А я за ноунейми не казав... бо взагалі не знаю як можна купувати невідомо що і невідомо звідки.
А із китайців катав зонг Gy-3 200сс (привіт із Зонг форуму

) і Шайнрей 6С 230сс, вони +\- в одну ціну і по якості були +\- однакові. У Зонга були якісніші тільки переключалки на рулю і все.
Кубатуру не хочу і не хотів ніколи через високу витрату палива, а от японські чекушки полюбились.
Так, вони дещо дорожчі при купівлі і стартовому обслуговуванні, але видають на-а-абагато більше потужності із такою ж витратою палива як і на китайцях (3-3.5л).
Підвіска набагато адекватніше працює. Китаців декілька разів разів клав на бік у поворотах, коли заднє колесо тупо не відпрацювало ямку. Доводилось постійно "бути на чеку", бо невідомо як мот поведе себе цього разу (хоча на тому ж Шайнреї теж був "пролінк") На Хонді такого за помічав ніколи, при тому що входив у поворот і на більшій швидкості.
Ну ще япошку один раз відремонтував, так - дорого, але катайся без проблем весь сезон, а то і 2. А що на Шайнраю, шо на Зонгу весь час доводилось щоб підкручувати, змазувати, перебирати і т.п. (Пробіги за сезон 8-10 тис км.)
Ще залежить від стажу водіння. Через 2-3 роки стажу потрібно шось в районі 25-30к.с., щоб безпечно і впевнено почувати себе на трасі. Із 15 к.с. ти просто боїшся когось обігнати. Всі недорогі (до 2000 у.о.) китайці до 20к.с. А 50 к.с. то вже реально занадто. Їх же хотітиметься використати, а це вже непередбачувано для інших учасників руху і небезпечно для тебе..