Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Чего в итоге добился Крым? (БФ)

• Автор теми Автор теми Ахиллес
  • Дата створення Дата створення
:Ну тут сепаратор таки правий, я не той курс рахував.:D
Вот чисто ради интереса, почему я сепаратор? Я что, принимал участие в каких-то митингах или тем более агитрировал за что-то или уж не дай Бог с кем-то дрался или воевал? Вот, если человек уезжает из Украины в США, Израиль, Германию, то он эмигрант, а если уезжает в Крым, то "сепаратор"?

Так что брехня, что в магазинах по другому курсу считают? Говорят по 2.8 уже считают?
Там вже все в рублях. Продавці і покупці банально заєбалися постійно перераховувати.:D особливо народ дратує, коли якась бабуся-божий одуванчик починає розраховуватися рублями (гривні вже не приймають, ними тільки здачу дають:D). Ну і звичайно ж великими купюрами. Їй починають пхати здачу в гривнях. Вона довго перераховує. Збивається. Знову рахує. Знову збивається. Черга стоїть. Продавець закипає. Бабуля пропонує навпаки - дати необхідні дрібні гроші гривнями - щоб здачу отримати в більш-менш середній купюрі в рублях... І починаються тертки.:D
Черга злиться, продавець закипає, бабуля ледь не плаче...

Там вже все в рублях. Продавці і покупці банально заєбалися постійно перераховувати.:D особливо народ дратує, коли якась бабуся-божий одуванчик починає розраховуватися рублями (гривні вже не приймають, ними тільки здачу дають:D). Ну і звичайно ж великими купюрами. Їй починають пхати здачу в гривнях. Вона довго перераховує. Збивається. Знову рахує. Знову збивається. Черга стоїть. Продавець закипає. Бабуля пропонує навпаки - дати необхідні дрібні гроші гривнями - щоб здачу отримати в більш-менш середній купюрі в рублях... І починаються тертки.:D

Всё пошли полные сказки, ладно, пиши свою ложь дальше - может кто и поверит...

Видел вчера 3,1, но *****ов нет, все идут в обменку меняют по 0,34 и расплачиваются в магазинах гривной...
А де гривною? Мої кажуть гривнею в магазинах вже тілько здачу дають, а
Что-то, а считать народ у нас умеет, ну кроме некоторого дауна, который не может даже курс рубля на гривну правильно посчитать, перескакал видимо..
:D Ну чесно, сепаратор, вибач, ну реально за старим курсом рахував.:молись:

Там вже все в рублях. (гривні вже не приймають, ними тільки здачу дають:D).

ну....это вы зря. Вчера ещё принимали ;) Меня в аптеке лично спросили в чём оплачиваете?

я думаю, что торгашам выгоднее, чтобы и гривны ходили.
Насправді їм дві валюти ну ні в пень. Черги, постійні перерахунки, нервози (а раптом прорахувався не в свою сторону:D).
Хоча гривні хоч не плутаєш. :D
Рублі зараз пенсіонери не можуть розрізнити, де яка купюра...:іржач:

Вот чисто ради интереса, почему я сепаратор? Я что, принимал участие в каких-то митингах или тем более агитрировал за что-то или уж не дай Бог с кем-то дрался или воевал? Вот, если человек уезжает из Украины в США, Израиль, Германию, то он эмигрант, а если уезжает в Крым, то "сепаратор"?
Ви тут так активно агітуєте, як у вас все прекрасно. Часто ну напроч перекручуючи факти і видаючи бажане за дійсне.;)

Насправді їм дві валюти ну ні в пень. Черги, постійні перерахунки, нервози (а раптом прорахувався не в свою сторону:D).
Хоча гривні хоч не плутаєш. :D
Рублі зараз пенсіонери не можуть розрізнити, де яка купюра...:іржач:

Ви тут так активно агітуєте, як у вас все прекрасно. Часто ну напроч перекручуючи факти і видаючи бажане за дійсне.;)
Давайте конкретно, что я сказал неправду?

Всё пошли полные сказки, ладно, пиши свою ложь дальше - может кто и поверит...
Сказки про що? Що всі ціни в рублях (ну і в гривнях, особливо в суперах)? Що рублі в магазинах приймать? Що гривні не хочуть брати? Ви про що?

Новой почтой всё отсылается на ура!
Ну так а я про що?;)

ну....это вы зря. Вчера ещё принимали ;) Меня в аптеке лично спросили в чём оплачиваете?
Ні, ну я тут не спорю. Мої скуповуються в магазині біля будинку. Казали, що гривні там не хочуть брати, тільки здачею дають. Щодо аптек якось в розмові не доходило. А за м'ясо на ринку казали просили рублями розраховуватися. А взагалі перепитаю. Можливо це тільки мої на таких продавців натрапляли?

Ну прекрасно у них и хорошо, главное шоб их прекрасное до нас не докатилось.

А... я думал ползком, мимо пограничников. А то называется почтой :)
Але це контрабанда.:D
Насправді там був період, коли Нова пошта не працювала. Тоді реально пропонував контрабандою (потягом).;)

Сказки про що? Що всі ціни в рублях (ну і в гривнях, особливо в суперах)? Що рублі в магазинах приймать? Що гривні не хочуть брати? Ви про що?

То что в магазинах не берут гривны! Я знаю , что не берут мелочью больше 5-10 грн (за покупку) - это есть (все копилки повскрывали и мелочь тратят), но не гривны! Не, ну я не исключаю конечно, что какой-то ФЛП *****, держащий магазинчик в селе Ивановка (названия вымешленны) занимается самоуправством и не берет! Тогда на таких надо пожаловаться на горячую линию, быстро разберутся. Но я такого нигде не встречал: ни в маркетах, ни магазинчиках, ни на рынке, ни на АЗС, да нигде!

А... я думал ползком:)
Ну і повзати там зараз небезпечно. Чогось другий рік поспіль там гадюк повно розвелося.

Ну прекрасно у них и хорошо, главное шоб их прекрасное до нас не докатилось.
:D

То что в магазинах не берут гривны! Я знаю , что не берут мелочью больше 5-10 грн (за покупку) - это есть (все копилки повскрывали и мелочь тратят), но не гривны! Не, ну я не исключаю конечно, что какой-то ФЛП *****, держащий магазинчик в селе Ивановка (названия вымешленны) занимается самоуправством и не берет! Тогда на таких надо пожаловаться на горячую линию, быстро разберутся. Но я такого нигде не встречал: ни в маркетах, ни магазинчиках, ни на рынке, ни на АЗС, да нигде!
Не спорю. Можливо це викрути місцевих бариг. Я підозрюю через різний курс на гривню: встановлений владою і в обміниках.;)

Назад
Зверху Знизу