Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Re: Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Каждый день, из ЛОНДОНА ...

Re: Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

ФБ

Анатолій Гриценко
5 год ·
Викрадений суддя Чаус знайшовся, яке ж диво) Записав відео і обіцяє ближчим часом усе про всіх розказати. Тип мерзенний, як на мене, але резонансною інформацією для НАБУ і ДБР він напевно володіє, в тому немає сумнівів. Хто зараз заметушиться найбільше? Думаю, Петро Олексійович, разом із двома генералами - Юрієм Федоровим і Василем Бурбою, найбільш довіреними і задіяними в його дуже чутливих спецдорученнях. Нинішній владі варто забезпечити Чаусу, екс-президенту і його генералам надійну охорону, не завадить і заблокувати виїзд закордон. Щоб ні з ким із фігурантів не сталося чогось лихого, якщо Чаус дійсно осмілиться й почне давати покази.

радше ти принцiпiв моiх не розумiешь, намагаешься манiпулювати. це даремна справа, я "на слабо" не берусь

Нащо ти напружуєшся, я й так зрозумів про твою флюгерність. Розслабся, бо то мене не хвилює, най так і буде.

Судячи з реалій, Чавуса уже підготували, і він готовий розповідати геть усе, навіть те про що ніколи нічого не знав.:нудно:

мене не хвилюе твоя думка. до побачення, а краще прощавай

Розслабся, мені то геть зовсім байдуже.:нудно:

Ну шо, тик уже или уже вернулся?

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону

Ну шо он творит , из ЛОНДОНА ...

А Гриценко, в той час, на дивані пролежував.
:іржач:А до чого Гриценко у телефонних розмовах Медведчука з окупантами про зраду Порошенка? Чи за дієш за принципом: "В огороді бузина, а в Києві - дядько"...:іржач:

Ну шо он творит , из ЛОНДОНА ...

:іржач:А до чого Гриценко у телефонних розмовах Медведчука з окупантами про зраду Порошенка? Чи за дієш за принципом: "В огороді бузина, а в Києві - дядько"...:іржач:

факты, Володенька, просто факты... - это про онотоле,
а вот про зраду порошенко, будь любезен, ты факты предъяви

Порох збирає навколо себе усіх олігархів для боротьби з нинішньою владою. Тепер я розумію хто проплачує тих юзерів, що намагаються його зробити святим... :-)

Порох збирає навколо себе усіх олігархів для боротьби з нинішньою владою. Тепер я розумію хто проплачує тих юзерів, що намагаються його зробити святим... :-)
Бачу, що один з юзерів вже сам себе викрив. :браво:

Как же накладно , ежедневно оплачивать перелёты из ЛОНДОНА и обратно ...:D:іржач::браво:

усіх олігархів для боротьби з нинішньою владою

А кто же нынешняя власть , кто при ней ПОДНЯЛСЯ ???

Год 2021 .

После "борьбы с олигархами" в исполнении их :зе:марионетки

1.Рінат Ахметов ("Метінвест", ДТЕК) –*7,6 мільярда доларів.
2.Віктор Пінчук ("Інтерпайп") – 2,5 мільярда;
3.Костянтин Жеваго (Ferrexpo) – 2,4 мільярда;
4.Ігор Коломойський ("Укрнафта") –*1,8 мільярда;
5.Геннадій Боголюбов ("Укрнафта") – 1,7 мільярда;
6.Олександр і Галина Гереги ("Епіцентр") –*1,7 мільярда;
7.Петро Порошенко (Roshen)*–*1,4 мільярда;
8.Вадим Новинський (Метінвест) –*1,4 мільярда;
9.Олександр Ярославський (DCH) – 820 мільйонів;
10.Юрій Косюк (МХП) – 780 мільйонів.

Год 2019 .

После "папиредника" ...

1.Ринат Ахметов - $2,8 млрд. Как отмечают в издании, его состояние сократилось почти в шесть раз по сравнению с пиковым 2013-м годом;
2.Виктор Пинчук - $1,4 млрд;
3.Петр Порошенко - $1,4 млрд. Бывший президент Украины вернулся в список долларовых миллиардеров после пятилетнего отсутствия. В 2015 году Forbes Украина оценил состояние Порошенко в $750 млн и до этого года он не попадал в список миллиардеров;
4.Александр Герега, Галина Герега - $1,3 млрд;
5.Геннадий Боголюбов - $1,2 млрд;
6.Юрий Косюк - $1,1 млрд;
7.Константин Жеваго - $1,1 млрд;
8.Игорь Коломойский - $1 млрд;
9.Вадим Новинский - $810 млн;
10. Александр Ярославский - $725 млн.

"Спасибо зрителям экрана, за припездента-наркомана ."

А ось і другий підтягнувся....:іржач:

Так збирается чи не збирается? А то я шото запутался :D

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону

954841e378efc939b313.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу