Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи не збирається Порошенко втекти до Лондону поповнити компанію Гонтаревій і Луценко?

Статус
Тема закрита
Кращого кандидата на посаді нового глави ДБР ніж Давид Сакварелідзе, в Україні не знайти.

969cd627abb424d0329ee.webp

Медведчук друг та соратник Порошенка...
Так ось чому, ти кидаєшся на Петька, а Медведчука (до речі кума нашого головного ворога) ти обходиш стороною. Тільки іноді у ту сторону гавкнеш та підіжмеш хвоста, аби чого не сталось.

Очередно повод Порошенко втекты до Лондона.

Слушал сегодня Лео Вайнштейна.

Он сообщил сенсационную новость (таймкод 10:00). Адвокат Трампа Джулиани написал в твиттере:

Перевожу, как могу, с помощью Лео.
Шокирующее разоблачение:

БОльшая часть из помощи Украине в сумме 5,3 млрд. долл. США, были использованы нецелевым образом, перечислены частным фирмам, аффилированным к посольству. (Попросту, украдены, прим. перев. А Лео переводит такЖ переданы фирмам, на которые указывала Йованович)

В то время, когда все это происходило, послом была Йованович. Посольство (Лео говорит, что Йованович тормозила расследование) попросило полицию не проводить расследование.

Я вже звик до того, що від тебе окрім висерів немає нічого вартого уваги... Тільки веселиш мене... :D
Ти якийсь цікаво збентежений, фахівці на то що кажуть?:нудно: Саме цє варте уваги, (я тобі як у минулому тимчасовий працівник спеціалізованої установи), бажаю застабілізувати власний психічний стан, та звернути увагу на самокритику.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу