Якщо сказати, що "Айдарівці" у відомому відео - охуєлі... то ти - зрадник Батьківщини, і взагалі, чому ти не воюєш сам?
А якщо сказати, що вони все правильно робили... то ти - бандит, і взагалі, чому ти з ними не борешся фізично?
Обидві ці радикальні версії мені видаються дурнуватими. Моя ж (не)скромна думка така.
1). Ті, хто на відео - *****и. Так робити не можна. "Айдар" воює за Україну, чи за право їздити як завгодно й де завгодно? Хлопці, визначтесь!
2). І не треба мені казати "ти там не був". Плять, з такими, як на сумнозвісному відео, я ніде не хочу бути. Навіщо? Щоб потім стати таким же бидлом? Чи - ще гірше - щоб потім мене везли з таким же хамством? Та ***. Хвалити Бога, є й інші підрозділи, коли що.
3). ******ки, які це вчинили, завдали шкоди обороні України не менше, ніж будь-який продажний генерал Генштабу. Авжеж, я про пропаганду. Про неї.
Бо не треба мені казати "та кляті ******* все одно знайдуть привід причепитися". Так, знайдуть. Но, плять, тим паче - на фіга цей привід давати самим?!
Фронтовики дуже люблять говорити, що тил живе в своєму, окремому, світі. Так ось, чуваки: ЦЕ ВИ ЖИВЕТЕ В ОКРЕМОМУ СВІТІ.
Пару сотень радикалів на Грушевського були б розігнані в дві хвилини, якби за ним не стояли десятки тисяч "гнилих либералів". І якби заради цих кількох десятків тисяч десь поза Майданом не працювали сотні тисяч іще...
Подумайте про це. І про свою, плять, поведінку.
4). Втім, в усьому є позитив. Якщо за півроку ледь не найгучніший "злочин Хунти" для "******ів" - це підріз і бійка на трасі... Ну, то нам ще ср..ь і ср..ь навіть до "мирної Росії", де на трасах півроку поспіль банда розстрілює водіїв, і півроку цю банду хвалені слідчі органи приписують "українським терористам" - а це виявляються азійські гастарбайтери
(c)