Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи можуть бути російськомовні громадяне України українськими націоналістами?

Я вже написав що таке бути українцем. Можу більше написати. Бути українцем - це любити українців, любити свою українськість, дбати про єдність та злагоду української громади. Відчувати зв'язок з українською культурою, ділити з українською нацією і сум, і радість. Усвідомлювати що саме робить українців такими якими вони є - тобто знати і берегти українські національні цінності.

І на чому базується ваша думка? Де у тексті він сказав хоч слово про народ? Мені можуть подобатися вулиці Львова і львів'яни, Севастополь в якому живуть мої друзі яких я люблю і поважаю. Але ж при цьому я харків'янин, хоча як рідний мені став Львів, і море Севастополя бальзам на моє серце. Тому питання - що для вас є патріотизм?

а може це проблема тих у кого ідентифікатор збився, а не українських націоналістів? ;) Капець які могутні і впливові галичани :D
Кабы они были великими...
Заметь - дойчи украинцам столько гадостей сделали, что вперед на два века хватит, а спроси стандартного украинца с Востока кого они считают дерьмом - махнут в сторону Лемберга
Это оттого что ******ы были хоть и злом, но злом великим, заслуживающим уважения. А бандерлоги - так, злобная срань.

А эстонец может быть "укрнационалистом"?
Если да, то почему?

Та не кажи... Монстри якісь ...
Вот ответь мне - а *** эстонцу быть укрнационалистом? У него Эстония есть

И это ... бандеры не монстры, отнюдь. Просто они везде свое рыло суют. Про ****** много говорят, если оно воняет. Но монстром оно от етого не становится

Кабы они были великими...
Заметь - дойчи украинцам столько гадостей сделали, что вперед на два века хватит, а спроси стандартного украинца с Востока кого они считают дерьмом - махнут в сторону Лемберга
Это оттого что ******ы были хоть и злом, но злом великим, заслуживающим уважения. А бандерлоги - так, злобная срань.
Що ти в біса таке кажеш, про велич я нічого не казав. Тільки про могутність і впливовість. Тобто ж це треба - стільки проблем в українців, і в них типу винні галичани :) ******и, комуністи - вони стільки народу загубили і їх типу поважати треба бо вони бачте могутні. А галичани майже за 1000 км і є найбільшою проблемою міфічного "стандартного українця" (номер ГОСТ не підкажеш? :іржач:
Ну ти ж нормальна людина, годі людей галицькими бабаями лякати. У нас важливіші проблеми є.

ИМХО украинскими националистами могут быть только украинцы.
И пох на каком языке они разговаривают.
Можно найти укромовного галичанина, татарина, еврея, грека и проч - но укрнационалистом он никогда не будет.
Ну знаєш, не знаю жодної людини яка для України реально щось корисне зробила і не вважала б галичан плоть від плоті, кров від крові українцями. Нашу братню самоідентифікацію не змінили навіть сотні років в різних імперіях, то ж зараз тим паче нічого такого не буде.

как показала практика, шизофрения прогрессирует вне зависимости от языка больного

Що ти в біса таке кажеш, про велич я нічого не казав. Тільки про могутність і впливовість. Тобто ж це треба - стільки проблем в українців, і в них типу винні галичани :) ******и, комуністи - вони стільки народу загубили і їх типу поважати треба бо вони бачте могутні. А галичани майже за 1000 км і є найбільшою проблемою міфічного "стандартного українця" (номер ГОСТ не підкажеш? :іржач:
Ну ти ж нормальна людина, годі людей галицькими бабаями лякати. У нас важливіші проблеми є.
Флеймхарт, знаешь пусть ето только мое мнение но если бы не было *****ов типа Свободы и иже с ними, нация уже давно могла быть более менее единой.
И слово "пугать" применительно к этим *****ам вообще не подходит

Я вже написав що таке бути українцем. Можу більше написати. Бути українцем - це любити українців, любити свою українськість, дбати про єдність та злагоду української громади. Відчувати зв'язок з українською культурою, ділити з українською нацією і сум, і радість. Усвідомлювати що саме робить українців такими якими вони є - тобто знати і берегти українські національні цінності.
вот люди соответствующие вашему описанию
H_0eVcHEYc8
но что-то мне кажется, что вы их в патриоты не запишете

Ну знаєш, не знаю жодної людини яка для України реально щось корисне зробила і не вважала б галичан плоть від плоті, кров від крові українцями. Нашу братню самоідентифікацію не змінили навіть сотні років в різних імперіях, то ж зараз тим паче нічого такого не буде.
Для тебя он братня, для меня - "во *** родственнички попались"))) Но это частности так сказать

Ну знаєш, не знаю жодної людини яка для України реально щось корисне зробила
назови гр. Украины сделавшего что либо полезное для страны, кроме спортсменов и музыкантов.
Вон Шева, работал на благо и популяризацию, а потом раз и перечеркнул все свои достижения,одним движением кармана.

