Статус: Офлайн
Повідом.: 4573
Повідом.: 4573
Кабы они были великими...Я вже написав що таке бути українцем. Можу більше написати. Бути українцем - це любити українців, любити свою українськість, дбати про єдність та злагоду української громади. Відчувати зв'язок з українською культурою, ділити з українською нацією і сум, і радість. Усвідомлювати що саме робить українців такими якими вони є - тобто знати і берегти українські національні цінності.
І на чому базується ваша думка? Де у тексті він сказав хоч слово про народ? Мені можуть подобатися вулиці Львова і львів'яни, Севастополь в якому живуть мої друзі яких я люблю і поважаю. Але ж при цьому я харків'янин, хоча як рідний мені став Львів, і море Севастополя бальзам на моє серце. Тому питання - що для вас є патріотизм?
а може це проблема тих у кого ідентифікатор збився, а не українських націоналістів?Капець які могутні і впливові галичани
![]()
Заметь - дойчи украинцам столько гадостей сделали, что вперед на два века хватит, а спроси стандартного украинца с Востока кого они считают дерьмом - махнут в сторону Лемберга
Это оттого что ******ы были хоть и злом, но злом великим, заслуживающим уважения. А бандерлоги - так, злобная срань.
Вот ответь мне - а *** эстонцу быть укрнационалистом? У него Эстония естьА эстонец может быть "укрнационалистом"?
Если да, то почему?
Та не кажи... Монстри якісь ...
И это ... бандеры не монстры, отнюдь. Просто они везде свое рыло суют. Про ****** много говорят, если оно воняет. Но монстром оно от етого не становится
Капець які могутні і впливові галичани
******и, комуністи - вони стільки народу загубили і їх типу поважати треба бо вони бачте могутні. А галичани майже за 1000 км і є найбільшою проблемою міфічного "стандартного українця" (номер ГОСТ не підкажеш?