Вегераз, не только мне, да большинства местным обывателям ничего ни львовского ни галичского не надо! Это только видимо тебе да Злому не понять! из того что ты вывалил списочно - все это намного качественнее выпускается и у нас, и газовые колонки лицензионные харьковские намного лучше львовских, и лампочки электрические я лучше филипсовские куплю. А то что троллейбус и автобус там закупили - так это лоббизм чистой воды владельцев предприятий (угадай кто). И репками можешь не ****ь так изобильно. И тема и твои посты *****ьны до *****изма. Я с галичскими продуктами и товарами так же часто встречаюсь как и с гондурасскими.

Руру замінив на посту Ліпшик. Вистава продовжується. На арені клоун Вася.
Ліпшику, а вас не хвилює, що ви купуєте товари харківського виробництва, які можуть виготовлятися з сировини, виготовленої на ЗУ. А раптом Салтівхліб чи Кулінічі використовують львівські дріжжі та збіжжя з тернопольської області. Як же цей хліб вам досі поперек горла не став?

А молочка? Адже ж не секрет, що її роблять з сухого молока (

). А сухе молоко можуть і у Львові закупити, там на заході корів значно більше.
І от лишенько, ви ж любите купувати газети? А раптом їх друкують на львівському папері?
А м'ясо і ковбаси. А раптом ХМК закуповує м'ясо на заході? Ой лишенько.
А цукор їсьте? А він вже точно випускається в основному на ЗУ.
Отже висновок для вас:
1. Хлібо-булочні вироби геть з раціону. Мука, дріжжі, цукор можуть бути западенськими.

2. Молочну продукцію - геть з раціону. А раптом вона з западенського молока.
3. М'ясну продукцію геть. А то щось забагато западенці ****** вирощують.
4. Солодощі категорично не купувати. Вони всі мають у своєму складі западенський цукор.
5. Гречку не їсти. Її точно западенці вирощують. Горох, на всяк випадок, теж.
6. Картоплю, яку в нас ****и називають "сумською" теж раджу не купувати. Знаю я їх "сумську". Всю з западенщини везуть.
7. Газет та журналів не читати. Знову ж таки з западенського паперу можуть бути зроблені.
8. Будівельні матеріали не купувати. Особливо суміші Церезіт. Їх точно у Львові виготовляють на цементному заводі.
9. Шпалери геть зі стін. Дідько їх зна з чийого вони паперу.
10. Ліки, дідько про ліки забули. До біса їх. Краще взагалі не купувати. А то раптом злобні западенці їх з какашок роблять.
11. Меблі винести з хати. Є підозра, що або виготовили западенці, або з їх матеріалів.
12. От лишенько. Комп'ютера теж варто позбутися. Кажуть підлий Ющенко завод по виробництву процесорів свого часу на западенщині відкрив. А то так раптом на 9 травня як взбунтується операційка та видаватиме "Слава героям, слава УПА". Як таке ісконо рускаму чаловєку витримати?
Що пану Ліпшику можна з повною впевненістю споживати:
1. Консерви рибні. Севастопольські. У Львові кажуть моря не має. Хоча варто перевірити.
2. Олію. Не вирощують западенці соняшник.
3. Лампочки Філіпс. На упаковці ж вказано: зроблено не в западенщині.

Ось таке у вас, пане Ліпшику, суворе і важке життя. Вкрутили лампочку у лампу Іліча. Поляли сардінелу севастопольську олією, можна навіть підсолити, сіль з Азовського моря, і до рота.
Перекусили. І до роботи. На старих, ще міцних, таких рідних, таких давніх, що навіть ніби ілічем пахнуть аркушах з творів Леніна писати дописи на Харків-форум.
Моя вам моральна підтримка. Тримайтеся. І най не закінчиться сардінела севастопольська у вашому холодильнику.
Після сказаного. Перепрошую, вельмишановний пане Ліпшику. Я ж забув описати ваші страждання при переміщенні по Харкову. Як же ж це насправді важко. Постійно потрібно переконатися, що на потрібний маршрут не приїда автобус ЛАЗ чи Богдан, чи тролейбус ЛАЗ. Ані кроку в западенський транспорт. Стояти хоч до скону, поки ісконо рідний Еталон чи Тролза не приїде.