Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так ось чому, ти кидаєшся на Петька, а Медведчука (до речі кума нашого головного ворога) ти обходиш стороною. Тільки іноді у ту сторону гавкнеш та підіжмеш хвоста, аби чого не сталось.Медведчук друг та соратник Порошенка...
Міг би і не зізнаватися у власній життєвій позиції... Це і так зрозуміло...Тільки іноді у ту сторону гавкнеш та підіжмеш хвоста, аби чого не сталось.
Так мені стосовно тебе то давно зрозуміло, я задоволений що ти маєш мужність визнати свою сущність.Міг би і не зізнаватися у власній життєвій позиції... Це і так зрозуміло...
Ти хочеш сказати, що в тебе є розум?давно зрозуміло
На відміну від тебе до розуму, маю ще і совість.Ти хочеш сказати, що в тебе є розум?Ти, мабуть, оптиміст...
Оптиміст...маю ще і совість
Оптиміст...![]()
Цей твій підпис відповідає дійсності... Я це давно вже побачив...чучело продажне
А-а-а!
Істерика, то добре.А-а-а!![]()
С каких это пор ряженные поцреоты стали моими.Своїх впізнало, мавпенятко.
С каких это пор ряженные поцреоты стали моими.
Проходь мимо, дурнику!![]()
Співчуваю... Пий заспокійливе.Істерика, то добре.
Шокирующее разоблачение:
БОльшая часть из помощи Украине в сумме 5,3 млрд. долл. США, были использованы нецелевым образом, перечислены частным фирмам, аффилированным к посольству. (Попросту, украдены, прим. перев. А Лео переводит такЖ переданы фирмам, на которые указывала Йованович)
В то время, когда все это происходило, послом была Йованович. Посольство (Лео говорит, что Йованович тормозила расследование) попросило полицию не проводить расследование.
Співчуваю... Пий заспокійливе.![]()
Я вже звик до того, що від тебе окрім висерів немає нічого вартого уваги... Тільки веселиш мене...як завжди прогнав порожняк
Ти якийсь цікаво збентежений, фахівці на то що кажуть?Я вже звик до того, що від тебе окрім висерів немає нічого вартого уваги... Тільки веселиш мене...![]()