Можно найти укромовного галичанина, татарина, еврея, грека и проч - но укрнационалистом он никогда не будет.
бывают некоторые, старающиеся быть "более святым чем Папа Р.".

Флеймхарт, знаешь пусть ето только мое мнение но если бы не было *****ов типа Свободы и иже с ними, нация уже давно могла быть более менее единой.
А можеш навести мені хоч один випадок де "Свободівці" нападали на представників нац. меншин, єврейської громади чи іншої раси? Тільки без партійної риторики, тільки конкретні випадки.
От як на українських націоналістів стріляють (Одеса, Харків, Львів) конкретна інформація є. Знов таки провокація про Львів 9 травня ніби ветеранів ображають, хоча як виявилося то ******и з "Родиньі" приперлися а не ветерани (і як я вже згадував - приперлися озброєні, одному "свободівцю" ногу простреліли). Я до ВО Свобода особливої симпатії не відчуваю - вони радикали, але галасливі шоу-радикали ьякі николи не отримують усю повноту влади. В нашому суспільстві є набагато більш деструктивні сили без націоналістичного забарвлення.

И слово "пугать" применительно к этим *****ам вообще не подходит
Ні, саме "лякати". "Галичани те, галичани се" а суть одна і та сама - без них краще, боремося із їх деструктивним впливом. Що на ділі є повна туфта для розколу суспільства. Не лякали б галичанами - то лякали б закарпатцями-угорцями. Бо вони далеко, і у реальному житті не часто там бували жителі Донбасу. і навпаки, на Донбасі навіть харків'яни не так часто бувають, не те що львів'яни а тому лякати людей легко.

вот люди соответствующие вашему описанию
H_0eVcHEYc8
но что-то мне кажется, что вы их в патриоты не запишете
Коли так здається - хреститися треба. Чорношкіри у вишиванці хоч і дещо екзотично, але така сама частина екзотики української культури як і сало в шоколаді. Все залежить від особистості - когось можна було б і націоналістом назвати, не тільки патріотом :)

Останнє редагування:
назови гр. Украины сделавшего что либо полезное для страны, кроме спортсменов и музыкантов.
А цього що, мало? Тим більше це підтверджує мої слова - порядні люди не вважають галичан не українцями.
Вон Шева, работал на благо и популяризацию, а потом раз и перечеркнул все свои достижения,одним движением кармана.
Оце вже цікаво. Українці не довіряють владі, жалкують що стільки політиків продажні, нечесні, не авторитетні тощо. Шева усім подобається, щого ім'я однаково з любов'ю вимовляють усюди в Україні. І о тільки однією фразою "я йду у політики" герой стає "продажною людиною". І це м'яко кажучи. Це явне свідчить про суспільну кризу в країні.

А можеш навести мені хоч один випадок де "Свободівці" нападали на представників нац. меншин, єврейської громади чи іншої раси? Тільки без партійної риторики, тільки конкретні випадки.
От як на українських націоналістів стріляють (Одеса, Харків, Львів) конкретна інформація є. Знов таки провокація про Львів 9 травня ніби ветеранів ображають, хоча як виявилося то ******и з "Родиньі" приперлися а не ветерани (і як я вже згадував - приперлися озброєні, одному "свободівцю" ногу простреліли). Я до ВО Свобода особливої симпатії не відчуваю - вони радикали, але галасливі шоу-радикали ьякі николи не отримують усю повноту влади. В нашому суспільстві є набагато більш деструктивні сили без націоналістичного забарвлення.

Ні, саме "лякати". "Галичани те, галичани се" а суть одна і та сама - без них краще, боремося із їх деструктивним впливом. Що на ділі є повна туфта для розколу суспільства. Не лякали б галичанами - то лякали б закарпатцями-угорцями. Бо вони далеко, і у реальному житті не часто там бували жителі Донбасу. і навпаки, на Донбасі навіть харків'яни не так часто бувають, не те що львів'яни а тому лякати людей легко.

Коли так здається - хреститися треба. Чорношкіри у вишиванці хоч і дещо екзотично, але така сама частина екзотики української культури як і сало в шоколаді. Все залежить від особистості - когось можна було б і націоналістом назвати, не тільки патріотом :)
Да могу.
Не дам 100проц что ето была свобода - в сортах ****а как говориться...
На Рымарской ****ы делали асфальт года 4-5 назад. Эти чмошники увидели двух мугамб "на лопате" и начали "толкучку". Потом из м/автобуса подошли еще несколько людоедов и бандерлоги съебались, напоследок пригрозив чем то прорабу (белому одесситу)))
Видел сам унд один камрад

Да могу.
Не дам 100проц что ето была свобода - в сортах ****а как говориться...
На Рымарской ****ы делали асфальт года 4-5 назад. Эти чмошники увидели двух мугамб "на лопате" и начали "толкучку". Потом из м/автобуса подошли еще несколько людоедов и бандерлоги съебались, напоследок пригрозив чем то прорабу (белому одесситу)))
Видел сам унд один камрад
Енд чому ти вирішив що це українські націоналісти а не наприклад скінхеди-гастролери? Чи просто конкуренти?

Енд чому ти вирішив що це українські націоналісти а не наприклад скінхеди-гастролери? Чи просто конкуренти?
Армейское камуфло, сине желтая символика (скины ей не заморачиваются и прикид у них малость другой вроде)
И вместо того чтобы заняться общественно полезной работой - гнобить ****ов))) ********* таки до нашего прораба, с бредом - ты ******* тащишь сюда ****ов
Конкуренты? Та и на етих ******ков смотрели как на обезъян в зоопарке - диковинка, какая там конкуренция.

Да - и я не говорил, что это украинские националисты. Украинский националист ИМХО не станет цепляться к гражданину, только за то что то говорит по русски. Это было сраное галицайское ***

У татарина есть исламский мир, у грека коммерция, у еврея синагога

Я не русский, я украинский)))

Вы не "украинский". Ви ******.

На каком основании вы "украинский"?
Вы не говорите и не пишете украинским. Против его использования в качестве общего чзыка в стране. Не лояльно относитесь к стране(к стране, а не текущим органам управления).

Вы не "украинский". Ви ******.

Вы не говорите и не пишете украинским. Против его использования в качестве общего чзыка в стране. Не лояльно относитесь к стране(к стране, а не текущим органам управления).

Эка тебя тыркнуло.
Говорю на двух языках. Писать не пишу, это да
Считаю украинский гос языком и языком межнационального общения - если не лень, смотри мои посты и голосовалки
К стране отношусь обычно - Родина есть Родина.

То что не ссу кипятком от наличия тризуба и желто-голубого флага и считаю упа-бандеру-свободу ****нанами, думаю не может служить основаниями в вышепреведеных обвинениях

Ну или обоснуй свои тезисы

Национали́зм (фр. nationalisme) – идеология и политика, базовым принципом которых является тезис о высшей ценности нации и её первичности в государствообразующем процессе. В своей основе национализм проповедует не вражду и ненависть к представителям иных наций и народов, а верность и преданность своей нации, политическую независимость и работу на благо собственного народа.

Брехня з самого початку.
Ніхто з наших ярих націоналістів не піде на "українську націю" під владою комуністів.
А історична практика показує, що дійсними "націоналістами" в справі захисту національних інтересів народу в наш час є комуністи: бувший СРСР,КНДР, Куба, В*єтнам й т.д.
Націоналісти ж (Бандера) в боротьбі з комунізмом йдуть, навіть на співробітництво з зовнішнім ворогом проти свого народу.
Національний інтерес завжди підпорядований інтересу класовому.
Чого вартують нетерплячі побажання наших форумних "патріотів", щоб НАТО почало бомбити Україну, бо їм не до вподоби Янукович!
Буржуазний коритний інтерес є суттю націоналізму.
Націоналізму, крім буржуазного, не існує в природі.
Й те, що існують російськомовні українські націоналісти (нонсенс), це й підтверджує,свідчить про їх особистий корисливий інтерес.

Назад
Зверху Знизу