Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что с сайтом 104.ua?

• Автор теми Автор теми Румцайс
  • Дата створення Дата створення
На 104.ua больше квитанции не дают генерировать? Бумажные нам пару лет не носят

Норму потребления опять в 3 раза повысили что ли (счетчика нет)?

Період Спожитий об’єм
01.11.2018 - 30.11.2018 9.8 м3
01.10.2018 - 31.10.2018 3.44 м3
01.09.2018 - 30.09.2018 3.3 м3
01.08.2018 - 31.08.2018 4.18 м3
01.07.2018 - 31.07.2018 5.26 м3

На 104.ua больше квитанции не дают генерировать? Бумажные нам пару лет не носят

Норму потребления опять в 3 раза повысили что ли (счетчика нет)?

Період Спожитий об’єм
01.11.2018 - 30.11.2018 9.8 м3
01.10.2018 - 31.10.2018 3.44 м3
01.09.2018 - 30.09.2018 3.3 м3
01.08.2018 - 31.08.2018 4.18 м3
01.07.2018 - 31.07.2018 5.26 м3

Кто такое сказал?? Какие 3 раза? Что вы курили такое""":))) 5 запятаяи 26 а не 26...

Вкладення

• rf.webp
    rf.webp
    16.3 КБ · Перегляди: 353
Я что-то с их розрахунками сейчас сегодня ничего понять не могу.Когда рередал показания они мне насчитали борг 1283,36 грн за 139 кубов,которые они умножили на тепловой коэффициент 1,08 и выставили мне потребление 150,12 куба-вроде бы все было правильно.Сегодня захожу в кабинет и вижу,что борг на 6.12.2018 стоит 95,06 грн.На такую цифру я путем расчетов вышел когда отнял от 150.12-139 куба=11,12 куба,умножаем на новый тариф 8,54892 и получаем 95,06 копеек,а это оплата только за температурный коэффициент.Это что теперь за израсходованный газ 139 кубов платить не надо и достаточно оплатить тепловой коэффициент.Явно люди с арифметикой не дружат или с программой что-то случилось.А может они решили убрать или отменить тепловые коэффициенты и с общего счета вместо них отняли реальное потребление газа за месяц.А потом начнут плакать на сайте,что у них долги из-за нас,а сами считать не умеют.

Я что-то с их розрахунками сейчас сегодня ничего понять не могу.Когда рередал показания они мне насчитали борг 1283,36 грн за 139 кубов,которые они умножили на тепловой коэффициент 1,08 и выставили мне потребление 150,12 куба-вроде бы все было правильно.Сегодня захожу в кабинет и вижу,что борг на 6.12.2018 стоит 95,06 грн.На такую цифру я путем расчетов вышел когда отнял от 150.12-139 куба=11,12 куба,умножаем на новый тариф 8,54892 и получаем 95,06 копеек,а это оплата только за температурный коэффициент.Это что теперь за израсходованный газ 139 кубов платить не надо и достаточно оплатить тепловой коэффициент.Явно люди с арифметикой не дружат или с программой что-то случилось.А может они решили убрать или отменить тепловые коэффициенты и с общего счета вместо них отняли реальное потребление газа за месяц.А потом начнут плакать на сайте,что у них долги из-за нас,а сами считать не умеют.
Илья, да забей ты на этот офшорный рекламный аля-кабинет..
На **** это расчитано. Как только оно заработало осенью 2015 по протоколу HTTP без S и предлагало совершать оплату с введением конденфициальной (*****, слово- язык сломаешь..) инфы, я понял что это за раро***ня и использую его сугубо в развлекательных целях...:yahoo::yahoo:
Иногда даже в телефонном режиме.. Не нужен даже секас по телефону.. ясен пень, не на основной номер, о чём я сообщил, так с той стороны был такой взрыв пукана, что не с основного номера, а с того, который я включаю очень иногда по непредсказуемому расписанию, что я ощутил телепатические проклятия в мой адрес...
По коэффициэнтам. Ты хоть несколько предыдущих постов читаешь? Хотя бы одно чуть повыше твоего??
Пардонь, вотЪ https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=64805566&postcount=358

Привіт, ось з форуму НКРЕКП, там є інструкція як діяти
Ось така цікава інформація розміщена в facebook НАК Нафтогаз.
В мене питання, як у побутового Споживача, НКРЕКП як контролючий орган, чому ви не звертаєте увагу на те, що газові монополісти не виконують прийняті Вами ж рішення?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нафтогаз України - Naftogaz поделился(-ась) публикацией Олексій Хабатюка.
27 ноября в 6:44 •

Фірташівські газзбути шантажують споживачів, які хочуть змінити постачальника. Вони "малюють" споживачу віртуальний борг за три останніх роки і вимагають його сплати. Шантажують відключенням.
Ось так працюють газзбути із орбіти Фірташа.

Нагадуємо, що Нацкомісія заборонила застосовувати "газові коефіцієнти".
Тож, якщо ви не згодні з тим, що записано в платіжці, можете заплатити за лічильником і за ціною, яка діяла в жовтні.

Інструкція для споживача.
1. Зверніться до вашого газзбута із скаргою та вимогою провести перерахунок за газ за жовтень.
Зразок листа-вимоги про перерахунок плати за газ можна отримати тут
.
Цей лист необхідно надіслати (звичайною або електронною поштою) або особисто передати вашому постачальнику газу.
2. Надіслати скаргу до НКРЕКП про порушення ліцензійних умов газзбутом/облгазом. Зразок скарги можна отримати тут

До речі, НКРЕКП прийняла індивідуальні постанови по кожному облгазу про заборону приведення об'ємів газу до стандартних умов при здійсненні комерційних розрахунків.
Але вони вважають, що така заборона спотворює ринок. Тож, Асоціація газового ринку звернулась до Європейського Співтовариства з листом, у якому стверджує, що заборона впровадження коефіцієнтів дискримінаційна та "призводить до викривлення економічної конкуренції на газовому ринку".
Цікаво, про яку конкуренцію йде мова, адже фіртавшеські компанії – монополісти на ринку постачання газу населенню.

до Харківської області:

ПОСТАНОВА

23.11.2018 № 1517

Щодо заборони ПАТ «ХАРКІВГАЗ» приводити об’єми використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов при здійсненні комерційних розрахунків за використаний природний газ побутовими споживачами

1. Заборонити ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХАРКІВГАЗ» при здійсненні обліку природного газу, використаного побутовими споживачами, приводити об’єми природного газу до стандартних умов для здійснення комерційних розрахунків за використаний природний газ побутовими споживачами.

2. У разі приведення у жовтні 2018 року ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ХАРКІВГАЗ» об’ємів використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ХАРКІВГАЗ» необхідно здійснити за жовтень 2018 року перерахунок об'єму споживання (розподілу) природного газу по об'єктах побутових споживачів відповідно до фактичних показань лічильників природного газу.

Они считают норму 3,3 умноженную на коэффициент и получают 9,8 кубов. Так что нормы остались прежними И считают так с октября 2018

Все гораздо хуже.
Опять пропихнули через порошенковские суды норму в 9 кубов с человека. Хорошо еще, если задним числом с 2014-го года не пересчитают оплату.

Все гораздо хуже.
Опять пропихнули через порошенковские суды норму в 9 кубов с человека. Хорошо еще, если задним числом с 2014-го года не пересчитают оплату.
когда они это успели??? Есть ли ссылка на это? 9 куб, как понял только за плиту, а с колонкой тогда сколько??? 18 или более?

когда они это успели??? Есть ли ссылка на это? 9 куб, как понял только за плиту, а с колонкой тогда сколько??? 18 или более?

На колонки у всех счетчик. А вот с плитой попадалово. 9 с человека, включая младенцев и лежачих стариков.

На колонки у всех счетчик. А вот с плитой попадалово. 9 с человека, включая младенцев и лежачих стариков.
неа, не у всех по закону- у всех. на практке не которые () немного() без личильныка

неа, не у всех по закону- у всех. на практке не которые () немного() без личильныка
Ну скажем так, на колонки облгазы сами ставили, и без счетчиков мог остаться только тот, кто сам сопротивлялся. А на плиту они и не думают ставить, вместо этого, вот, пропихнули старую норму в 9 кубов.

Вони "малюють" споживачу віртуальний борг за три останніх роки і вимагають його сплати. Шантажують відключенням.
Оцей момент про трирічний борг самий цікавий. Адже це не той випадок, що нам щомісячно на протязі трьох років виставляли рахунок до оплати цих накруток, а ми злісно три роки відмовлялися платити. Це я ще б зрозумів.
Тут же інша ситуація. Три роки виставляють рахунки по фактичному споживанню, фіксуючи відсутність будь-якої заборгованості у своїх же квитанціях (а це як не як документ), а тим часом ведуть тишком подвійну бухгалтерію, не вирішивши вчасно своїх внутрішньо-галузевих проблем (яка мені справа до їхніх відносин з міністерством і Нафтогазом?). Потім знаходять крайнього, того, на кого можна все повісити і вирішити свої фінансові проблеми - споживача. І виставляють йому рахунок заднім числом.

А що на це скаже Конституція України? А те, що і законодавства усіх інших держав - закон зворотньої сили не має.

Цитата:
"Стаття 58. Закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом'якшують або скасовують відповідальність особи.

{Офіційне тлумачення частини першої статті 58 див. в Рішенні Конституційного Суду № 1-рп/99 від 09.02.99}

Ніхто не може відповідати за діяння, які на час їх вчинення не визнавалися законом як правопорушення.

{Офіційне тлумачення статті 58 див. в Рішеннях Конституційного Суду № 1-зп від 13.05.97, № 6-рп/2000 від 19.04.2000}"

Це загальновизнаний принцип права.:незнаю:
"Юридична наука виходить з того, що закон, як правило, зворотної сили не має, тобто не поширюється на правовідносини, які виникли до його видання. До конкретного факту чи випадку необхідно застосовувати закон, який діяв у момент, коли трапився цей випадок або мав місце даний факт. Це правило відтворює сталість у відносинах між суб'єктами права, впевненість гр-н у стабільності їх правового становища, в міцності правопорядку."

Тобто, на протязі трьох років люди сплачували рахунки і мають наруках квитанції, що підтверджують відсутність боргу. Як кажуть - х#й в рот и справка вот.

Ну скажем так, на колонки облгазы сами ставили, и без счетчиков мог остаться только тот, кто сам сопротивлялся. А на плиту они и не думают ставить, вместо этого, вот, пропихнули старую норму в 9 кубов.
Вот как раз про этот случай я и пишу. а таких- не один и не 2. Руководствовались тем, что дофига людей фактически проживает и при установке узла учёта- пролетают по сравнению с 1-2 прописанными.

В приложении андроидном не переключает **** между лицевыми счетами, 350 раз нужно тыкать пока разчехлится, да если не подал вовремя показания и по среднему 2кгрн, не отрежут же? Дал реальные цифры, но ***** не пересчитали:незнаю:
Они сами пидрахують.
ЗС в этом сезоне стали жёстче. В прошлом с долгами 6-7 кгривен даже и намёков не было. в этом полторущка долга (не пидрахуйного) тётя с уведомлением об отключении на пороге...

В приложении андроидном не переключает **** между лицевыми счетами, 350 раз нужно тыкать пока разчехлится, да если не подал вовремя показания и по среднему 2кгрн, не отрежут же? Дал реальные цифры, но ***** не пересчитали:незнаю:
Опиздал...
ЗЫ- выкинь циклопа. Ну или хотябы их недоразумение на моб. платформе

Оцей момент про трирічний борг самий цікавий. Адже це не той випадок, що нам щомісячно на протязі трьох років виставляли рахунок до оплати цих накруток, а ми злісно три роки відмовлялися платити. Це я ще б зрозумів.
Тут же інша ситуація. Три роки виставляють рахунки по фактичному споживанню, фіксуючи відсутність будь-якої заборгованості у своїх же квитанціях (а це як не як документ), а тим часом ведуть тишком подвійну бухгалтерію, не вирішивши вчасно своїх внутрішньо-галузевих проблем (яка мені справа до їхніх відносин з міністерством і Нафтогазом?). Потім знаходять крайнього, того, на кого можна все повісити і вирішити свої фінансові проблеми - споживача. І виставляють йому рахунок заднім числом.
Не думаю що вони зможуть щось зробити з тим періодом в три роки. Мені здається що зараз створюється прецендент. Починаючи з жовтня коефіцієнт нараховується. І поки будуть платити за лічильниками ті борги накопичуватимуться, але то таке. Без доказів. Щодо лічильника з термокомпенсатором, то до одного місця. В мене стоїть такий на фасаді будинку, а коефіцієнт приписали максимальний.

Не думаю що вони зможуть щось зробити з тим періодом в три роки. Мені здається що зараз створюється прецендент. Починаючи з жовтня коефіцієнт нараховується. І поки будуть платити за лічильниками ті борги накопичуватимуться, але то таке. Без доказів. Щодо лічильника з термокомпенсатором, то до одного місця. В мене стоїть такий на фасаді будинку, а коефіцієнт приписали максимальний.
будучи писсимистом- я бы на плехановской оставил заявление на составление акта о том что счётчик УЖЕ с термокомпенсатором (ясен пень- в 2х экз. с номером входящим)
Если не секрет- марка и как устанавливался, у кого покупался.
на счет доказательст. беспредел. понятия не работают. всё упирается на сколько вы беспомощны в сложившийся ситуации. если видят что на вас можно надавить- надавят. без стеснения и совести. ибо монополия и человек не хочет замёрзнуть. ну а тут возможны уже варианты. самый оптимальный- у вас деверсификация и оставшись без газоснабжения вы сможете нормально (относительно) как говорят, хотябы перетоптаться этот отопительный сезон. тогда их интерес к вам резко падает, ибо отключение газа и без суда- это ещё тот гемор. а для суда вы должны быть злостным неплательщиком. На такое "слабо" и испуг в зиму взяли соседей по улице

Назад
Зверху Знизу