Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Re: Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Порох збирає навколо себе усіх олігархів для боротьби з нинішньою владою. Тепер я розумію хто проплачує тих юзерів, що намагаються його зробити святим... :-)

Так збирается чи не збирается? А то я шото запутался :D

я розумію хто проплачує тих юзерів

если ты розуміешь то где я могу получить свою долю? :D

Re: Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

2014, 2015, 2016, 2017, 2018...
Заарештований Медведчук заговорив. Для фан-клубу мародера це стане шоком. Адже всі ці роки Порошенко з Медведчуком були в постійному контакті, вдень і вночі. Повноваження на переговори з лідерами терористів (проти яких Україна офіційно висунула звинувачення у тероризмі, саме в той період) Медведчук отримував від Порошенка. І на переговори про енергопостачання в окупований Крим - теж від Порошенка. А коли під присягою Медведчука запитають про його переговори в Раші щодо власних заводів Порошенка, щодо їхнього обміну на "трубу" та інші ласощі - думаю, Медведчук і тут зіллє мародера. За все треба платити. Платити самому, заарештованому, коли бізнес-партнер сидить собі в Раді, відпочиває на своїй віллі в Іспанії, Медведчуку не дуже хочеться. Тож попереду ще багато резонансних відкриттів для необізнаних в оборудках Порошенка-Медведчука. Порохоботи, моя Вам порада: не мародера бережіть - краще бережіть свої нерви.

Лантух! Підгрібай, швидше... Треба ж відпацьовувати пайку! :-)

Володенька, OneNews и NewsOne? Не? Ничего? Все нормально?
Даже цвета логотипа одни и те же.
Старый ты *****.
Нюхай писю.

Лантух! Підгрібай, швидше... Треба ж відпацьовувати пайку! :-)

Так збирается тикать чи не збирается? А то я шото запутался :D

А то я шото запутался
... у власних соплях? :-)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

... у власних соплях? :-)

дя вова, я такой ленивый стал в последнее время что даже ***** тебя послать лень иди к *****м короче

Ну, хоч у штанці вже не робиш? Навчився їх знімати перед тим, як пописяти? :D

Молодець, ти рекламуєш дослідження Фрейда, Ломброзо та Кейсі, якими встановлено, що саме така частина будь якого суспільства є нормальними людьми, решта - латентні гомосексуалисти.

Основатель интернет-издания "ГОРДОН" Дмитрий Гордон считает, что намерение пятого президента Украины, народного депутата от "Европейской солидарности" Петра Порошенко подать против него судебный иск может стоить последнему политической карьеры. Такое мнение журналист высказал 18 мая в программе "Час Голованова" на телеканале "Украина 24".
Гордон напомнил, что Порошенко решил обратиться в суд после заявления, которое журналист сделал в эфире программы Савика Шустера на телеканале "Украина".

"Я в студии Савика Шустера сказал, что [в 2014 году] вследствие сговора украинской власти и российской власти украинской властью был дан приказ выйти из Мариуполя, не защищать Мариуполь. И если бы не батальон "Азов", Мариуполь постигла бы судьба Донецка и Луганска. То есть Мариуполь готовились отдать. Я это точно знаю и я знаю людей, которые это подтвердят, в том числе в суде. Это высокопоставленные люди. Это очень высокопоставленные люди... [После этого] адвокат Илья Новиков сказал, что Петр Алексеевич имеет намерение со мной судиться", – рассказал Гордон.

Журналист подчеркнул, что "с воодушевлением воспринял эту благую весть".

"Я счастлив посудиться с Петром Алексеевичем. Это очень повысит мой статус. Это добавит мне популярности. Поэтому Петра Алексеевича я с удовольствием жду с судебным иском... Я считаю, что первый день суда Петра Алексеевича со мной станет первым днем конца его политической карьеры. Потому что судебные заседания будут идти в онлайн-режиме, я буду транслировать их на своих многомиллионных YouTube-каналах. Вопросы, которые Петр Алексеевич получит в ходе этого процесса, и свидетели, которых Петр Алексеевич получит с моей стороны в ходе этого процесса, – это все выльется в грандиозное шоу. Оно покажет, кто такой Петр Алексеевич Порошенко, что он "сделал" для Украины и как благодаря его договорнякам с [президентом РФ Владимиром] Путиным, о которых сейчас будет говорить [журналист] Денис Бигус, Украина чудесным образом уцелела как государство", – отметил журналист.
Больше читайте тут:

Цікаво:
1. Чи подасть до суду на Гордона Порошенко?
2. Якщо буде суд, чи буде він транслюватися у прямому ефірі, як пообіцяв Гордон?
Запасаємся поп-корном. :)

Порошенко+Медведчук = мародерство на крові
Коли влітку 2014го солдати гинули сотнями під Іловайськом, олігарх-мародер реєстрував свої офшори. Коли взимку 2015го солдати гинули сотнями під Дебальцевим, олігарх-мародер разом із Медведчуком і Путіним обмінював свій завод, захоплений у Криму, на стратегічний нафтопродуктопровід. Щоб і не втратити, ще й заробити. Нагнув для того українські суди, прокуратуру - і врешті віддав стратегічний об’єкт Путіну. Для чого? Щоб разом із Медведчуком набивати кишені? В трубі за два роки застоялася старих стандартів солярка, кудись треба діти? Нагнув Міноборони - і продали її українській армії, аж на 400 мільйонів, та ще й за завищеними цінами. Перегляньте це відео, послухайте записи розмов. І ще раз - згадайте, що в той самий час іде війна, з тяжкими втратами на фронті. В той самий час Порошенко через Медведчука торгується з Путіним, заради власного збагачення. В той самий час у Мінську Порошенко здає Україну Путіну, підписуючи акт капітуляції з «особим статусом» і повною амністією бойовикам. Це - мародерство на крові наших солдат. Мародерство олігарха, за сумісництвом - Верховного Головнокомандувача. В мене лише два питання. Перше - після оприлюднення цих записів, порохоботи прозріють нарешті, чи й далі фанатично вклонятимуться "сивочолому гетьману"? І друге - за ТАКЕ на минулих війнах розстрілювали перед строєм, а зараз - посадять його хоча б на років 10-15, чи як зазвичай знову викрутиться/відкупиться і знову лижі на вибори навострить? Ваша думка?

А-а-а-а! :іржач::браво: Лантух ще й стукач... :іржач:

Але в Україні в підїзді можна ****и і далі
Ти, я бачу, тільки цим і займаєшся... Маєш великий досвід. :-)

Едет на Донбасс...
Глаголют, что везет нашим войскам груза на сотни миллионов гривен, причем все до копеечки - лично его, его честно заработанным горбом!
Последние...
До этого почти все потратил на патронный завод, да на ракетный пояс безопасности над городом-героем Киевом...
Поиздержался...
От этого и маска у него уже не черная, а синяя, за гривну пятьдесят...
Черная стоит аж десять...

c37c983f47ecb265c1.webp

Ухилився від допиту в СБУ.
Так он же в Лондоне... или уже вернулся... или еще не доехал... или доехал, но еще не выехал? :D

Так он же в Лондоне...
Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу