Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Не бреши. За це у мене немає жодного штрафу.

Презрительно спишу сие на возраст и склероз. Освежи память - глянь на свои 4 страницы штрафов и их причины - оскорбление, провокаторство и игнорирование этих предупреждений.

В часи майдану мене, навпаки, забанили за проукраїнську позицію за скаргою однієї ********ки. А потім жодного штрафу не було.

:D:D:D
Это мы тебя тут забанили за... проукраинскую позицию?
Может это было на другом, сепарском ресурсе, может опять забыл?:незнаю::плачу:
Или скрины давай-не балабол же, да? :попкорн:

Шо? Это ты мне, как
нацальнику всіх *****ездолів, що тут обитають

пишешь?

Нацюцюрник еще скажи :D
Типичная *****ская практика- вор кричит держи вора :клас:

Пожалею тебя, даже градусник выдам:збентежений:

34b2105531b3e26b6a168.webp

И почему назначенный Зеленским глава СБУ не реагирует на твои убедительные доказательства?

Да тихо ты- Володимир заяву ж уже накатал в СБУ:D
Вже давно подано...

Я пока за ведром попкорна по этому поводу схожу :попкорн: :D:D:D

Ні.
Если у него нет допуска к гостайне, то и допущен к ней он не будет. Это тоже работа СБУ.
Тоді він не може бути адвокатом по тій справі, за яку він має бути адвокатом Порошенка. Тим більше, що він не є громадянином України.

Илья Новиков: ... Сейчас, на фоне ее (Савченко) приезда в Москву, Марк (Фейгін) присоединился к тезису о том, что я все это согласовывал с ФСБ.

І. Новіков:
. Я відповідаю за міжнародні аспекти цих справ, оскільки крім панамських справ за заявою Портнова є ще розслідування про те, що начебто Порошенко нібито «вчинив провокацію у складі організованого злочинного угруповання». Це стосується інциденту в Керченській протоці, Повний текст читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не бреши. За це у мене немає жодного штрафу. В часи майдану мене, навпаки, забанили за проукраїнську позицію за скаргою однієї ********ки. А потім жодного штрафу не було. Правда, це не стосується тебе і то, ти вигадала, що начебто я роблю перепост "з рашепомойки, виявилось це ти висмоктала з пальця, коли тобі нічим було крити усі наведені мною аргументи...

Уважаемый Володимир, я Белкину, конечно, недолюбливаю, понятное дело(ну а кто любит представителей власти?), но, помнится, всячески порицал вас за фейкометство еще в 14-15 годах. Некоторые мне в личку писали - мол, не обращай внимания, человек в возрасте, будь снисходительным и всё такое, но глаз, помню, ваши фейкопосты резали прилично.

Масштаб мародерства режиму Порошенка вражає!!!

Німецькі правоохоронці 29 листопада затримали колишнього народного депутата Олександра Онищенка в німецькому місті Аахен за запитом Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Його затримали не в Аахені, а в Ольденбурзі (Нижня Саксонія).

Як олігархат України, в тому числі і Порошенко, вирощують під власні потреби покоління *****ів...

Поэтому портновские фантазии никуда и не двигаются.
:D Це тобі так хочеться, але це не відповідає дійсності...
Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань скерували до Генеральної прокуратури проєкт повідомлення про підозру п’ятому президенту України Петру Порошенку. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

:D
ГПУ веде провадження, де Порошенко фігурує як обвинувачений, – Рябошапка
Це справи, які пов'язані зі зловживанням владою і службовим становищем колишнім президентом

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив про наявність кримінальних проваджень, у рамках яких п'ятий президент Петро Порошенко не проходить як свідок, а як обвинувачений. Про це він сказав в інтерв'ю проекту «Настоящее время».

Він не заперечує, що більшість проваджень в Держбюро розслідувань були відкриті проти Порошенка за заявою юриста Адрея Портнова.

«Ну, якщо ДБР бачить можливі ознаки злочину, вони не можуть не відкрити провадження і не розслідувати його. Деякі розслідування вже завершені, готові проекти підозр. Але поки на цій стадії вони зупинені. Інші тривають. У нас в прокуратурі є власні розслідування, пов'язані з колишнім президентом України. І вони відкриті не за зверненням Портнова. За нашими власними матеріалами», - сказав генпрокурор.

І хоча в таких провадженнях, як справа про Іловайську трагедію, Порошенко проходить як свідок, за словами Рябошапки, у ГПУ є інші провадження, в яких у нього може бути інший процесуальний статус, не свідка.

Це справи, які пов'язані зі зловживанням владою і службовим становищем колишнім президентом. Разом з тим, генпрокурор відмовився відповісти на питання, про які саме справи йдеться.

Зазначимо, що раніше глава ДБР Роман Труба повідомляв, що ДБР відкрило 13 проваджень, в яких фігурує Петро Порошенко. Екс-президента не можуть примусово допитати до січня 2020 року. Всі провадження перебувають на різних стадіях, в жодному з них Порошенко не фігурує як підозрюваний.

Разом з тим, Печерський районний суд Києва надав слідчим Державного бюро розслідувань доступ до інформації щодо доходів екс-президента України Петра Порошенка за останні п'ять років.

Это же медведчуковский ютуб-канал. Дальше будут виодеоблоги Азарова?
Ну, так і що? Хіба ж в Україні є натепер ЗМІ, які незалежні від олігархів?
Чи усім *****ам, коли нема аргументів, залишається кивати не на такий канал, або іще на щось подібне... :D

Да, только ГПУ его после этого никуда не направляла, зато директора ГБР - Трубу выгнали.)
Труба ставленник Порошенка... Директора ДБР призначає на посаду президент за поданням голови уряду, який, своєю чергою, отримує подання від конкурсної комісії.

Канал Медведчука я даже открывать не буду. Медведчук = россия.
Медведчук друг та соратник Порошенка...

Порошенко та Медведчук. Спільники? (розслідування)

У часи, коли українська армія на Сході захищає українські землі, президент України та головнокомандувач Петро Порошенко мав би бути щонайменше політичним опонентом Віктора Медведчука – політика, який стояв біля витоків проросійського сепаратизму в Україні, очолює рух, що просуває ідеї федералізації, та незмінно відстоює інтереси президента РФ Путіна. Утім, як виявилося, кум Путіна може дозволити собі приїжджати просто додому до президента та регулярно бачитися із ним у АП.
Програма «СХЕМИ: корупція в деталях» – проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший». Автор: Михайло Ткач

То есть президент не может назначить кого-попало по своей инициативе.
Виходить, що при Порошенко було усе можливо.

Тогда почему Портнов так переживает за его увольнение?)
Думаю, що як раз навпаки...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу