****ый.

Та ладно. Как можно превратить страну за полгода. Даже если зе публично насрет себе на голову, пресловутые 30 процентов скажут, что это круто и это такой политический ход. Если это ****о он ровным слоем размажет по этим процентам - восторгу вообще не будет предела. При чем тут страна? Нарід - это таки да.

Назад
Зверху Знизу