Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи вважаєте Ви росіян "братским народом"? Вони нас - так!

• Автор теми Автор теми Bad Girl
  • Дата створення Дата створення

Для українців росіяни:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    209
Вот мне интересно, на примере ванька: они (ватные) действительно, чтоль, кайф получают, когда их ***ми кроешь? По всему - вроде так...
********цы хуевы...

а ты никак ******* не можешь потому, что я тебе еще ниодного грубого слова не сказал?:D ты без грязного мата не кончаешь? есть такая девиация в ****ологии...это лечится, хотя и сложно...не расстраивайся:D

С такими "братьями" и врагов не нужно.

Тобто показувати, що ми толерантні, за російську мову не вбиваємо, усіх під одну гребінку не стрижемо, просто політику Росії не любимо разом з їхнім президентом та тими, хто його підтримує в його агресії проти мирної, толерантної України. Я не кажу, що треба їх у ясна виціловувати, мені б теж хотілося багато чого сказати, але опускатися до їхнього рівня не варто.
Ви всерйоз вважаєте, що їхні бошки можна вичистити від кисилівщини? Після того, як їм довели, що ми тут їмо руцьких немовлят на сніданок? Те-те-те...

....
До того ж, досвід останніх півтора років доводить, що з ними інакше - неможливо. Їх за цей час перебанили, якщо я не плутаю, декілька сот тисяч - ольгіно та сколкове, здається, мрією всьго життя мають добитися успіху на ХФ... От хріна їм! :)
О - как будто я сам написал....:)
:пиво:

а ты никак ******* не можешь потому, что я тебе еще ниодного грубого слова не сказал? ты без грязного мата не кончаешь? есть такая девиация в ****ологии...это лечится, хотя и сложно...не расстраивайся
Как то ты подозрительно хорошо разбираешься в этом вопросе...

т.е. признаешь что *****стану Кин-Дза-Дза?

жопой чую, что у России великое будущее, но без ***ла и Ко, но сейчас там трудно наверное найти место, где бы было поменьше таких, как ты с Дракончиком, но только наоборот;) А так хочется покоя:DЧтоб никакой пропаганды ни с той, ни с другой стороны...Пониме?;)

жопой чую, что у России великое будущее, но без ***ла и Ко, но сейчас там трудно наверное найти место, где бы было поменьше таких, как ты с Дракончиком, но только наоборот А так хочется покояЧтоб никакой пропаганды ни с той, ни с другой стороны...Пониме?
Абхазия. там скоро и ТВ уже не будет, а может и нет уже...

Добре, хлопці, переконали! Списи вперед!

а ты никак ******* не можешь потому, что я тебе еще ниодного грубого слова не сказал?
Я тебе пока - тоже:) Сумеешь нарваться - буду грубить:)
И, блеадь, НИ ОДНОГО - пишется раздельно, образованщина...

Рахунок 34:109 на нашу користь!

Назад
Зверху Знизу