Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Анатолій Гриценко
5 год ·
Викрадений суддя Чаус знайшовся, яке ж диво) Записав відео і обіцяє ближчим часом усе про всіх розказати. Тип мерзенний, як на мене, але резонансною інформацією для НАБУ і ДБР він напевно володіє, в тому немає сумнівів. Хто зараз заметушиться найбільше? Думаю, Петро Олексійович, разом із двома генералами - Юрієм Федоровим і Василем Бурбою, найбільш довіреними і задіяними в його дуже чутливих спецдорученнях. Нинішній владі варто забезпечити Чаусу, екс-президенту і його генералам надійну охорону, не завадить і заблокувати виїзд закордон. Щоб ні з ким із фігурантів не сталося чогось лихого, якщо Чаус дійсно осмілиться й почне давати покази.
радше ти принцiпiв моiх не розумiешь, намагаешься манiпулювати. це даремна справа, я "на слабо" не берусь
мене не хвилюе твоя думка. до побачення, а краще прощавай
Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону
А Гриценко, в той час, на дивані пролежував.
А до чого Гриценко у телефонних розмовах Медведчука з окупантами про зраду Порошенка? Чи за дієш за принципом: "В огороді бузина, а в Києві - дядько"...
![]()
Бачу, що один з юзерів вже сам себе викрив.Порох збирає навколо себе усіх олігархів для боротьби з нинішньою владою. Тепер я розумію хто проплачує тих юзерів, що намагаються його зробити святим...![]()
усіх олігархів для боротьби з нинішньою владою
Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону